Camerabeveiliging

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Camerabeveiliging specialisten

Bent u opzoek naar een camerabeveiliging bedrijf voor de uitrol van een beveiligingssysteem?

Of het nou gaat om een industrieterrein, containerterminal of kantoorgebouw.

Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor bedrijven en organisaties van alle formaten.

camerabeveiliging

Actief sinds 1995

 

Oplossingen op maat

 

Specialist in beveiliging

 

Professionele oplossingen

 

l

Vrijblijvende camerabeveiliging offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een camerabeveiliging offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie gespecificeerd.

Sterke prijs / kwaliteit verhouding

Wij werken uitsluitend met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar fabrieksgarantie. Ook is het mogelijk om te kiezen voor directe omruilgarantie.

Onderhoud & ondersteuning

Is er een probleem met uw beveiligingssysteem? Wij proberen u op afstand te ondersteunen. Lukt dit niet, zijn wij zonodig dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Gespecialiseerd in beveiligingstechniek

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis mogen wij bouwen aan unieke beveiligingsoplossingen voor onze klanten.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waarom kiezen voor RRB-Security?

✓  Vrijblijvende offerte op locatie
  Installatie binnen 5 werkdagen
  Service plan op maat
 Geavanceerde oplossingen
  Gespecialiseerd in camerabewaking

Experts in camerabeveiliging

RRB-Security voorziet in beveiligingsoplossingen voor kleine tot grote organisaties. Wij bieden u complete ontzorging van uw beveiliging en werken met doelgerichte oplossingen.

Onze oplossingen zorgen voor centraal beheeruitgebreide controleschaalbaarheid en een garantie van standaard 3 jaar. Onze klanten bevinden zich in vrijwel alle sectoren die Nederland rijk is. Wij adviseren u graag over uw beveiligingsvraagstukken.

camerabeveiliging
camerabeveiliging

Hoogstaande technische oplossingen

Door gebruik te maken van open platform software oplossingen zoals Milestone XProtect, is het mogelijk allerlei soorten beveiligingstoepassingen te koppelen met elkaar binnen één software oplossing.

Van alarmsystemen en toegangscontrole, tot kassasystemen, slagbomen, intercoms, kenteken herkenning en vele andere opties.

camerabeveiliging

Software koppelingen voor camerabeveiliging

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Contact opnemen?  085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Slimme toepassingen door middel van camerabeveiliging

Met een camera installatie heeft u altijd een beeld bij alle activiteiten op en om uw terrein. Bent u benieuwd naar de andere mogelijkheden naast alleen video opname? Hieronder vindt u een aantal van deze camerabeveiliging oplossingen die wij u optioneel kunnen bieden.

Kentekenherkenning (ANPR)

Automatische kentekenregistratie, ook wel ANPR genoemd, kan worden ingezet op vrijwel ieder terrein. Alle auto’s worden geregistreerd en op kenteken automatisch opgeslagen in een database. U kunt door het intoetsen van het kenteken alle tijdstippen en beeldopnames eenvoudig oproepen.

Toegangscontrole Integratie

Klokken uw medewerkers in met een druppel of pas? Dan kunt u eenvoudig uw tijdsregistratiesysteem of toegangscontrole systeem koppelen met de beveiligingscamera’s. Zo heeft u nooit incidenten over in en uit klokken. Daarnaast is het zo dat alle momenten waar een tag of pas wordt aangeboden kunnen worden gekoppeld aan de camerabeelden. Dit scheelt u ontzettend veel tijd met het uitkijken van de camerabeelden. U kunt eenvoudig filteren op medewerkers of pasnummers.

camerabeveiliging
camerabeveiliging

Intelligente camerabeveiliging

Camerasystemen worden met de dag slimmer. Zo kunt u onder andere automatisch meldingen ontvangen bij de detectie van personen, auto’s, ook wel object classificatie genoemd. achtergebleven objecten detectie. Maar ook functies als snelheidsmetingen, gezichtsherkenning of bijvoorbeeld rook en brand detectie. Deze toepassingen zorgen ervoor dat er proactief kan worden gemonitord op problemen of incidenten.

Doormelding naar PAC of CCR

Ons videoplatform biedt onder andere ook de mogelijkheid om verdachte situaties direct door te zetten naar een particuliere alarm centrale of centrale controlekamer.

Koppeling met alarmsysteem

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze alarm installaties? Wij kunnen onze camerasystemen eenvoudig koppelen aan onze alarmsystemen. Lees hier meer over onze alarmsysteem oplossingen.

Een toekomstbestendig camerabeveiligingssysteem

U bent op zoek naar een simpel maar toch professioneel camera beveiliging systeem? Uiteraard kan u hiervoor ook bij ons als camera installatie bedrijf terecht. Wij bieden verschillende oplossingen, variërend van NVR oplossingen, t/m video management software oplossingen. Kleine, tot zeer grote installaties.

Naast onze oplossingen op maat waar u een vrijblijvende offerte voor kunt aanvragen, kunt u ook gebruik maken van onze vooraf samengestelde camera beveiliging systeem sets.

Deze sets zijn compleet met installatie & alle kosten inbegrepen. Op deze wijze komt u nooit voor verassingen te staan. Wel moet u er rekening mee houden dat deze sets altijd een veilige montagetijd hebben. Kortom, een maatwerk offerte is vrijwel altijd voordeliger.

