Camerabewaking Set inclusief installatie

Tevens beschikbaar in zwarte uitvoeringen

camerabewaking set

Full-HD Set Specificaties

Al onze Full-HD camerabewaking sets zijn beschikbaar in mini-dome, bullet en turret uitvoering.

Full-HD camera's zijn goed geschikt voor situaties binnen 15 meter om een persoon en zijn of haar handelingen waar te kunnen nemen. Full-HD heeft een resolutie van 1920x1080 in 16:9 formaat.

2 Megapixel kwaliteit
Resolutie van 1920x1080 (Full-HD)

Quad-HD Set Specificaties

Al onze Quad-HD (ook wel Super HD, QHD, WQHD genoemd) camerabewaking sets zijn beschikbaar in mini-dome, bullet en turret uitvoering.

Quad-HD camera's zijn goed geschikt voor situaties binnen 30 meter om een persoon en zijn of haar handelingen waar te kunnen nemen. Door het minimale prijsverschil tussen Quad-HD en Full-HD bewakingscamera's adviseren wij voor veel situaties om Quad-HD te kiezen.

Dit door de dubbele aantal megapixels (2 tegenover 4). Quad-HD bewakingscamera's beschikken over een resolutie van 2560x1440 (4 Megapixel) in 16:9 formaat.

4 Megapixel kwaliteit
Resolutie van 2560x1440 (Quad-HD)

4K Set Specificaties

Al onze 4K camerabewaking sets zijn beschikbaar in mini-dome, bullet en turret uitvoering. 4K camera's zijn goed geschikt voor situaties binnen 40 meter om een persoon en zijn of haar handelingen waar te kunnen nemen.

4K heeft een resolutie van 3840×2160 in 16:9 formaat. Dit komt neer op 8 Megapixel kwaliteit.

Door de hele brede kijkhoek van de camera's in combinatie met de grootte van het beeld dat wordt vastgelegd kunt u met slechts enkele 4K bewakingscamera's een groot gebied vastleggen.

8 Megapixel kwaliteit
Resolutie van 3840×2160 (4K)

Specialisten in camerabewaking

Met onze ervaring en passie daterend helemaal tot 1995 zorgen onze camerabeveiliging specialisten ervoor dat alles strak verloopt. Heeft u achteraf vragen of komt u ergens niet uit? Dan kunt u ons kosteloos contacteren en kijken wij indien nodig op afstand met u mee. Goede service met een hoofdletter S, zoals het hoort.

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft of zoekt? Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend, ook voor minder dan 4 bewakingscamera’s. Wij begrijpen dat vertrouwen een grote rol speelt en dat een offerte bezoek daar soms een groot deel van kan uitmaken.

Vraag gratis een maatwerk offerte op locatie aan voor de complete installatie van onze camerasystemen!

camerabewaking set
camerabewaking set

Camerabewaking set inclusief installatie

Wij voorzien zakelijke en particuliere klanten dagelijks van camerabewaking sets. Onze camerabewaking sets zijn van professionele kwaliteit met 3 jaar volledige garantie doch betaalbaar. De installatie van een camerabewaking set is vrijwel altijd binnen 1 werkdag afgerond.

Onze monteurs zorgen ervoor dat alles netjes word weggewerkt, de bewakingscamera’s op de gewenste plek aan de muur komen en zo goed mogelijk worden afgesteld.

Na afloop van de montage werkzaamheden installeren onze monteurs de app en software op uw computer zodat u op ieder moment uw camerabeelden in een handomdraai kan bekijken!

3 jaar garantie bij defecten!

Of u nou een Full-HD of 4K camerabewaking set heeft, u bent altijd voorzien van 3 jaar volledige garantie. Gaat er een component binnen 3 jaar stuk? Dan ruilen wij deze voor u om.

3 Jaar garantie op de montage

Ook op de montage leveren wij 3 jaar garantie. De wijze waarop onze producten worden geïnstalleerd vinden wij net zo belangrijk als de apparatuur zelf. Daarom bieden wij ook hierop 3 jaar garantie.

Waterdicht en vandaalbestendige aluminium behuizingen

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

camerabewaking set

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe camerabewaking beelden

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. Ons camera pakket past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Bekijk snel onze camerabewaking sets voor buiten.
Doordat de camera’s zijn voorzien van infrarood‘, ‘Wide Dynamic Rangeen ‘Digital Noise Reduction‘ zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal.

Camerabewaking set
Camerabewaking set

Camerabewaking via ‘Power over Ethernet’

Onze camerabewaking sets zijn altijd IP camerabewaking systemen.
HD over Coax (ook wel HDCVI) systemen genoemd, zijn storingsgevoeliger en vereisen speciale voedingskabels of externe voedingen.

Mede hierom gebruiken wij alleen IP camera’s en NVR’s met ondersteuning voor Power over Ethernet.

Zo hoeft er alleen een UTP kabel naar de camera te worden getrokken en zijn alle componenten individueel te bereiken.

De IP camerabewaking recorder beschikt over de benodigde ‘Power over Ethernet’  (PoE) poorten. Niet alleen is dit minder storingsgevoel, het voorkomt losse adapters en onnodige componenten.

camerabewaking set

Hoge resolutie en kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K IP camerabewaking sets inclusief installatie zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van camerabewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. Ook zijn de behuizingen gemaakt van sterk aluminium.

camerabewaking set

Gratis camerabewaking app voor Android en IOS

Bij het camerabewaking systeem wordt een gratis & gebruiksvriendelijke app geleverd waarmee u in een handomdraai uw bewakingscamera‘s kunt bekijken!

 Live afspelen
 Melding bij ongewenste personen
 Beelden terugkijken
 Beelden opslaan

Camerabewaking set

 3 Jaar garantie
 Infrarood tot 40 meter nachtzicht
 Waterdicht IP67 | Vandaalbestending IK10
 Wide Dynamic Range
Van Full-HD tot 4K
 Optionele PTZ
 Auto dag & nacht schakeling

Kijk mee via uw computer naar uw camerabewaking set

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u altijd in een handomdraai uw camerabeelden bekijken.

U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig met onze camera pakketten.

Dit kan zowel vanaf Windows als MacOS computers.

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

De NVR wordt voorzien van 24/7 Harde schijf welke speciaal bedoeld is voor de opslag van camerabeelden. De hoeveelheid hangt af van de gewenste kwaliteit en het aantal gekozen bewakingscamera’s.

De network video recorder kan de beelden opnemen op basis van bewegingsdetectie en/of altijd opname. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke camerabeelden mist.

 Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

De NVR (network video recorder) kan worden voorzien van 1 t/m 16 terabyte opslag, meer dan genoeg om 28 dagen op te kunnen nemen!

De camerabeelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig lokaal opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

camerabewaking set

Eenvoudig uw camerabeelden bekijken via een monitor of TV

Via een HDMI of VGA kabel kan er eenvoudig worden meegekeken met de camerabeelden. Tevens kunt u vanaf uw monitor of TV direct de beelden terugkijken en indien nodig exporteren.

Kies voor een camerabewaking set inclusief installatie

Wij bieden betaalbare maar wel professionele camerabewaking sets.  Deze camerabewaking sets zijn ideaal voor kleine camera installaties. Zowel voor zakelijke als particuliere gebruikers. Wij bieden verschillende categorieën camerabewaking sets op basis van de resolutie.

Optie 1: Camerabewaking set Full-HD

Deze camerabewaking sets beschikken over camera’s met een Full-HD resolutie. Full-HD is 2 megapixel kwaliteit gericht op situaties tot circa 10 meter bij de camera’s vandaan. Uiteraard kunt u ook verder dan 10 meter personen herkennen en handelingen waarnemen, echter wordt het wel steeds lastiger dit waar te nemen. Wij hanteren Full-HD als ondergrens. Dit omdat het prijsverschil tussen Full-HD en Quad-HD slechts tientallen euro’s betreft.

Optie 2: Camerabewaking set Quad-HD

Quad-HD camera’s zijn 4 megapixel. Dit hanteren wij hedendaags als standard in de meeste situaties. De Full-HD, Quad-HD en 4k camera’s zien er allemaal hetzelfde uit en veel van de techniek onderhuids wordt dan ook gedeeld door de bewakingscamera’s.

Optie 3: Camerabewaking set 4k

4K Camera’s beschikken over 8 megapixel kwaliteit. Er is echter ook nog 4K Ultra, dit zijn camera’s met een resolutie van 12 megapixel. Let wel op dat niet alle fabrikanten dit hetzelfde specificeren. Onze 4k camerabewaking sets zijn geschikt voor woonhuizen tot grote bedrijfsloodsen. Door de hoge resolutie en breedde kijkhoek kan er met slechts een enkele bewakingscamera een groot blikveld worden vastgelegd. Zo bespaard u indirect op uw installatie doordat u minder bewakingscamera’s nodig heeft in totaal.

Resoluties bewakingscamera’s in verhouding tot opslagcapaciteit

Hoe meer megapixel uw bewakingscamera’s hebben hoe meer opslag er benodigd is om voor een bepaalde periode op te kunnen nemen. Naast resolutie is ook de hoeveelheid beweging en frames per seconden erg belangrijk als u wil uitrekenen hoeveel opslagcapaciteit u nodig heeft. Bereken zelf uw opslagcapaciteit via deze calculator https://www.seagate.com/nl/nl/video-storage-calculator/

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity is een gespecialiseerde camerabewaking installateur. Wij adviseren onze klanten over de do’s en dont’s van bewakingscamera’s. Maar ook bieden wij service en kwaliteit voordelen. Denk hierbij aan service overeenkomsten, technisch advies, eigen servicedesk, certificering en een vergaande kennis over TCP/IP netwerken. Wij ontzorgen u op allerlei verschillende vlakken zodat beveiligingszorgen verleden tijd zijn.

Vandaalbestendige en waterdichte behuizingen

Onze bewakingscamera’s hebben een IP67 rating voor de water en stof dichtheid. Daarnaast zijn deze IK10 geclassificeerd voor vandaalbestendigheid. De behuizing van onze bewakingscamera’s zijn goedgekeurd volgens de eisen van de IP67-certificering. Dit maakt ze bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De behuizing, bestaande uit metaal en polycarbonaat, maakt de camera’s ook goed bestand tegen vandalisme.

Nachtzicht door infrarood

Onze bewakingscamera’s bevatten standaard infrarood om automatisch over te kunnen schakelen tussen dag en nachtzicht. Dit gebeurt door middel van verschillende functionaliteiten die de bewakingscamera’s hebben. Enkele onderdelen hiervan zijn DNR,BLC en WDR. Meer te weten komen over deze functionaliteiten? Lees onze begrippenlijst eens door!

Montage en installatie

Al onze camerabewaking sets zijn inclusief montage kosten. Zo kunt u nooit worden verrast na de installatie met extra kosten. Onze ervaren beveiligingsmonteurs zorgen ervoor dat alles netjes wordt weggewerkt en professioneel wordt gemonteerd. Zij zorgen ervoor dat de software op de camerabeelden te kunnen bekijken netjes op uw apparaten wordt geïnstalleerd zodat u altijd beschikking heeft over uw camerabeelden.

Neem contact met ons op

Heeft u nog verdere vragen over onze camerabewaking sets? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om uit te leggen hoe een installatie wordt vormgegeven en hoe onze producten en diensten werken. Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom voor een kop koffie!

⭐ Waarom een camerabewaking set van RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in camerabewaking. Onze camerabewaking sets op de website zijn all-inclusief prijzen. Bent u opzoek naar een camerabewaking set? Wij installeren deze na akkoord binnen 5 werkdagen!

⭐ Welke kwaliteit camerabewaking sets kan ik uit kiezen?

Onze camerabewaking sets zijn opgedeeld in Full-HD, 4 megapixel / QHD en 4K (8-12 Megapixel). Deze sets zijn inclusief de installatie. Kortom, een scherpe prijs en snel geregeld!

⭐ Kan ik kosten achteraf verwachten?

Onze camerabewaking sets zijn all inclusief prijzen. Duurt de installatie langer dan verwacht, dan nemen wij deze kosten op ons. Geen verassingen achteraf.