Camerabewaking

Camerabewaking door heel Nederland

RRB-Security voorziet al sinds 1995 in camerabewaking. Van bedrijven, tot instanties en particulieren. Oplossingen op maat met een persoonlijk advies

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk beveiligingsapparatuur. Op onze apparatuur rust minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke camerabewaking systemen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Camerabewakingssysteem van DVR tot Video Management Systeem oplossingen

U bent op zoek naar een simpele doch professioneele camerabewaking oplossing? Uiteraard kan u hiervoor ook bij ons terecht. Wij bieden verschillende oplossingen, varierend van DVR oplossingen op basis van bijvoorbeeld Dahua Tot Milestone.

Wij komen wij u langs op locatie om een offerte op maat samen te stellen. Geen onverwachtse kosten achteraf, een open offerte met alle kosten opgesomd. Een camerabewaking systeem (afhankelijk van de grote) kan al binnen 5 werkdagen worden geplaatst. Heeft het echt haast? Dan proberen wij het zo snel mogelijk te plaatsen.

Naast onze oplossingen op maat waar u een vrijblijvende offerte voor kunt aanvragen, kunt u ook gebruik maken van onze vooraf samengestelde camera beveiliging systeem sets. Deze sets zijn compleet met installatie & alle kosten inbegrepen. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan.

Camerabewaking voor uw organisatie

Een camerabewaking systeem waakt dag- en nacht automatisch over uw veiligheid. Professionele camerabewaking is de afgelopen jaren flink in prijs afgenomen. Naast de toenemende beeldkwaliteit zijn er ook steeds meer slimme bewakingscamera’s die in staat zijn om bijvoorbeeld auto’s te detecteren.

Maar niet alleen auto’s, denk ook aan personen, treinen, dieren, enzovoort. Wij specialiseren ons in dit soort oplossingen. Deze worden vaak al toegepast bij organisaties or instanties waar dit kostenbesparend kan werken. Denk aan het automatiseren van processen en handelingen, of simpelweg tijdsbesparing en handhaving d.m.v. cameratoezicht.

Daarnaast is het automatisch detecteren van kentekens een betaalbare oplossing geworden voor zelfs kleinere organisaties. Kortom, camerabeveiliging is niet meer weg te denken, vraag vrijblijvend een offerte & advies gesprek aan op locatie.

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp
geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Uitgebreide video management systeem oplossingen

Video Management Systemen zoals Milestone zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreide beveiliging. Hierbij worden intelligente bewakingscamera’s en software geïnstalleerd. Deze zijn geschikt voor professionele doeleinden. Voor de installatie van een VMS systeem zijn wij officieel partner van Milestone. Met Milestone kunnen we innovatieve beveiligingsapplicaties installeren. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, gezichtsherkenning, kentekenregistratie, slagbomen en een eigen alarmcentrale met meldkamer. Dankzij onze uitgebreide ICT kennis kunnen wij een stap verder gaan met de installatie van uw camerabewakingssysteem. Wij kunnen verschillende beveiligingsoplossingen op maat installeren voor uw bedrijf. Bent u benieuwd wat er bij uw bedrijf allemaal mogelijk is? Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat

Wilt u graag uw eigen VMS systeem? Of bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem met slechts één camera? Ongeacht uw wensen wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Wij bekijken graag uw situatie persoonlijk. Op basis van uw wensen schrijven we direct een all-in offerte uit. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan als u voor onze offerte kiest. Aarzel vooral niet en vul ons contactformulier in om een afspraak in te plannen.

Waarom kiezen voor RRB Security?

Er zijn een groot aantal beveiligingsbedrijven waar u uit kan kiezen voor uw beveiliging. Waarom zou u dan juist voor RRB Security kiezen?

RRBSecurity is al een toonaangevende installateur op het gebied van camerabewaking. Daarnaast voorzien in bijbehorende integraties zoals toegangscontrole, intelligente bewakingscamera’s, kentekenregistratie & andere oplossingen. Wij gaan graag een stap verder en combineren beveiliging met ICT. Onze camerabewaking oplossingen zorgen niet alleen voor uw veiligheid, maar zijn zelf ook veilig. Cybersecurity staat bovenaan de lijst als het gaat om digitale veiligheid. Wij werken met A-kwaliteit hardware & zorgen ervoor dat u binnen no-time wordt geholpen.

Een professionele camerabewaking oplossing

Wij voorzien u graag van het juiste advies en een camerabewaking systeem welke bij uw organisatie past.
Meer weten? Lees hier verder over de verschillende oplossingen en mogelijkheden

Automatische Kenteken Registratie
Heatmapping
Video Management Systeem oplossingen
Centraal cameratoezicht
Toegangscontrole en Camerabewaking koppelen

Camerabewaking onmisbaar

In de huidige samenleving is camerabewaking onmisbaar geworden voor bedrijven en in steeds groter wordende vormen ook voor particulieren. Camerabewaking bied uitkomst voor het vergaren van bewijsmateriaal voor bijvoorbeeld diefstal en fraude. Maar denk ook aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het automatiseren daarvan. Wij ondersteunen u en uw organisatie in het adviseren, installeren en onderhouden van camerabewaking systemen. Een oplossing voor camerabewaking is ook te combineren met toegangscontrole, alarm & bijvoorbeeld intelligente detectie door middel bewakingscamera’s. Wij specialiseren ons in het combineren van deze oplossingen binnen 1 platform (Video Management Systeem).

Camerabewaking inzetten voor het besparen van geld

Bent u benieuwd hoe uw organisatie geld kan verdienen door het gebruik van een camerasysteem? Wij lichten dit uiteraard graag in persoon toe, maar hier zijn een paar voorbeelden:

– Automatische kentekenherkenning; Verkort een wachtrij door bepaalde kentekens te “whitelisten” en automatisch toegang te verschaffen. Of stuur een automatisch bericht wanneer de bewakingscamera een kenteken herkent welke op de “blacklist” staat om eventuele problemen te voorkomen.

– Heatmapping; U kunt in de camera zien waar de meeste mensen lopen / stillstaan. Dit is handig voor bijvoorbeeld winkels. Zo weet u waar u het beste bepaalde producten kan positioneren. Dit werkt omzetverhogend en verdiend zichzelf op deze wijze ook snel terug.

– Guardian / Fencing; Geneer meldingen wanneer een persoon uw terrein betreed. Dit is handig voor bijvoorbeeld ISPS locaties (haven) of spoorwegen / tijdelijke beveiliging. Op deze wijze kan een volledig terrein worden bewaakt d.m.v. slimme camerabewaking.

– VCA; Video Content Analyse, VCA word gebruikt voor het detecteren van bijvoorbeeld mensen, auto’s, treinen en/of dieren. Deze functionaliteiten worden met het jaar steeds beter en vertonen steeds minder false positives. De technologie kan bijvoorbeeld ook meten hoe snel auto’s rijden, is richtingsgevoelig en kan kleuren en patronen herkennen door deel learning & AI programmatie. Kortom, VCA zal de toekomst van camerabewaking steeds slimmer maken, en dus camerabewaking naar een nieuw niveau tillen.