Vrijblijvende offerte voor uw camerabeveiliging

Wij specialiseren ons in oplossingen op maat. Één van onze camerabeveiliging adviseurs komt vrijblijvend bij u langs op locatie om uw vragen en eisen op te nemen.

Vervolgens krijgt u een open offerte met alle kosten gespecificeerd. Zo houden wij onze offertes overzichtelijk & heeft u een duidelijk beeld bij de kosten van een camerabeveiliging systeem. 

camerabeveiliging

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in camera beveiliging

Éen aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? info@rrbsecurity.nl 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in ‘video management systemen’
» Actief sinds 1995

Waar let u op bij aanschaf van camerabeveiliging?

Opnameduur beveiligingscamera’s

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen vanuit bepaalde sectorregels? Denk hierbij bijvoorbeeld aan ISPS-code voor havens.

Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien? Kies dan voor een camerabeveiligingssysteem van bijvoorbeeld Dahua.

Type beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie / aantal megapixel bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Plaatsing en locatie camerabeveiliging

Waar moeten de beveiligingscamera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

Omgeving van de beveiligingscamera

Moet de beveiligingscamera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de camera ‘s nachts beeld kunnen opbouwen?

Doeleinde camerabeveiliging

Wat is het doel van de beveiligingcamera’s? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

camerabeveiliging

Ondersteuning & garantie camerabeveiliging apparatuur

Maar al te vaak wordt er vergeten te kijken naar de geboden ondersteuning en garantietermijn voor alle componenten binnen het camerabeveiligingssysteem. Wij proberen ons hierin te onderscheiden door service plannen aan te bieden en zo op deze wijze een stukje extra zekerheid aan te bieden. U staat vrij om het systeem zonder service plan aan te schaffen, echter kan het zijn dat er bijvoorbeeld aanvullende kosten zijn bij een bezoek ter reparatie. De apparatuur terug sturen is kosteloos, maar het demonteren & terug monteren van de apparatuur zit nooit in de oorspronkelijke offerte kosten. Denk daarom goed na over wat voor soort garantie u zoekt en of u bijvoorbeeld gebruik wil maken van onze hulp op afstand.

Wat zijn de kosten van een professionele camerabeveiliging oplossing?

Er zijn veel variabele kosten bij het plaatsen van een camerabeveiliging systeem. Deze kosten kunnen niet worden vastgesteld totdat er een adviseur op locatie is wezen kijken. Denk aan kosten zoals de montagetijd die benodigd is voor het aansluiten van camera beveiliging. Dit is per project natuurlijk anders en kent veel verschillende kostenposten. De montagetijd voor de beveiligingscamera’s, montage middelen, een patchkast voor de camerabeveiliging, UTP kabel ter behoeve van de PoE camera’s en ga zo maar door.

Prijzen op afstand maken kan natuurlijk altijd, maar weet dat de kans bestaat dat u mogelijk teveel betaalt de montage. Mede hierom adviseren wij altijd een offerte opname op locatie voor uw beveiliging. Camerabeveiliging is nou eenmaal geen kant en klaar product.

Camerabeveiligingssysteem terugverdienen

Een camera beveiliging systeem is een oplossing die zichzelf kan terug verdienen. Denk aan winkeldiefstal, proces monitoring of het kunnen achterhalen van aangebrachte schades.

Maar ook in privé scenario’s kan dit gelden. Vaak is dan niet de financiële schade, maar vooral de emotionele schade erg groot. U of uw familieleden kunnen het gevoel van veiligheid in uw eigen huis verliezen en dat is nog veel kostbaarder. Een camerabeveiliging systeem en/ of een alarmsysteem kunnen helpen bij het herstel hiervan. Lees ook ons camerabeveiliging aankoopadvies voor meer informatie hierover.

RRB Security heeft vele jaren ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij kunnen geheel vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bekijken. Vervolgens geven wij een advies over het aanbrengen van beveiligingsmaatregelen.

Verschil tussen VMS camerabeveiliging en DVR

Een VMS is een video management software oplossing. Deze software oplossingen zijn vaak op basis van Windows gebaseerde software. VMS camerabeveiliging is meer dan alleen de opname van camerabeelden. Denk aan automatische alarmeringen, slimme integraties, ANPR (kenteken registratie) en meer.

Verschillende fabrikanten camerabeveiliging

Er zijn veel verschillende fabrikanten die camerabeveiliging producten produceren. Een hoop verschillende prijsklassen, functionaliteiten, ondersteuning en kwaliteit zowel aan de voor als achterkant van de camerabeveiliging software. Wij adviseren u graag over de best passende oplossing voor úw situatie.

Camerabeveiliging van klein tot heel groot

Onze camerabeveiliging oplossingen schalen van een enkel tal beveiligingscamera’s tot vele honderden of zelfs duizenden exemplaren. Met onze brede en diepe expertise over camerabeveiliging zorgen wij voor unieke maatwerk camerabeveiliging systemen.

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk camerabeveiliging oplossingen. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van camerabeveiliging?

Camerabeveiliging inclusief de installatie begint vanaf circa €995 euro. Dit is dan op basis van een NVR en 1 camera.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen.