Genetec Onmicast is een video management systeem gericht op groot zakelijk en professioneel gebruik. Genetec Omnicast is een onderdeel van Genetec Security Center. Security Center is een overkoepelende schil van software waarin meerdere toepassingen van Genetec kunnen worden beheerd. Hier vallen bijvoorbeeld AutoVu, Synergis en KiwiVision onder. Door de vele integratiemogelijkheden is Genetec een interessant platform voor bedrijven gericht op slimme toepassingen en uitgebreide analytische functies.

Genetec Omnicast unified video platform

Genetec Omnicast is gericht op organisaties met uiteenlopende vraagstukken. Door de vele mogelijkheden kunnen er eenvoudig koppelingen worden gemaakt met IoT sensors, particuliere alarm centrales, video content analyse oplossingen en meer. Vrijwel alle grote bewakingscamera fabrikanten hebben ondersteuning voor Genetec. Met uitzondering van Dahua en Hikvision.

Genetec Security Center Edities

Om ook interessant te kunnen zijn voor kleinere organisaties beschikt Genetec over verschillende versies.

Standard

Standard heeft een limiet van 50 camera’s en 5 client connections. Er is geen ondersteuning voor intrusion monitoring of active directory. Het is de meest uitgeklede versie van Security Center.

Pro

Pro biedt de mogelijkheid tot 250 camera’s en biedt wel mogelijkheden tot AD integratie, intrusion monitoring, 5 client connecties en meer.

Enterprise

Enterprise biedt een ongelimiteerd aantal camera’s en heeft de meeste mogelijkheden. Alle functionaliteiten die Genetec biedt zijn hierin terug te vinden.

SaaS

De cloud based version van Security Center biedt dezelfde mogelijkheden als Enterprise maar dan gehost in de cloud oplossing naar keuze van Genetec.
Overzicht van alle versie verschillen

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen