Hanwa Camerabewaking

Hanwha..? Wat is dat

Samsung Techwin (de camera divisie van Samsung) is in 2014 overgenomen door Hanwha. Dus Samsung bestaat niet meer..? Niet helemaal, maar ook weer wel. Hanwha heeft een tijd Samsung haar naam aan de productlijn mogen koppelen. Nu is het echter Hanwha Techwin geworden. Het is nog steeds de vertrouwde interface en kwaliteit waar Samsung bekend om stond, maar nu met nieuwe kleuren. Hanwha is een prijsvechter welke zich inzet op de markt tussen high end en low end in. De camera’s zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken ook nog over een scherpe prijs. Het beste van twee werelden dus.

Advies op maat

RRB-Security heeft veel ervaring op het gebied van bewakingscamera’s van het merk Hanwha (Samsung dus). Samsung camera’s worden vaak gebruikt in combinatie met onze “Video Management Software” oplossingen zoals Milestone en Genetec.

Waarom kiezen voor Hanwha Techwin:

     Hoge prijs kwaliteit verhouding

     3 Jaar fabrieksgarantie op alle producten

     Vult een gat tussen high en low end camera’s

     Brede ondersteuning

     Uitstekende bouw en beeld kwaliteit

Voor Hanwha / Samsung kiezen is kiezen voor een scherpe prijs, in combinatie met hoogwaardige beeldkwaliteit

Hanwha bewakingscamera’s

Samsung / Hanwha is al jaren één van de bekendste producenten van camera bewaking oplossingen. Er wordt door het bedrijf op grote schaal geïnvesteerd in nieuwe producten en technologieën. Zo zien dit jaar niet alleen de opvolgers van WiseNet Lite en WiseNet III het levenslicht, maar worden ook nieuwe wegen bewandeld door de introductie van een reeks WiseNet HD+ producten! En vergeet niet de “Out of the Box” analytische mogelijkheden die standaard geïntegreerd zijn in de WiseNet camera’s zoals People Counting, time lapse registratie en heat mapping. Kortom, Een heleboel mooie oplossingen. Samsung is ook onze leverancier voor HDCVI installaties en verborgen camera oplossingen. Ook heeft Samsung ook een aantal IP camera’s in het assortiment welke zeer geschikt zijn voor Stand-Alone oplossingen. Daarnaast maken wij veel gebruik van Samsung camera’s met de functie ‘Facial Recognition’. Deze functie verwerken veel in onze oplossingen voor retail klanten.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen