Specialisten op het gebied van camerabeveiliging

Camerabewaking particulier
Bewakingscamera’s waken over u en uw veiligheid

Camerabewaking is vandaag de dag onmisbaar. Naast veel bedrijven hebben ook particulieren tegenwoordig vaak al camerabewaking thuis. Een bewakingscamera set voor uw veiligheidsgevoel of bijvoorbeeld tegen vandalisme & intimidate. Wij bieden u vaste setprijzen tot 4 camera’s. Meer dan 4 camera’s? Dan is het handig om een afspraak op locatie te maken. U word op dezelfde werkdag telefonisch of via e-mail gecontacteerd voor meer informatie over een camerabewaking set geschikt voor uw situatie.
camera beveiliging particulier

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte voor camerabewaking op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk camerabewaking sets. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Actief sinds 1995

Wij leveren onze diensten al sinds 1995. Door onze brede expertise op het gebied van beveiligingstechniek zorgen wij voor passende oplossingen. 

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze ICT kennis zorgen wij voor veilige en betrouwbare oplossingen

24/7 Service

Is er een probleem met uw camerabewaking set? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Verschillende soorten modellen

Tevens beschikbaar in zwarte uitvoeringen

Full HD Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
Full-HD – 2 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

Quad-HD Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
Quad-HD – 4 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

4K Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
4K – 8 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

Camerabewaking Particulier –
Nooit meer onherkenbare personen op uw erf

Dagelijks voorzien wij particulieren klanten van camerabewaking. Door de lage prijzen van moderne en hoge resolutie bewakingscamera’s is camerabewaking voor vrijwel ieder woonhuis interessant geworden. U kunt tot ~3 tot 4 weken terug kijken & en eenvoudig uw eigendom(men) in zicht houden. Wacht dus niet langer, en vraag direct onze gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

Hoge Kwaliteit Beveiliging & Gebruiksvriendelijk

Een camerasysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. Bent u opzoek naar een betaalbaar camerasysteem van hoge kwaliteit? Bekijk dan onze professionele camera sets. Al voor een paar honderd euro beschikt u over een Full-HD Camerasysteem inclusief app om de beelden te kunnen bekijken. Standaard bieden wij al 3 jaar garantie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Camera Beveiliging Particulier

Camerabewaking in en om uw huis zorgt ervoor dat u een overzicht krijgt over uw terrein. Daarnaast is de kans op inbraak of vandalisme aanzienlijk kleiner. Criminelen kiezen vaak voor naastgelegen huizen zodra er wordt gezien dat uw huis is voorzien van beveiliging. Naast de preventieve werking is een camerasysteem vrijwel onmisbaar voor de vervolging van misdadigers. Daarnaast kunt u ook uw camerabeveiliging systeem aanmelden in de Politie databank camera in beeld. Hiermee weet de politie eenvoudig te lokaliseren wie camerabeveiliging heeft en of deze gebruikt kan worden bij misdrijven.

Zonder camerabeelden komt uw dossier bij de Politie op de stapel. Niets is vervelender dan beneden komen om er vervolgens achter te komen er spullen verdwenen zijn. De schade kan snel oplopen & daarnaast komen inbrekers vaak nog een tweede keer terug. Met een modern camerasysteem kunt u vrijwel iedere persoon haarscherp vastleggen op beeld. Zo heeft u altijd controle en inzicht in de situatie. Zo heeft u een veilig gevoel als u alleen thuis bent.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur camerasysteem

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen? Voldoet u met uw plan aan de eisen van de AVG? Meer informatie over privacy en wetgeving omtrent camerabewaking rondom uw huis

» Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Beschikt u over een MacOS, of Windows computer? Of wellicht alleen een smartphone of tablet? Android, IOS, Windows of MacOS. Al deze platformen bestaan mogelijkheden voor.

» Soort beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Kiezen voor een Video-Intercom

Wat is makkelijker dan een video-intercom die direct naar een scherm in uw woonkamer of gang hangt & ook nog eens naar uw mobiel belt. Direct & veilig contact door middel van een bewakingscamera in de intercom. Deze beschikt uiteraard ook over een spraakverbinding zodat er helder kan worden gecommuniceerd. Een intercom kan worden toegepast op bijvoorbeeld een deur, maar denk ook aan andere ingangen zoals hekwerken. Door middel van een simpele knop kunt u vervolgens de juiste personen toegang verlenen tot uw terrein of woning.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.