Camerabeveiliging

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Camerabeveiliging bedrijf

Bent u opzoek naar een camerabeveiliging bedrijf? Of het nou gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor allerlei bedrijven, organisaties en instanties.

camerabeveiliging

Vrijblijvende Camerabeveiliging Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een camerabeveiliging offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Heeft uw bedrijf behoefte aan 24/7 service? Wij bieden flexibele service plannen met een responsetijd van maximaal 4 uur.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor werken!

Waarom kiezen voor RRB-Security?

  Offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Service plan op maat
 Geavanceerde oplossingen
  Gespecialiseerd in camerabewaking

RRB-Security – Gespecialiseerd in camerabeveiliging

RRB-Security voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden u complete ontzorging van uw beveiliging & prijs/kwaliteit gerichte oplossingen. Onze oplossingen zorgen voor centraal beheeruitgebreide controleschaalbaarheid en een goede garantie van standaard 3 jaar. Onze klanten bevinden zich in sectoren van gezondheidszorg tot offshore, van retail tot transport & logistiek. Onze camerasystemen zijn mede gericht op gebruiksvriendelijkheid, tijd & geldbesparing voor uw organisatie.

camerabeveiliging

 Door gebruik te maken van open platform oplossingen zoals Milestone Is het mogelijk allerlei soorten systemen te koppelen. Van alarm en toegangscontrole, tot kassasystemen, slagbomen, intercoms, kenteken herkenning & nog heel veel meer. Vraag een gratis advies / offerte gesprek aan om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte voor de plaatsingbeheer & service. Kortom, wij ontzorgen uw organisatie op het gebied van beveiliging!

camerabeveiliging

Onze Merken

camerabeveiliging

Software koppelingen voor camerabeveiliging

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Slimme toepassingen d.m.v. camerabeveiliging

Met een camerasysteem heeft u altijd een beeld bij alle activiteiten op en om uw terrein. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden naast alleen video opname? Hieronder vindt u een aantal van deze camerabeveiliging oplossingen die wij u kunnen bieden.

Kentekenherkenning (ANPR)

Kentekenherkenning kan worden ingezet op vrijwel ieder terrein. Alle auto’s worden geregistreerd en op kenteken automatisch opgeslagen in een database. U kunt door het intoetsen van het kenteken alle tijdstippen en beeldopnames eenvoudig oproepen.

Toegangscontrole Integratie

Klokken uw medewerkers in met een druppel of pas? Dan kunt u eenvoudig uw tijdsregistratiesysteem koppelen met de camera’s. Zo heeft u nooit incidenten over in en uit klokken. Daarnaast is het zo dat alle momenten waar een tag of pas wordt aangeboden kunnen worden gekoppeld aan de camerabeelden. Dit scheelt u ontzettend veel tijd met het uitkijken van de camerabeelden. U kunt eenvoudig filteren op medewerkers of pasnummers.

Intelligente detectie

Camerasystemen kunnen vandaag de dag ontzettend veel. Zo kunt u onder andere meldingen automatisch versturen bij de detectie van personen, auto’s, achtergebleven objecten. Maar ook functies als snelheidscontrole’s & detectie wanneer 2 mensen met 1 pas door een deur of poort gaan. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doormelding naar PAC of Politie

Ons videoplatform biedt onder andere ook de mogelijkheid om verdachte situaties direct door te zetten naar een Particuliere Alarm Centrale of de meldkamer van de Politie door middel van Live View. Dit komt vaker voor bij risico objecten en openbare ruimtes.

Koppeling met alarmsysteem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze alarm installaties? Wij kunnen onze camerasystemen eenvoudig koppelen aan onze alarmsystemen. Lees hier meer over onze alarmsysteem oplossingen.

camerabeveiliging
camerabeveiliging

Een toekomstbestendig camerabeveiligingssysteem

U bent op zoek naar een simpel maar toch professioneel camera beveiliging systeem? Uiteraard kan u hiervoor ook bij ons als camera installatie bedrijf terecht. Wij bieden verschillende oplossingen, variërend van DVR oplossingen op basis van bijvoorbeeld Dahua Tot Milestone gecombineerd met Automatische kentekenregistratie of bijvoorbeeld gezichtsherkenning.

Naast onze oplossingen op maat waar u een vrijblijvende offerte voor kunt aanvragen, kunt u ook gebruik maken van onze vooraf samengestelde camera beveiliging systeem sets. Deze sets zijn compleet met installatie & alle kosten inbegrepen. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan.

Vrijblijvende offerte voor uw camerabeveiliging

Wij specialiseren ons in oplossingen op maat. Één van onze camerabeveiliging adviseurs komt vrijblijvend bij u langs op locatie om uw vragen en eisen op te nemen. Vervolgens krijgt u een open offerte met alle kosten gespecificeerd. Zo houden wij onze offertes overzichtelijk & heeft u een duidelijk beeld bij de kosten van een camerabeveiliging systeem. 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier

Gespecialiseerd in camera beveiliging

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in “Video Management Systemen”
» Actief sinds 1995

Waar let u op bij aanschaf van camerabeveiliging?

Opnameduur beveiligingscamera’s

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien? Kies dan voor camerabeveiliging met app.

Type beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie / aantal megapixel bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Plaatsing en locatie camerabeveiliging

Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

Omgeving

Moet de camera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de camera ’s nachts beeld kunnen opbouwen?

Doeleinde

Wat is het doel van de camera’s? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

Ondersteuning & garantie beveiligingscamera’s

Maar al te vaak wordt er vergeten te kijken naar de geboden ondersteuning en garantietermijn voor alle componenten binnen het camerabeveiligingssysteem.
Wij proberen ons hierin te onderscheiden door service plannen aan te bieden en zo op deze wijze een stukje extra zekerheid aan te bieden.
U staat vrij om het systeem zonder service plan aan te schaffen, echter kan het zijn dat er bijvoorbeeld aanvullende kosten zijn bij een bezoek ter reparatie.
De aparatuur terug sturen is kostenloos, maar het demonteren & terug monteren van de apparatuur zit nooit in de oorspronkelijke offerte kosten. Denk daarom goed na over wat voor soort garantie u zoekt en of u bijvoorbeeld gebruik wil maken van onze hulp op afstand via Teamviewer

Wat zijn de kosten van een professionele camerabeveiliging oplossing?

Er zijn veel variabele kosten bij het plaatsen van een camerabeveiliging systeem. Deze kosten kunnen niet worden vastgesteld totdat er een adviseur op locatie is wezen kijken. Denk aan kosten zoals de montagetijd die benodigd is voor het aansluiten van camera beveiliging. Dit is per project natuurlijk anders en kent veel verschillende kostenposten. De montagetijd voor de beveiligingscamera’s, montage middelen, een patchkast voor de camerabeveiliging, UTP kabel ter behoeve van de PoE camera’s en ga zo maar door. Prijzen op afstand maken natuurlijk altijd, maar weet dat de kans bestaat dat u mogelijk teveel betaald voor het aangekochte camerabeveiliging systeem. Mede hierom adviseren wij altijd een offerte opname op locatie voor uw beveiliging. Camerabeveiliging is nou eenmaal nooit een kant en klaar product.

Camera beveiliging systeem

Een camera beveiliging systeem is een oplossing die zichzelf kan terug verdienen. Denk bijvoorbeeld aan parkeergarages. Wanneer een camerasysteem automatisch mensen bekeurd wanneer deze achter andere auto’s aanrijden bij de slagboom.

Maar ook in privé scenario’s kan dit gelden.
Als u kostbare bezittingen in uw huis of op kantoor heeft liggen, dan kost een diefstal al snel veel geld. Helaas is het niet alleen financiële schade, maar is ook de emotionele schade dan vaak groot. U voelt uzelf gewoon niet meer veilig in uw eigen woning. Gelukkig kan RRB Security snel bij u langskomen om een camera beveiliging systeem te installeren. Bekijk hier onze pagina over camerabeveiliging aankoopadvies.

Wij zorgen ervoor dat u uzelf weer veilig gaat voelen in uw eigen woning. RRB Security heeft vele jaren ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bekijken. Vervolgens geven wij een advies over het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

Komt het financieel even niet uit om uw woning te beveiligen? U heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om een beveiligingssysteem te leasen voor een vast bedrag per maand. Informeer gerust naar de mogelijkheden door een vrijblijvende afspraak te maken.

Verschil tussen VMS camerabeveiliging en DVR

Een VMS is een video management software oplossing. Deze software oplossingen zijn vaak op basis van Windows gebaseerde software. VMS camerabeveiliging is meer dan alleen de opname van camerabeelden. Denk aan automatische alarmeringen, slimme integraties, ANPR (kenteken registratie) en meer.

Verschillende fabrikanten camerabeveiliging

Er zijn veel verschillende fabrikanten die camerabeveiliging producten produceren. Een hoop verschillende prijsklassen, functionaliteiten, ondersteuning en kwaliteit zowel aan de voor als achterkant van de camerabeveiliging software. Wij adviseren u graag over de best passende oplossing voor úw situatie.

Camerabeveiliging van groot tot klein

Onze camerabeveiliging oplossingen schalen van een enkel tal beveiligingscamera’s tot vele honderden of zelfs duizenden exemplaren. Met onze brede en diepe expertise over camerabeveiliging zorgen wij voor unieke maatwerk camerabeveiliging systemen.

Extra opties voor uw camerasysteem

Video Content Analyse

 

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera’s slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Snelheidsmetingen – Line Crossing Detection

People Counting – Object Identification

VCA functionaliteiten worden in VMS omgeving gekoppeld voor proactief beheer.

Video Management Software

 
 Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk.

 Met een VMS oplossing kunt u al uw beveiligingssystemen in één platform koppelen en proactief alarmen ontvangen.

✓  Specialisten in Video Management Software

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude.

 

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk camerabeveiliging oplossingen. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van camerabeveiliging?

Camerabeveiliging inclusief de installatie begint vanaf circa €995 euro. Dit is dan op basis van een NVR en 1 camera.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen.