Dahua Camerabewaking

RRB-Security – Gold Dahua Partner

RRB-Security is al meer dan 5 jaar een installateur van Dahua oplossingen. Wij kunnen u de do’s en don’ts uitleggen bij het gebruik van de Dahua product range. Heeft u een beveiligingsvraagstuk waar u de expertise van een externe partij nodig heeft? Schakel ons gerust in voor een vrijblijvende offerte! Wij denken met uw organisatie mee en verzorgen professionele en hoogwaardige oplossingen.

Dahua als CCTV fabricant

Bent u op zoek naar een betrouwbaar Dahua camerasysteem voor de beveiliging rondom uw bedrijf of woonhuis? Dahua biedt een ruim assortiment bewakingscamera’s geschikt voor particulieren tot groot zakelijke klanten. 

Advies op maat

Bij ons ontvangt u een deskundig advies, al sinds 1995 voorzien wij de Benelux regio van beveiligingsoplossingen. De laatste 5 jaar is Dahua samen met Hikvision uitgegroeid tot de marktleider van deze regio door de hoge kwaliteit producten voor een zachte prijs. Dahua camerabewaking blijft zichzelf daarnaast ook goed door ontwikkelen. Andere grote merken als Mobotix & Panasonic hebben mede daarom een groot marktaandeel verloren. Door de grote onderzoeks- en ontwikkeling afdeling blijven ze nieuwe technologie en innovaties toevoegen aan hun productlijn(en). Hierdoor komt Dahua regelmatig met nuttige nieuwe functionaliteiten binnen hun systemen door middel van simpele software updates. Daarnaast paart Dahua erg goed met “Video Management Software” oplossingen zoals Milestone en Genetec.

 

Waarom kiezen voor Dahua:

     Hoge prijs kwaliteit verhouding

     3 Jaar fabrieksgarantie op alle producten

     Innovatieve producten

     Brede ondersteuning 

     Uitstekende bouw en beeld kwaliteit


Voor Dahua kiezen is kiezen voor betrouwbaarheid gepaard met een betaalbare & schaalbare oplossing. Wij laten u graag kennis maken met Dahua’s producten in onze showroom!

Dahua HDCVI Camerasysteem

Met Dahua HDCVI geniet u de voordelen van kwaliteit tot 4K camerabeelden via COAX bekabeling. Door het gebruik van COAX zijn de beelden realtime en daarnaast enorm snel. U kunt eenvoudig alle bewegingen van objecten in een hoog aantal frames per seconde volgen. Daarnaast kunt u de camerabeelden ook via de app op uw telefoons & tablets bekijken & via uw Windows of MAC computer/laptop

Dahua IP Camerasysteem

Met een IP-camerasysteem kunt u live de beelden bekijken die er op dat moment opgenomen worden. Het ip camerasysteem wordt verbonden met het netwerk van uw computer. Hierdoor wordt het camerasysteem zichtbaar vanaf uw smartphone & computer en kunt u altijd en overal uw camerabeelden eenvoudig bekijken en indien nodig opslaan. Zo kunt u met een veilig gevoel uw zaak & woning afsluiten. Een camerasysteem van Dahua doet absoluut toe aan uw veiligheidsgevoel.

Dahua Analoog Camerasysteem

Een analoog camera maakt opnames die opgeslagen worden op een harde schijf. Hierdoor kunt u de camera alles laten opnemen, waarna u vervolgens de beelden op een ander tijdstip rustig terug kunt zien. Een analoog camera heeft een eenvoudige installatie en een voordelige prijs. Echter is de resolutie van analoge camera’s zo ouderwets en laag dat wij deze niet meer verkopen. 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen