Vacature CCTV Installatie Monteur

Gezocht: beveiligingsinstallatie monteur

Wij zoeken een nieuwe collega die beschikt over twee rechterhanden en enig verstand heeft van computers (Windows en basis netwerkwerk kennis). Daarnaast beschik je over een MBV diploma of aantoonbare kennis omtrent camerabeveiliging

Daarnaast heb je minimaal enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en beschik je over een goede motivatie. Leer je graag over beveiligingstechniek en ben je zelfstandig. Je houd je bezig met afwisselende werkzaamheden. We bieden je de kans alles te leren over beveiligingstechniek en uit te groeien tot een expert.

Aanbod:

Een full-time baan (40 uur per week) en een jaar contract in een innovatief bedrijf waar je de fijne kneepjes van het vak leert
Laptop, telefoon en alle benodigde apparaten om je werk snel en prettig te kunnen doen
Door onze manier van werken proberen we jouw zelfinitiatief, technisch inzicht en individuele talenten volop te benutten.
Eigen auto van de zaak voor je werkzaamheden
Leuke extra’s & uitjes
Diploma’s & cursussen op de kosten van de zaak
Geen dag is hetzelfde. Onze klanten zijn heel divers, van hoogspanningsbeheerders tot petrochemische bedrijven, forensische ICT bedrijven tot overheidsinstanties.

Hebben we je interesse kunnen wekken? Stuur een email met CV naar:
info@rrbsecurity.nl

Minimale vereisten

Rijbewijs B (must)
Verklaring omtrent gedrag (must)
Enkele jaren aantoonbare werkervaring in de beveiliging of een MBV diploma
VCA basis diploma (of bereidheid deze te halen)
Basis kennis over computer netwerken / TCP/IP. Router Port forwarding, kennis over IP adressen e.d.

De functie:

Je werkt in een klein en hecht team waar je altijd op kan terug vallen bij problemen. Je bent veel onderweg door Nederland, waarvan het meest door de regio Zuid-Holland, Noord Brabant en Noord Holland. Geen dag is hetzelfde. Je houdt je voornamelijk bezig met high tech camerasystemen en allerlei producten daaromheen. Denk aan intercoms, toegangscontrole, kenteken registratie, gezichtsherkenning, enzovoort.

  • Aanleg van nieuwe camerasystemen voor klanten
  • Montage en installatie werkzaamheden
  • Instellen camerasystemen (denk aan werkzaamheden d.m.v. je laptop)
  • Troubleshooten problemen
  • Verhelpen van storingen
  • Aanspreekpunt van klanten over hun installaties

Voor onze klanten ben jij het aanspreekpunt waar hun tijdens de installatie terecht kunnen met vragen. Naast het kabels trekken, afregelen en monteren van camera’s los je soms ICT gerelateerde problemen op. Bij deze problemen heb je altijd onze ICT beheerder als backup. Kom je er niet uit dan staan je collega’s voor je klaar.  Daarnaast krijg je van ons de kans door te groeien in je vak. Heb je een talent voor bepaalde werkzaamheden? Dan zetten wij in op jou talenten!

Jouw profiel:

Je bent een (ervaren) buitendienstmedewerker, zelfstandig en een volwaardig gesprekspartner voor klanten. Het allerbelangrijkste is dat je een doorpakker bent & je installaties netjes oplevert. Kwaliteit staat bij ons echt voorop. Wat er verder nog van je wordt gevraagd is dat je soms een uurtje eerder of later werkt. Dat is per dag verschillend. In het overgrote deel zijn je gebruikelijke tijden tussen 8:00 en 17:00. We proberen zo goed als mogelijk met files om te gaan zodat je niet eindeloos in de auto zit.

Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst & kennis hebt van de Engelse taal. Dit mede omdat veel producten Engelstalig zijn.

Verder ben je

– Een pietje precies, afwerking van je montages is absolute topprioriteit!
– Alle dingen die je vrijwel in iedere vacature ziet staan. “Zelfstandig”, “Sociaal”, “Flexibel & klantgericht”
– Nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel
– In het bezit van 2 rechterhanden!
– Woonachtig in de omgeving van Regio Rotterdam
– Bereid door te leren over beveiligingsoplossingen en een basis stukje ICT kennis
– Bereid diploma’s en certificaten te halen (op onze kosten)