2N Video Intercoms

2N Intercoms – Marktleiders op het gebied van innovatie

2N intercoms worden geroemd om hun flexibiliteit, gebruikersgemak en uitstekende support. De outdoor varianten beschikken over 10 Watt speakers en zijn letterlijk bestand tegen tanks! Door de uitgebreide ondersteuning voor VoIP oplossingen kunnen deze intercoms werkelijk waar bijna overal op worden aangesloten. Tevens kan de intercom worden geïntegreerd binnen het Milestone VMS platform. Dan fungeert de intercom zowel als camera en intercom / deur opener. Ideaal voor een groot aantal bedrijven!

Zeer gebruiksvriendelijk

2N maakt zeer gebruiksvriendelijke producten. Zowel voor de eindgebruikers als beheerders. De mogelijkheden zijn enorm! Zo kan er op basis van tijd, bepaalde acties en IF / OR statements een groot aantal functies worden ingesteld. Tevens zijn 2N intercoms ook geschikt voor toegangscontrole.

Een groot aantal modellen & opties

2N biedt een breed scala aan opties en modellen. Denk hierbij aan waterproof IP67 intercoms. Modellen geschikt voor thuisgebruik tot drijvende olieplatforms. Luide & vieze omgevingen tot ziekenhuizen en tankstations.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen