Camerabeveiliging voor Verzorgingstehuis

Vrijblijvend advies – Camerabeveiliging voor verzorgingstehuizen

Camerabeveiliging in en rondom verzorgingstehuizen is vandaag de dag niet meer weg te denken. Voor de veiligheid van de bewoners en personeel is video registratie een belangrijke vorm van beveiliging.

verzorgingstehuis

Actief Sinds 1995 in Camerabeveiliging

Al sinds 1995 zijn wij actief in de wereld van technische beveiliging. RRBSecurity plaatst en onderhoudt professionele camera installaties door heel Nederland.

Vrijblijvende Offerte Voor Camerabeveiliging

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Referentie camerabewaking verzorgingstehuis:


Voor Salem heeft ons team een camerabeveiligingssysteem opgeleverd waarbij de gebruikers snel en eenvoudig camerabeelden kunnen terugzoeken. Er is gebruik gemaakt van hoge kwaliteit beveiligingscamera’s die goed kunnen omgaan met lastige lichtomstandigheden.  De camerabeveiligingsbeelden worden bewaard op een centrale en veilige plek. Door middel van onze netwerk oplossingen kunnen beveiligingsupdates snel en veilig worden geïnstalleerd. Beheer en inzicht vanaf afstand zorgt ervoor dat eventuele calamiteiten snel kunnen worden gediagnosticeerd. 

Lees hier meer over de implementatie van camerabewaking bij Paard

  Efficiëntie door middel van beveiligingstechniek
  Centrale opslag van alle camerabeelden
  Gebruiksvriendelijke software
  Snelle service en een snelle diagnose bij calamiteiten

verzorgingstehuis
verzorgingstehuis

Aanvullende beveiligingsdiensten voor verplegingstehuizen

RRBSecurity voorziet in additionele beveiligingsdiensten voor verzorgingstehuizen, verplegingstehuizen, bejaardenhuizen e.d.
Onze oplossingen zijn gericht op gemak, efficiëntie en mobiliteit voor de gebruikers van het personeel. 

Video Intercoms
Toegangscontrole
Alarm installatie

Al onze beveiligingsoplossingen zijn te combineren binnen één software pakket. Zo heeft u maar één omgeving waar u naar hoeft om te kijken bij calamiteiten of meldingen. Meer informatie over camerabewaking in de zorg.

Kortom, wij ontzorgen uw organisatie van alle benodigde beveiligingstechnieken.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Verzorginstehuis maatwerk camerabeveiliging

Één aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren, Slim én snel geregeld!

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier vrijblijvend in!

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in camerabewaking voor verzorgingstehuizen
» Actief sinds 1995

Aandachtspunten aanschaf camerasysteem verzorgingstehuis

» Opnameduur en bekijken camerabeelden
Waar moeten de camerabeelden worden bekeken? Wie mag / kan deze bekijken? Welk niveau van autoriteit mogen deze gebruikers hebben? Kunnen deze de beelden opslaan, alleen live camerabeelden inzien of ook terugkijken? Zijn er plekke waar de camerabeelden preventief moeten worden weergeven?

» Vernieuwing van beveiligingscamera’s in verplegingstehuis
Heeft u al beveiligingscamera’s hangen? Wat is de leeftijd en aansluitmethode van deze camera’s? Kunnen deze worden hergebruikt? Is de resolutie van de camera’s nog wel bruikbaar?

» Plaatsing en locatie
Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Moet er een externe lens worden gebruikt om dit te bereiken? Wat voor soort type camera kan er het best worden toegepast? Een 360 graden camera, dual lens of wellicht een thermische beveiligingscamera? 

» Omgeving
In wat voor omgeving hangen de beveiligingscamera’s? Moeten deze extra vandaalbestendig zijn of wellicht heel hoog hangen? Moeten de camera’s in een specifieke RAL kleur worden gespoten?

» Onderhoud camerasysteem
Wat moet er worden onderhouden en wie verzorgt deze diensten? Heeft u een eigen technische dienst of wilt u dit volledig uit handen geven?

verpleegingstehuis
verzorgingstehuis

Camerabeveiliging opties verpleeg en verzorgingstehuizen

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Object classificatie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Cameratoezicht verpleeghuis 

Software en koppelingen

Cameratoezicht verpleeghuis is van belang voor zowel de medewerkers alsmede de bewoners. De preventieve werking van cameratoezicht in een verpleeghuis leidt tot minder diefstal en een gereduceerd aantal incidenten in en om de verpleeginstelling zelf. RRBSecurity heeft veel ervaring met het plaatsen en implementeren van cameratoezicht voor verpleeghuizen. Wij voorzien in totaaloplossingen op het gebied van beveiligingstechniek. Zo kunnen wij verschillende disciplines combineren binnen één centrale omgeving. Denk hierbij aan toegangscontrole, inbraakcentrales, video intercoms en cameratoezicht. Maar ook zeker parkeermanagement, automatische kentekenherkenning en personen detectie. Modern cameratoezicht in een verpleeghuis kan op deze wijze geld opleveren in plaats van alleen maar kosten. 

Camerainstallatie verpleeghuis

Regelgeving

Wanneer u als organisatie overgaat tot camerainstallatie in een verpleeghuis dient u goed rekening te houden met de privacy van zowel werknemers als bewoners. De AVG wetgeving is erg strict op camerainstallaties in verpleeghuizen. Mede daarom is het van belang dat u een DPIA (Data Protection Impact Assignment) laat uitvoeren voordat u overgaat tot de plaatsing van camerainstallatie verpleeghuis. Wij kunnen u helpen met deze wetgeving en regelgeving omtrent het gebruik van bewakingscamera’s. Overigens zijn niet alleen de bewakingscamera’s zelf belangrijk maar ook het platform waar u de camerabewakingbeelden op gaat slaan. Worden deze bewaard op een lokale server? Of wellicht tot op een clouddienst zoals Microsoft Azure of Amazon AWS? Waar wordt de data bewaard? En hoe worden de camerabeelden dan bekeken? Allemaal vragen waar wij u bij kunnen adviseren om de implementatie van een camerainstallatie in een verpleeghuis goed te laten lopen. 

Camerabewaking verpleeghuis

Snel en deskundig geïmplementeerd

RRBSecurity kan al binnen 5 werkdagen overgaan tot de plaatsing van camerabewaking verpleeghuis. Onze adviseur komt vrijblijvend bij uw organisatie langs om de mogelijkheden te bespreken en een plan uit te werken voor de opslag, montage en implementatie van camerabewaking in één of meerdere verpleeghuizen. Heeft uw organisatie bestaande camerabewaking in het verpleeghuis? Wij kijken samen met u of er componenten kunnen worden hergebruikt en hoe er kosten kunnen worden bespaard door gebruik te maken van moderne technieken. Kortom, vraag direct een offerte aan om de mogelijkheden voor camerabewaking in een verpleeghuis te bespreken!

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.