Hikvision is een van de grootste fabrikanten en leveranciers van video-beveiligingsapparatuur ter wereld. Het bedrijf, opgericht in 2001, biedt een breed scala aan producten, waaronder IP-camera’s, analoge camera’s, videorecorders, netwerkopslagapparaten, software en accessoires. Deze producten worden gebruikt voor zowel professioneel gebruik als consumentenmarkt.

Een van de belangrijkste producten van Hikvision is hun IP-camera’s. Deze camera’s maken gebruik van internetprotocollen om beelden te verzenden en te ontvangen, waardoor ze eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in een netwerk. Hierdoor zijn ze zeer flexibel en kunnen ze worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals beveiliging, verkeersmonitoring, industriële automatisering en zelfs verkoopondersteuning.

Hikvision biedt ook analoge camera’s, die traditioneel gebruikt worden in video-beveiligingssystemen. Deze camera’s zijn echter in toenemende mate vervangen door IP-camera’s vanwege hun grotere flexibiliteit en efficiëntie.

Daarnaast biedt Hikvision ook videorecorders, die worden gebruikt om video-opnamen op te slaan en af te spelen. Deze apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder digitale videorecorders (DVR’s) en netwerkvideorecorders (NVR’s), die specifiek zijn ontworpen voor gebruik met IP-camera’s.

Een ander belangrijk onderdeel van de productlijn van Hikvision is hun software en accessoires. Hieronder valt bijvoorbeeld software voor videobeheer, zoals Hikvision’s iVMS-4200, dat gebruikers in staat stelt om video-opnamen te bekijken, op te slaan en te beheren. Ook biedt Hikvision accessoires zoals lens, montagekits en bekabeling voor hun camera’s en videorecorders.

Hikvision heeft een sterk netwerk van partners en distributeurs over de hele wereld, waardoor hun producten gemakkelijk beschikbaar zijn voor gebruikers in verschillende landen en industrieën. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid aanbod aan technische ondersteuning en opleidingen om klanten te helpen bij het installeren en gebruiken van hun producten.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen