Paxton Toegangscontrole

Paxton – Hét merk voor toegangscontrole

Net2 is de software en hardware-matige oplossing voor het befaamde toegangscontrole merk Paxton. Paxton is een Engels merk dat zich al tientallen jaren binnen de EU als hét merk voor toegangscontrole profileert. Het beveiligen van een gebouw word ongelofelijk eenvoudig wanneer Paxton net2 word toegepast.

Het systeem laat zich gemakkelijk bedienen en beschikt over uitstekende eigenschappen die veel verder reiken dan het eenvoudig beheren van de stromen mensen in en om een gebouw. Net2 is een betaalbare en vooral hoogwaardige oplossing om gebouwen compleet te beveiligen.

Daarnaast bied Paxton net2 vele integraties en verschillende soorten oplossingen voor toegangsoplossingen
 

RRB-Security – Trots Paxton partner

Als Paxton partner kunnen wij u met al uw toegangscontrole vraagstukken helpen. Met Paxton werken is voor zowel de installateur als eindgebruiker een genot! Paxton heeft een excellente & service die wij als installateur tegenkomen. De Nederlandse vestiging bied ook voor zowel eindgebruikers als installateurs ondersteuning. 

Paxton Toegangscontrole

Waarom kiezen voor Paxton:

=

Marktleider toegangscontrole in de EU

=

Hoge prijs kwaliteit verhouding

=

Bewezen betrouwbaarheid

=

5 Jaar directe omruilgarantie op alle producten

Wat voor oplossingen bied Paxton?

=

Video intercom oplossingen

=

Gebouwbeheer (Paxton Net 10)

=

Toegangscontrole (Paxton Net 2)

=

Integraties met VMS oplossingen zoals Milestone

=

Beheer en gebruik van telefoon als tag

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Paxton Reseller

Als Paxton reseller zijn wij een Paxton gecertificeerde toegangscontrole installateur op de hoogte van de beste technieken om u als organisatie te voorzien van passende toegangscontrolesystemen. Naast toegangscontrole voor normale deuren bieden wij ook oplossingen voor onder andere: Toegangshekken, slagbomen, glazen deuren, garagedeuren en stalen deuren. Naast standaard oplossingen bieden wij als Paxton reseller ook maatwerk oplossingen waar bijvoorbeeld laswerk aan te pas komt. Ook het inbouwen van elektrische schoten is één van de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u al uw toegangscontrole toepassingen binnen één platform kunt gebruiken. Dat geldt ook voor audio toepassingen binnen Net2. Paxton net2 heeft audio toepassingen geschikt voor 2 weg communicatie. Ook beschikken deze intercom oplossingen over videocamera’s zodat de identiteit van de aanbellende persoon direct kan worden geïdentificeerd.

paxton reseller

Paxton Deurcontroller

Een Paxton deurcontroller is van ontzettend hoge kwaliteit. Niet voor niets worden alle Paxton producten voorzien van 5 jaar omruilgarantie. Bij veel fabrikanten wordt er een RMA procedure in werking gesteld om te bepalen of het product defect is en mogelijk kan worden gerepareerd om weer te kunnen laten functioneren. Paxton doet dat compleet anders. Wanneer u een Paxton deurcontroller aanmeld voor garantie wordt deze direct omgeruild. U levert de Paxton deurcontroller in en ontvangst direct een nieuwe van de distributeur. Zo simpel is het. En daarnaast ontvangt u wederom 5 jaar nieuwe garantie op uw Paxton controller! Paxton garandeert niet voor niets zulke goede garanties voor hun producten. Deze gaan namelijk vrijwel nooit stuk. Dit geldt dus voor alle producten die Paxton aanbiedt. Niet alleen de Paxton deurcontrollers.

Paxton Net2 Pro

Paxton Net2 Pro is de bestaalde variant van Paxton Net2. Paxton Net2 is de gratis toegangscontrole software van Paxton. De Net2 software is gratis te gebruiken wanneer u Paxton hardware gebruikt. Uw installateur kan de software voor u installeren. De Paxton Net2 Pro variant is wel betaald. Paxton Net2 Pro beschikt over een aantal functionaliteiten die de gratis Net2 software niet heeft. Meer informatie over de verschillen tussen de versies? klik hier.

Voordelen van Paxton Net2 Pro

=

Net2Online - Webbased Client

=

Paxton Connect App

=

Kosteloze Updates

=

Brandalarm integratie

=

Anti-passback

=

Uitgebreide Rapportages

=

Geavanceerde Beheers Bevoegdheden

=

Timesheet en Timeline

=

Kaart Designer

=

Inbraakalarm integratie

Paxton Installateur

RRBSecurity is al vele jaren een Paxton installateur. Zoals al eerder genoemd zijn wij dit vanwege de hoge kwaliteit van de producten en uitstekende service die Paxton biedt aan zowel zijn installateurs als eindgebruikers. Als Paxton installateur helpen wij u met de initiële installatie en montage van de toegangscontrole. Wij adviseren u over het gebruik van de juiste elektrische sloten, benodigde hardware, de installatie van het Paxton Net2 of Paxton 10 pakket op een serveromgeving en meer. Wij zorgen dat het gehele proces in goede banen verloopt. Het is wel van belang dat u uw Paxton installateur al bij de bouwfase betrekt. Dit kan een hoop extra kosten voorkomen. Vraag een kosteloze offerte aan om te kijken wat uw organisatie nodig heeft voor de implementatie van toegangscontrole.

Paxton Beveiliging

Paxton beveiliging staat voor hoge kwaliteit en een solide gebruikerservaring. Met Paxton beveiliging bent u verzekerd van een A-merk toegangscontrolesysteem gericht op gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Naast toegangscontrole leent Paxton zich ontzettend goed voor integraties met anti inbraaksystemen, brandalarm installaties en camerabewaking systemen, ook wel video management software genoemd. Ook biedt Paxton Beveiliging een native WIEGAND module voor automatische sturing van hekwerken d.m.v. automatische kentekenherkenning. Een echte premium feature die binnen Paxton Net2 geheel gratis is. Kortom, echt Paxton!

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.