Onze Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Er zijn hedendaags ontzettend veel installateurs van camerabewaking, alarmsystemen en andere beveiligingssystemen te vinden op internet. Maar niet allemaal gaan zij even professioneel om met de installatie en de nazorg van deze systemen. Om duidelijkheid hierover te verschaffen leggen wij hier uit hoe wij te werk gaan. Vanaf de initiële aanvraag tot de montage en nazorg.

Binnen 1 dag gemonteerd

Snel en vakkundig geplaatst door onze monteurs

p

3 Jaar volledige garantie

Kapot binnen 3 jaar? Dan krijgt u altijd een vervangend product!

N

Geen kosten achteraf

Geen onverwachtse kosten na de installatie

Servicedesk voor vragen

Vragen over uw product? Wij staan voor u klaar per mail en telefoon!

p

3 Jaar volledige garantie

Kapot binnen 3 jaar?
Dan krijgt u altijd een vervangend product!

Binnen 1 dag gemonteerd

Snel en vakkundig geplaatst door onze monteurs

N

Geen kosten achteraf

Geen onverwachtse kosten na de installatie

Servicedesk voor vragen

Vragen over uw product? Wij staan voor u klaar per mail en telefoon!

Aanvraag offerte

U neemt contact met ons op voor een offerte. Één van onze collega’s neemt daarna telefonisch contact met u op om nog wat vragen met u door te nemen. Tevens kunnen wij direct een afspraak met u plannen om langs te komen voor een schouwing. Deze schouwing is geheel kosteloos. Dit is van belang zodat wij een goed beeld hebben bij de situatie voor een maatwerk prijs.

l

Uitbrengen offerte

Na de schouwing brengen wij binnen enkele dagen een offerte uit. U ontvangt deze van ons per mail inclusief alle benodigde specificaties en producten. Wij werken met open offertes zodat u altijd weet waar u voor betaald.

Akkoord offerte

U gaat akkoord met onze offerte en wil graag over gaan tot installatie. Wij bellen u op en plannen een datum voor de installatie. De gemiddelde installatie duurt ongeveer één werkdag. Onze monteurs komen vrijwel met z’n tweeën om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

  Gratis offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Service plan op maat
 Breed scala aan oplossingen
  Gespecialiseerd in camerabewaking
  Eigen monteurs
  VCA Gecertificeerd
 Actief sinds 1995
 Eigen voorraad & showroom
 Eigen servicedesk
  Korte lijnen
  “AVG Proof”

onze werkwijze

Installatie werkzaamheden

De monteurs gaan voor u aan de slag. Ze bespreken met u wat de uiteindelijke plek van de recorder en de camera’s worden geplaatst. Ze gaan aan de slag met het trekken van de bekabeling, configureren van de bewakingscamera’s en de installatie van de software. Na de fysieke montage werkzaamheden zorgen de monteurs ervoor dat alles netjes weer word opgeruimd en naar uw zin word ingeregeld. Als alles klaar is overhandigen wij u een blad met informatie over het systeem en waar u onze handleidingen kan vinden.

onze werkwijze

Nazorg

U heeft het systeem inmiddels een tijdje en heeft enkele vragen over het gebruik of werking van het systeem. Ons team helpt u daarmee graag verder! Neem contact met ons op.

Z

Garantie

In onze offertes specificeren wij altijd hoelang de garantie is op uw producten. Gemiddeld is de installatie 3 jaar op vrijwel alle bewakingscamera’s en recorders. 5 jaar op toegangscontrole en 2 jaar op alarmsystem componenten. Ook bieden wij directe omruil garantie wanneer u beschikt over een service plan.

werkwijze

Wij nemen z.s.m contact met u op!

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen