Dahua SmartPSS is een gratis applicatie van DahuaSecurity voor het gebruik van Dahua camerasystemen. Met deze software kunnen de camera’s live worden bekeken, terug gekeken, video content analyse worden toegepast en meer. Ook kunnen de camerabeelden eenvoudig worden opgeslagen via de SmartPSS software. Hiervoor hebben wij een handleiding geschreven om dit proces makkelijker te maken. Ook is er een videohandleiding beschikbaar voor het exporteren. Hier vind u een overzicht van al onze handleidingen gerelateerd aan Dahua.

Dahua SmartPSS voor bekijken meerdere locaties

Met Dahua SmartPSS kan er van meerdere locaties tegelijk camerabeelden worden bekeken. Dit kan zelfs zonder allerlei netwerk aanpassingen. Dit is mogelijk door P2P (peer to peer). Via P2P worden de camera’s en/of network video recorders via Dahua’s servers verbonden naar het internet. Zo hoeven er geen portforwarding regels of VPN verbindingen worden opgezet. Dit is een eenvoudige doch redelijk veilige manier om camerabeelden overal in te kunnen zien. Wel is het aan te raden dat als er een mogelijkheid is om een VPN verbinding te gebruiken in plaats van P2P is dat uit veiligheidsredenen en stabiliteit aan te raden.

Dahua SmartPSS Inteligent Video System

Met Dahua SmartPSS kan tevens IVS (Inteligent Video System) worden toegepast. Zo kunnen functies als intrusion detection, line crossing, tripwire, people & vehicle detection en meer.

Dahua DSS Pro vs SmartPSS

Dahua DSS Pro is een betaalde variant van SmartPSS met extra functionaliteiten. Door middel van de DSS Control Client, DSS Mobile Direct, DSS Web Client kunnen de camerabeelden worden bekeken en gebruikt. Naast ondersteuning voor Dahua componenten is DSS Pro ook te gebruiken met andere merken door gebruik te maken van ONVIF. DSS maakt geavanceerde analyses mogelijk. Met intelligente toepassingen kunnen functies zoals automatische kentekenregistratie, toegangscontrole, alarmsysteem worden toegevoegd.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen