Camerabeveiliging

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Offerte Aanvragen

Camera beveiliging systeem

Een camera beveiliging systeem is een installatie die zichzelf weer terugverdiend. Als u kostbare bezittingen in huis of op kantoor heeft liggen, dan kost een diefstal u al snel veel geld. Helaas is het niet alleen financiële schade, maar is ook de emotionele schade groot. U voelt uzelf gewoon niet meer veilig in uw eigen woning. Gelukkig kan RRB Security snel bij u langskomen om een camera beveiliging systeem te installeren.

Wij zorgen ervoor dat u uzelf weer veilig gaat voelen in uw eigen woning. RRB Security heeft vele jaren ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bekijken. Vervolgens geven wij een advies over het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

Komt het financieel even niet uit om uw woning te beveiligen? U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om een beveiligingssysteem te leasen voor een vast bedrag per maand. Informeer gerust naar de mogelijkheden door een vrijblijvende afspraak te maken.

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Een toekomstbestendig camerabeveiligingssysteem

U bent op zoek naar een simpel doch professioneel camera beveiliging systeem? Uiteraard kan u hiervoor ook bij ons terecht. Wij bieden verschillende oplossingen, varierend van DVR oplossingen op basis van bijvoorbeeld Dahua Tot Milestone gecombineerd met Automatische kentekenregistratie of bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Naast onze oplossingen op maat waar u een vrijblijvende offerte voor kunt aanvragen, kunt u ook gebruik maken van onze vooraf samengestelde camera beveiliging systeem sets. Deze sets zijn compleet met installatie & alle kosten inbegrepen. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan.

Vrijblijvende offerte voor uw camerabeveiliging

Wij specialiseren ons in oplossingen op maat. Één van onze adviseurs komt vrijblijvend bij u langs op locatie om uw vragen en eisen op te nemen. Vervolgens krijgt u een open offerte met alle kosten gespecificeerd. Zo houden wij onze offertes overzichtelijk & heeft u een duidelijk beeld bij de kosten van een camerabeveiliging systeem. 

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Gespecialiseerd in camera beveiliging

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819


» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in “Video Management Systemen”
» Actief sinds 1995

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij RRB Security

Bent u nog niet helemaal overtuigd van RRB Security? Wij hebben voor u een aantal redenen op een rijtje gezet waarom u vrijblijvend een offerte zou moeten aanvragen bij RRB Security.

  • Beste prijs/kwaliteit – Wij werken enkel met A-merken tegen scherpe prijzen.
  • Garantie op de apparatuur – U kan bij ons rekenen op 3 jaar garantie op de apparatuur.
  • ICT  – Wij zijn niet alleen de specialist op het gebied van camerabeveiliging, maar zijn ook ICT gericht. Daardoor kunnen wij innovatieve beveiligingsoplossingen voor u configureren op maat.
  • 24/7 service – Als er een storing is komen wij zo snel mogelijk bij u langs om het op te lossen.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een gesprek aan met één van onze specialisten voor een camera beveiliging systeem.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van camerabeveiliging?

Camerabeveiliging kan enkele honderden tot vele miljoenen euro’s kosten. Voor kleinere installaties zijn weer hele andere dingen belangrijk dan bij grote multi-site installaties. Denk aan garantie op de camerabeveiliging apparatuur maar ook centraal beheer van bijvoorbeeld firmware componenten. Wij als specialisten op het gebied van camerabeveiliging systemen adviseren u graag over de juiste keuzes en stappen die u moet zetten wanneer u een camerasysteem laat plaatsen.
Denk hierbij onder andere aan de volgende onderwerpen:

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeveiliging systeem kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeveiligingsbeelden via een app kunnen inzien?

» Soort beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camerabeveiliging? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camerabeveiliging

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

» Plaatsing en locatie

Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

» Omgeving

Moet de beveiligingscamera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de camera ‘s nachts beeld kunnen opbouwen?

» Doeleinde

Wat is het doel van de camerabeveiliging? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

Wat zijn de kosten van een professionele camerabeveiliging oplossing?

Er zijn veel variabele kosten bij het plaatsen van een camerabeveiliging systeem. Deze kosten kunnen niet worden vastgesteld totdat er een adviseur op locatie is wezen kijken. Denk aan kosten zoals de montagetijd die benodigd is voor het aansluiten van camera beveiliging. Dit is per project natuurlijk anders en kent veel verschillende kostenposten. De montagetijd voor de beveiligingscamera’s, montage middelen, een patchkast voor de camerabeveiliging, UTP kabel ter behoeve van de PoE camera’s en ga zo maar door. Prijzen op afstand maken natuurlijk altijd, maar weet dat de kans bestaat dat u mogelijk teveel betaald voor het aangekochte camerabeveiliging systeem. Mede hierom adviseren wij altijd een offerte opname op locatie voor uw beveiliging. Camerabeveiliging is nou eenmaal nooit een kant en klaar product.

Support en garantie

Maar al te vaak wordt er vergeten te kijken naar de mogelijke support en garantietermijn voor alle componenten binnen het camerabeveiligingssysteem. Wij proberen ons hierin te onderscheiden door service plannen aan te bieden en zo op deze wijze een stukje extra zekerheid aan te bieden. U staat vrij om het systeem zonder service plan aan te schaffen, echter kan het zijn dat er bijvoorbeeld aanvullende kosten zijn bij een bezoek ter reparatie. De aparatuur terug sturen is kostenloos, maar het demonteren & terug monteren van de apparatuur zit nooit in de oorspronkelijke offerte kosten. Denk daarom goed na over wat voor soort garantie u zoekt en of u bijvoorbeeld gebruik wil maken van onze hulp op afstand via Teamviewer