Milestone XProtect is een video management software oplossing gericht op geavanceerd bewakingscamera beheer. Milestone XProtect is één van de grootste fabrikanten van deze software wereldwijd. Milestone Systems is onderdeel van de Cannon group. Cannon is tevens eigenaar van Axis Communications en Briefcam. Hiermee heeft Cannon een dominante positie op het gebied van camerabewaking in het algeheel.

XProtect video management software

Milestone XProtect released ieder jaar 3 nieuwe versies. Voorbeeld: 2021 R1, 2021 R2, 2021 R3.
Iedere update brengt vernieuwingen en verbeteringen met zich mee. Voorafgaand aan de release wordt er bekend gemaakt wat er zal worden toegevoegd / aangepast.

Licentiemodel Milestone XProtect

Milestone XProtect biedt een gratis versie aan tot 8 bewakingscamera’s onder de naam XProtect Essentials +.

Alle versies van XProtect opgesomd:

Milestone Essentials +
Milestone Express +
Milestone Professional +
Milestone Expert
Milestone Corporate

Link naar version comparasion tool

Doelgroep Milestone XProtect

De doelgroep van het VMS is MKB tot groot zakelijk. Zo zijn er versies met een maximum tot 40 camera’s en varianten waar geen maximum aan camera’s is en meerdere servers binnen 1 configuratie worden ondersteund.

Ondersteuning Milestone XProtect

Milestone biedt ondersteuning en vertegenwoordiging in meer dan 31 landen wereldwijd. Zowel telefonisch als via het support case portal is Milestone te bereiken. Milestone biedt verschillende Care packages.

Milestone Care (Gratis)
Milestone Care Plus
Milestone Care Premium
Milestone Care Elite

Milestone Systems Nederland

Milestone Systems heeft in Nederland een kantoor in Breda met specialisten en accountmanagers voor de partners van Milestone. Hier zijn trainingen te volgen en showcases van nieuwe producten.

Certificering Milestone XProtect

Om Milestone goed te kunnen gebruiken en als integrator te kunnen werken dienen bedrijven één of meerdere monteurs te certificeren voor het gebruik van de XProtect software. Hiervoor zijn 3 cursussen beschikbaar. Design, Technician 1 en Technician 2

Kentekenregistratie in Milestone XProtect

Milestone biedt een kant en klare ANPR module voor kentekenregistratie. Deze module is separaat te koop vanaf de Express + variant. Per camera betaalt u een licentie. 

Koppelingen met Milestone XProtect

Andere koppelingen welke kant en klaar zijn te integreren zijn: toegangscontrole, alarmsystemen, video intercoms, brandpanelen, parkeer management.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen