Camerabewaking

Camerabewaking door heel Nederland

RRB-Security voorziet al sinds 1995 in camerabewaking. Van bedrijven, tot instanties en particulieren. Oplossingen op maat met een persoonlijk advies.

camerabewaking

Vrijblijvende Offerte voor camerabewaking

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk beveiligingsapparatuur. Op onze apparatuur rust minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke camerabewaking systemen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

camerabewaking

Waarom kiezen voor RRB Security?

Er zijn een groot aantal beveiligingsbedrijven waar u uit kan kiezen voor uw beveiliging. Waarom zou u dan juist voor RRB Security kiezen?

RRBSecurity is al een toonaangevende installateur op het gebied van camerabewaking. Daarnaast voorzien in bijbehorende integraties zoals toegangscontrole, intelligente bewakingscamera’s, kentekenregistratie & andere oplossingen. Wij gaan graag een stap verder en combineren beveiliging met ICT. Onze camerabewaking oplossingen zorgen niet alleen voor uw veiligheid, maar zijn zelf ook veilig. Ook het onderwerp cybersecurity staat bovenaan ons lijstje als het gaat om veiligheid. Wij werken met A-kwaliteit hardware & zorgen ervoor dat u binnen no-time wordt geholpen.

Maatwerk Camerabewaking Oplossingen

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar
info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Hoog kennisniveau
» CCTV & ICT specialisme gecombineerd

camerabewaking

Camerabewaking voor uw organisatie

Een camerabewaking systeem waakt dag- en nacht automatisch over uw veiligheid. Professionele camerabewaking is de afgelopen jaren flink in prijs afgenomen. Naast de toenemende beeldkwaliteit zijn er ook steeds meer slimme bewakingscamera’s die in staat zijn om bijvoorbeeld auto’s te detecteren. 

Maar niet alleen auto’s, denk ook aan personen, treinen, dieren, enzovoort. Wij specialiseren ons in dit soort oplossingen. Deze worden vaak al toegepast bij organisaties or instanties waar dit kostenbesparend kan werken. Denk aan het automatiseren van processen en handelingen, of simpelweg tijdsbesparing en handhaving d.m.v. cameratoezicht.

Daarnaast is het automatisch detecteren van kentekens een betaalbare oplossing geworden voor zelfs kleinere organisaties. Kortom, camerabeveiliging is niet meer weg te denken, vraag vrijblijvend een offerte & advies gesprek aan op locatie voor camerabewaking buiten of binnen.

camerabewaking
Software koppelingen voor camerasystemen Video management systemen ✓ Intelligente camera detectie Kenteken herkenning (ANPR) Video Content Analyse (VCA) Gezichtsherkenning ✓ Alarmsystemen Toegangscontrole Mensen en auto detectie Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69 Wij helpen u graag verder!

All-in-one Video management system (VMS) oplossingen

Video Management Systemen zoals Milestone XProtect zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele beveiliging. Hierbij worden intelligente bewakingscamera’s en software geïnstalleerd. Deze zijn geschikt voor professionele doeleinden. Voor de installatie van een VMS systeem zijn wij officieel partner van Milestone. Met Milestone kunnen we innovatieve beveiligingsapplicaties installeren.

Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, gezichtsherkenning, kentekenregistratie, slagbomen en een eigen alarmcentrale met meldkamer. Dankzij onze uitgebreide ICT kennis kunnen wij een stap verder gaan met de installatie van uw camerabewakingssysteem buiten of binnen. Wij kunnen verschillende beveiligingsoplossingen op maat installeren voor uw bedrijf, dit gaat verder dan een camerabewaking set of een camerabewakingrecorder. Bent u benieuwd wat er bij uw bedrijf allemaal mogelijk is? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat

Bent u opzoek naar een VMS systeem? Of bent u op zoek naar een NVR camerabewakingssysteem met slechts één camera? Ongeacht uw wensen wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Wij bekijken graag uw situatie persoonlijk. Op basis van uw wensen schrijven we direct een all-in offerte uit. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan als u voor onze offerte kiest. Aarzel vooral niet en vul ons contactformulier in om een afspraak in te plannen.

Camerabewaking

Camerabewakingssysteem van DVR tot Video Management Systeem oplossingen

U bent op zoek naar een simpele doch professioneele camerabewaking oplossing? Uiteraard kan u hiervoor ook bij ons terecht. Wij bieden verschillende oplossingen, varierend van DVR oplossingen op basis van bijvoorbeeld Dahua Tot Milestone.

Wij komen wij u langs op locatie om een offerte op maat samen te stellen. Geen onverwachtse kosten achteraf, een open offerte met alle kosten opgesomd. Een camerabewaking systeem (afhankelijk van de grote) kan al binnen 5 werkdagen worden geplaatst. Heeft het echt haast? Dan proberen wij het zo snel mogelijk te plaatsen.

Naast onze oplossingen op maat waar u een vrijblijvende offerte voor kunt aanvragen, kunt u ook gebruik maken van onze vooraf samengestelde camera beveiliging systeem sets. Deze sets zijn compleet met installatie & alle kosten inbegrepen. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Vraag uw gratis en vrijblijvende camerabewaking offerte direct aan!

Onze adviseur komt bij u langs, maakt met u een plan, en kan ter plekke de prijs bepalen dankzij onze jarenlange kennis op het gebied van camerabewaking. 

Wij adviseren bedrijven, overheidsinstanties én particulieren.

U ontvangt dezelfde werkweek nog uw offerte in de bus om camerabewaking te laten plaatsen. Vraag hier direct uw offerte aan.

camerabewaking

Toepassen van slimme camerabewaking

Bent u benieuwd hoe uw organisatie geld kan verdienen door het gebruik van een camerasysteem? Wij lichten dit uiteraard graag in persoon toe, maar hier zijn een paar voorbeelden:

Automatische Kentekenherkenning  

Verkort een wachtrij door bepaalde kentekens te “whitelisten” en automatisch toegang te verschaffen. Of stuur een automatisch bericht wanneer de bewakingscamera een kenteken herkent welke op de “blacklist” staat om eventuele problemen te voorkomen.

Heatmapping

U kunt in de camera zien waar de meeste mensen lopen / stilstaan. Dit is handig voor bijvoorbeeld winkels. Zo weet u waar u het beste bepaalde producten kan positioneren. Dit werkt omzetverhogend en verdiend zichzelf op deze wijze ook snel terug.

Guardian / Fencing

Geneer meldingen wanneer een persoon uw terrein betreed. Dit is handig voor bijvoorbeeld ISPS locaties (haven) of spoorwegen / tijdelijke beveiliging. Op deze wijze kan een volledig terrein worden bewaakt d.m.v. slimme camerabewaking.

Video Content Analyse

Video Content Analyse, VCA word gebruikt voor het detecteren van bijvoorbeeld mensen, auto’s, treinen en/of dieren. Deze functionaliteiten worden met het jaar steeds beter en vertonen steeds minder false positives. De technologie kan bijvoorbeeld ook meten hoe snel auto’s rijden, is richtingsgevoelig en kan kleuren en patronen herkennen door deel learning & AI programmatie. Kortom, VCA zal de toekomst van camerabewaking steeds slimmer maken, en dus camerabewaking naar een nieuw niveau tillen.

Wij voorzien u graag van het juiste advies en een camerabewaking systeem welke bij uw organisatie past.
Meer weten? Lees hier verder over de verschillende oplossingen en mogelijkheden.

 

Welke functionaliteiten zijn belangrijk voor camerabewaking?


Garantie op uw camerabewaking

De garantie van de apparatuur is uiteraard van groot belang. De meeste A-merken hanteren vandaag de dag een garantietermijn van 3 jaar. Op harde schijven rust echter vaak wel maar 2 jaar garantie. Vraag daarom bij aankoop goed na hoeveel garantie er op alle componenten zit. Ook is de soort garantie belangrijk. Is dit “carry in” of bijvoorbeeld “omruil” garantie? Bij dat laatste wordt de apparatuur omgeruild voor een geheel nieuw exemplaar met wederom 3 jaar garantie.

Waterdichtheid (IP certificering)  

Gebruikt u de bewakingscamera’s buiten? Dan is het van belang dat uw bewakingscamera’s zij voorzien van een IP66 of IP67 rating. Deze zorgt ervoor dat de bewakingscamera’s tijdens alle seizoenen en weersomstandigheden waterdicht blijven. Indien u de bewakingscamera’s zelf zou willen monteren is het belangrijk alleen rubbers, fittingen en afsluitingen toe te passen. Zo niet, dan loopt er op ten duur vocht of water in de bewakingscamera’s.

Invalshoeken camerabewaking

Hoeveel kan de bewakingscamera zien? Dit al is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste de resolutie. Hoe groter de resolutie, hoe meer zicht de bewakingscamera heeft. Ten tweede moet u kijken naar de lens. Is deze 2,8mm? Of soms 3,6mm? Er zijn ook modellen met andere type lenzen maar deze twee zijn wel het meest voorkomend. Bij gebruik van een 2,8mm lens heeft de bewakingscamera een kijkhoek van zo’n 108 graden. Kortom, erg breed. Hiermee kunt u een enorm stuk filmen. Zo loont het dus in bepaalde situaties om verschillende type camera’s te gebruiken.

Juiste type bewakingscamera  

Hoever weg is het object of de situatie die u in beeld wil brengen? Afhankelijk hiervan kan het bijvoorbeeld nodig zijn om een varifocale camera te gebruiken. Dit in verband met de scherpte waarin u de situatie wil kunnen filmen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het gebruik van features zoals autotracking, people counting of line crossing detection. Allemaal stuk voor stuk functionaliteiten die u geld kunnen besparen of zelfs opleveren.

Resolutie bewakingscamera’s

De resolutie is uiteraard een belangrijke eigenschap aan de camera. Deze zorgt ervoor dat situatie of objecten in beeld in een hoge kwaliteit kunnen worden weergeven. Wij adviseren minimaal een Full-HD camera toe te passen. Dit omdat deze qua prijs nog amper schelen met HD en lager.

WDR

Wide Dynamic Range is een zeer belangrijke functionaliteit. Deze zorgt er namelijk voor dat er tegenlicht wordt gecompenseerd. Zonder deze functionaliteit zouden camera’s niets zien in donkere of hele lichte omstandigheden. Kortom, WDR is bijna net zo belangrijk als de resolutie in de camera.

Infrarood bewakingscamera’s

IR, beter bekend als Infrared of Infrarood. Zorgt ervoor dat er ’s nachts ook bewakingsbeelden kunnen worden gemaakt. Dit is uiteraard van belang wanneer u in de nacht ook een persoon wilt kunnen herkennen of zien. Ook speelt infrarood een belangrijke rol bij het gebruik van ANPR / LPR Automatic number plate recognition / license plate recognition. Veel camera’s hebben vandaag de dag standaard IR. Infrarood is een functionaliteit die ook moet worden afgesteld. Er is geen 1 size fits all. Controleer dus goed de camerabeelden en zorg dat er ’s nachts goede beelden worden gemaakt!

Als camerabewaking specialisten hebben wij u met vraagstukken als

Privacy toetsing camera’s

Camerabewaking is inmiddels een vast gegeven in Nederland. Des al niet te min is het belangrijk om te weten wat wel en wat niet mag met een camerasysteem. Wij helpen u hier verder bij. Wij zijn op de hoogte van de wetgeving omtrent camerabewaking. Hebben de camera’s zicht op de openbare weg? Dan is het zelfs mogelijk dat u als organisatie een DPIA (DatA Protection Impact Assessement) moet uitvoeren.

