Een SN code refereert naar een ‘serienummer’. Bij een network video recorder wordt het serienummer van de recorder gebruikt om een P2P verbinding op te zetten zonder dat daar port forwarding voor nodig is op een router of firewall.

Waar vind je de SN code?

De SN code / serial number staat meestal vermeld op de onderkant van de recorder en is tevens in het menu van de recorder te vinden onder netwerk – > P2P. Soms staat er ook een snelkoppeling naar toe vanuit het hoofdmenu. Dit is afhankelijk van het type en merk recorder.

Heeft ieder apparaat een SN code?

Vrijwel alle elektronische hardware heeft een uniek serienummer. In het geval van beveiligingsapparaat dient deze dus ook voor het verbinding maken met de apparatuur. Als u opzoek bent naar handleidingen voor installatie en configuratie van software kunt u terecht op onze handleidingen overzicht pagina.

Kan iedereen met mijn apparatuur verbinden als zij mijn SN code hebben?

Om verbinding te maken is naast een SN code ook een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze krijgt u van uw installateur na de installatie. Zolang u deze niet met derden deelt kunt alleen u gebruik maken van het systeem.

Kan ik ook rechtstreeks met een camera verbinden?

De meeste IP camera’s ondersteunen net zoals NVR’s P2P via SN code. Dit verschilt wel per fabrikant.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen