Camerabeveiliging Particulier

Bewakingscamera’s waken over u én uw woning

Camerabewaking is vandaag de dag onmisbaar. Naast veel bedrijven hebben ook veel particulieren hedendaags vaak camerabewaking thuis. Een bewakingscamera thuis kan voor uw veiligheidsgevoel een belangrijke speel zijn.
camera beveiliging particulier

Actief sinds 1995

 

Oplossingen op maat

 

Specialist in beveiliging

 

Professionele oplossingen

 

l

Vrijblijvende camerabeveiliging offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een camerabeveiliging offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie gespecificeerd.

Sterke prijs / kwaliteit verhouding

Wij werken uitsluitend met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar fabrieksgarantie. Ook is het mogelijk om te kiezen voor directe omruilgarantie.

Onderhoud & ondersteuning

Is er een probleem met uw beveiligingssysteem? Wij proberen u op afstand te ondersteunen. Lukt dit niet, zijn wij zonodig dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Actief sinds 1995

Wij leveren onze diensten al sinds 1995. Door onze brede expertise op het gebied van beveiligingstechniek zorgen wij voor passende oplossingen. 

Camerabewaking voor uw perceel
Nooit meer onherkenbare personen op uw erf

Dagelijks voorzien wij particulieren klanten van camerabewaking. Door de lage prijzen van moderne en hoge resolutie bewakingscamera’s is camerabewaking voor vrijwel ieder woonhuis interessant geworden. U kunt tot ~3 tot 4 weken terug kijken & en eenvoudig uw eigendom(men) in zicht houden. Wacht dus niet langer, en vraag direct onze gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

 

Hoge Kwaliteit Camera beveiliging

Een camerasysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. Bent u opzoek naar een betaalbaar camerasysteem van hoge kwaliteit? Wij bieden verschillende soorten oplossingen in verschillende prijsklassen. Op deze wijze kunnen wij meerdere doelgroepen een passende oplossing bieden.  Standaard leveren wij 3 jaar garantie op onze oplossingen.

camerabeveiliging particulier

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur camerasysteem

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen? Voldoet u met uw plan aan de eisen van de AVG? Meer informatie over privacy en wetgeving omtrent camerabewaking rondom uw huis

» Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Beschikt u over een MacOS, of Windows computer? Of wellicht alleen een smartphone of tablet? Android, IOS, Windows of MacOS. Al deze platformen bestaan mogelijkheden voor.

» Soort beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Camera Beveiliging Particulier

Camerabewaking in en om uw huis zorgt ervoor dat u een overzicht krijgt over uw terrein. Daarnaast is de kans op inbraak of vandalisme aanzienlijk kleiner. Criminelen kiezen vaak voor naastgelegen huizen zodra er wordt gezien dat uw huis is voorzien van beveiliging. Naast de preventieve werking is een camerasysteem vrijwel onmisbaar voor de vervolging van misdadigers. Daarnaast kunt u ook uw camerabeveiliging systeem aanmelden in de Politie databank camera in beeld. Hiermee weet de politie eenvoudig te lokaliseren wie camerabeveiliging heeft en of deze gebruikt kan worden bij misdrijven.

Zonder camerabeelden komt uw dossier bij de Politie op de stapel. Niets is vervelender dan beneden komen om er vervolgens achter te komen er spullen verdwenen zijn. De schade kan snel oplopen & daarnaast komen inbrekers vaak nog een tweede keer terug. Met een modern camerasysteem kunt u vrijwel iedere persoon haarscherp vastleggen op beeld. Zo heeft u altijd controle en inzicht in de situatie. Zo heeft u een veilig gevoel als u alleen thuis bent.

Camerabeveiliging particulier

Verschillende soorten modellen

Tevens beschikbaar in zwarte uitvoeringen

Full HD Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
Full-HD – 2 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

Quad-HD Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
Quad-HD – 4 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

4K Camera Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
4K – 8 megapixel resolutie
3 Jaar volledige garantie

Camerabewaking set

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Uitbreiden met een video intercom

Wat is makkelijker dan een video-intercom die direct naar een scherm in uw woonkamer of gang hangt & ook nog eens naar uw mobiel belt?

Direct & veilig contact door middel van een bewakingscamera in de intercom. Deze beschikt uiteraard ook over een spraakverbinding zodat er helder kan worden gecommuniceerd.

Een deur intercom kan worden toegepast op bijvoorbeeld een deur, maar denk ook aan andere ingangen zoals hekwerken. Door middel van een simpele knop kunt u vervolgens de juiste personen toegang verlenen tot uw terrein of woning.

camerabeveiliging particulier

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.