Bewaar termijn camerabeelden

Standaard mag er niet meer dan 4 weken worden opgenomen. Sommige sectoren mogen zelfs maar 1 of 2 weken opslaan. Soms mag er zelfs helemaal niets worden opgenomen en mag er alleen live worden gekeken. Dit alles is afhankelijk van de omstandigheden en de specifieke regelgeving omtrent de sector.

Voorwaarden van cameratoezicht op de werkvloer

Indien het gerechtvaardigd belang aanwezig is, mogen camera’s ook (tijdelijk) op de werkvloer worden geplaatst. Wel geldt hierbij dat de werknemers van tevoren zijn ingelicht, de camera’s zichtbaar zijn en de werknemers en eventueel klanten duidelijk op de aanwezigheid van cameratoezicht gewezen worden.
Daarnaast geldt ook dat de beelden enkel gebruikt mogen worden voor de doeleinden waarvoor bewakingscamera’s zijn geplaatst.Ook is het op basis van camerabeelden aanspreken van werknemers op hun arbeidsproductiviteit niet toegestaan.. Mocht een werkgever de beelden toch gebruiken en overgaan tot ontslag, dan is het een goed idee om een bedrijfsrecherche onderzoeker in te huren voor advies.

Algemene verordening gegevensbescherming wetgeving camerabewaking

De AVG heeft ook toepassing op camerasystemen. De regelgeving hiervan is erg complex en voor iedere individuele installatie vaak weer anders. Een adviseur is dan ook ten zeerste aan te raden. De boete voor het incorrect opslaan of verwerken kan oplopen tot 4% van uw jaaromzet. Voorkomen is hier dus beter dan genezen. Voor een korte & duidelijke uitleg kunt u terecht bij de autoriteit persoonsgegevens.

Hoeveel bewakingscamera’s heeft u nodig?

Een eerste belangrijke keuze die je moet maken is het aantal bewakingscamera’s dat je wil gaan laten plaatsen. Denk hierbij ook aan de plekken rond je pand / woning die je in de gaten wil kunnen houden. Wij voorzien daarnaast in advies voor de beste afstelling van de bewakingscamera’s zodat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het aantal bewakingscamera’s.

Camerabewaking onmisbaar vandaag de dag

In de huidige samenleving is camerabewaking onmisbaar geworden voor bedrijven en in steeds groter wordende vormen ook voor particulieren. Camerabewaking bied uitkomst voor het vergaren van bewijsmateriaal voor bijvoorbeeld diefstal en fraude. Maar denk ook aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het automatiseren daarvan. Wij ondersteunen u en uw organisatie in het adviseren, installeren en onderhouden van camerabewaking systemen. Een oplossing voor camerabewaking is ook te combineren met toegangscontrole, alarm & bijvoorbeeld intelligente detectie door middel bewakingscamera’s. Wij specialiseren ons in het combineren van deze oplossingen binnen 1 platform (Video Management Systeem). Waar u ook opzoek bent naar een camerasysteem, camerabewaking barendrecht of helemaal in het oosten van Nederland. Wij helpen u graag verder!

 

📷 Wat kost camerabewaking?

Een Camerabewaking systeem inclusief de complete installatie is al verkrijgbaar vanaf €995. Afhankelijk van het type systeem en de hoeveelheid camera's wordt dit stapsgewijs duurder.

📷 Hoeveel garantie zit er op een camerasysteem?

Standaard zijn onze camerabewaking systemen voorzien van 3 jaar omruilgarantie. Gaat het product kapot? Dan krijgt u een nieuwe met wederom 3 jaar fabrieksgarantie.

📷 Zit ik vast aan een abonnement?

Onze systemen werken zonder abonnementen. Wel bieden wij de mogelijkheid om een service plan af te sluiten. Hierin zitten onder andere onderhoud, remote support, garantieverlening e.d.

📷 Leveren jullie ook aan particulieren?

Wij leveren oplossingen aan overheidsinstanties, bedrijven en ook particulieren. Kortom, maatwerk oplossingen voor allerlei doeleinden.