Milestone XProtect VMS

Schaalbare Camerabewaking voor het MKB tot groot zakelijk

RRB-Security is gespecialiseerd in Milestone XProtect Oplossingen

RRB-Security is gespecialiseerd in Milestone Video Management Software installaties. Wij voorzien voor zowel eindgebruikers als andere installateurs in Milestone oplossingen.

Benieuwd naar enkele referenties?
Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of bekijk enkele van onze openbare referenties voor VMS installaties:

‘T Paard (Pop podium Den Haag)
Clazing Slachterijen

Verschillende soorten beveiliging

RRB-Security voorziet organisaties, groot en klein van cameratoezicht. Daarnaast combineren wij veelal toepassingen zoals toegangscontrole, LPR Kenteken herkenning, VCA (Video Content Analyse) / Intelligente bewakingscamera’s.

Thuis in vrijwel alle sectoren

Van de offshore tot retail en telecom tot gezondheidszorg. Wij kunnen u passend advies bieden voor uw situatie.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geheel vrijblijvend, dezelfde werkdag geregeld. Wij helpen u graag verder met uw beveiligingsvraagstukken!

Secure by Design

De hoogste gradatie beveiliging / data integriteit / data privacy

Integriteit

Milestone detecteert als data is gemodificeerd of vervalst tijdens een transfer

Autorisatie

Alleen geregistreerde en geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de data

Encryptie

Alle data wordt versleuteld verstuurd en bewaard

Authenticatie

100+ verschillende lockdown opties, zo komen alleen de juiste personen bij de data

Combineer uw beveiligingsoplossingen

Voeg extra waarde toe aan uw beveiliging door alles te integreren binnen 1 platform

XProtect Automatische Kenteken Registratie (LPR)

XProtect® LPR is een kentekenherkenningssoftware die kentekeninformatie van voertuigen leest en de nummerplaatinformatie koppelt aan video. Als een volledig geïntegreerd onderdeel van de XProtect® Smart Client, heeft XProtect LPR een breed scala aan toepassingsgebieden, waaronder toegangscontrole, diefstalpreventie, loyaliteitsprogramma’s, tolweg en grenscontrole. Geavanceerde aanpassingslogica maakt het mogelijk herkende nummerplaten te vergelijken met vooraf gedefinieerde lijsten en geautomatiseerde acties te starten, zoals het openen van een poort, waardoor de werkproductiviteit toeneemt.

XProtect LPR is een add-on product van XProtect dat naadloos wordt ondersteund door de meeste XProtect videobeheersoftware en Milestone Husky ™ NVR-eenheden. Het heeft herkenningsalgoritmen voor meer dan 100 landen en staten over de hele wereld geoptimaliseerd.

milestone xprotect lpr

XProtect Smart Wall

XProtect Smart Wall is een geavanceerde presentatietoepassing waarmee organisaties videomuren maken die voldoen aan hun specifieke beveiligingsbehoeften. XProtect Smart Wall is uw organisatie op drie belangrijke manieren van dienst:

  • Door het bewustzijn van de operators te vergroten;
  • Door hulpmiddelen te bieden die de besluitvorming verbeteren;
  • Door een meer kostenefficiënte beveiligingsinstallatie te creëren;

xprotect-smart-wall

XProtect Access (Toegangscontrole)

XProtect Access is een plug en play add-on voor Milestone’s XProtect VMS waarmee u uw toegangscontrolesysteem kunt integreren met uw versie van Milestone XProtect. Hier komt geen programmeur meer aan te pas. U kunt dan zowel uw videocamera’s als uw toegangscontrolesysteem bedienen vanuit één omgeving. XProtect Access word veel gebruikt i.c.m. Paxton, Axis, HID en nog veel meer fabrikanten. Naast toegangscontrole kunnen wij tevens alarm installaties integreren met Milestone XProtect

Milestone XProtect Access

XProtect Retail

XProtect Retail is een onderzoekstool voor het uitvoeren van geavanceerde transactiegegevensanalyse. Het helpt winkeliers bij het optimaliseren van de winkelactiviteiten en het vergroten van de winst door fraude te identificeren en krimp te verminderen.

Op basis van transactiegegevens van point-of-sale (POS) systemen of geldautomaten (pinautomaten) die typisch zijn verzameld in Enterprise Resource Planning Systems (ERP’s), verbindt XProtect Retail gegevens met overeenkomstige video van relevante camera’s. Geavanceerde zoekopties, volledige videodocumentatie en een reeks vooraf gedefinieerde prestatie-indicatoren maken het gemakkelijk om een compleet overzicht van winkelactiviteiten, kassa’s en werknemers bij te houden, zodat detailhandelaren het hele bedrijf en klanten kunnen beschermen.

XProtect Transact

XProtect Transact is een add-on voor de meeste van onze XProtect VMS- en Milestone Husky NVR-series die individuele transactie-evenementen met bijbehorende video matchen. XProtect Transact extraheert transactiegegevens uit kassa’s (POS), streepjescodescanningsystemen en andere gegevenssystemen en koppelt die gegevens aan video vanaf het moment van de transactie.


xprotect_transact

Enorme flexibiliteit

Met ondersteuning voor meer dan 10000+ camera’s is Milestone in staat alle camera’s in 1 omgeving op te nemen en te beheren

Meer dan 150000 installaties wereldwijd

Milestone biedt onder andere oplossingen aan inlichtingendiensten, overheidsorganen, fortune 500 bedrijven, vliegvelden & havens. Door de oneindige mogelijkheid aan koppelingen & software integraties biedt Milestone veel meer dan alleen camerabewaking

Bewezen veiligheid

Milestone heeft een eigen “vulnerability program” en werkt met instanties en bedrijven waar veiligheid een absolute topprioriteit is. Mede daarom is Milestone de veiligste keuze voor uw beveiliging. Lees hier meer

Enkele eenvoudig te realiseren koppelingen

Gezichtsherkenning – Kentekenherkenning – Alarmsysteem – Toegangscontrole – Slagbomen – Paniekknoppen – Alles met een I/O schakeling

Milestone XProtect VMS Pakketten

Er zijn meerdere soorten pakketten binnen Milestone XProtect VMS

Milestone XProtect Essential+

XProtect Essential+ is de gratis versie van Milestone’s Video Management Software. Deze versie is vereist geen licenties en kan door zowel particuliere als zakelijke klanten worden ingezet. Het maximum aantal camera’s binnen Essential+ is 8.

– 8 Camera’s maximaal

– Gratis App functionaliteit

– Licentieloos

– Geen beperkingen ondanks gratis variant

Milestone XProtect Express+

XProtect Express+ is geschikt voor kleinere organisaties welke toch behoefte hebben aan een professionele VMS oplossing. Milestone bied dit aan door middel van Express+. Met Express+ kunt u tot 48 camera’s groeien. Verder is deze ook te integreren met Windows Active Directory en is deze uitgerust met de mogelijkheden tot integraties met alarm, toegangscontrole, automatische kentekenregistratie en nog veel meer.

– 48 Camera’s maximaal

– Koppelingen met externe toepassingen

– Goedkoopste variant

– Te gebruiken via App, Webbrowser (HTML5) & Windows

Milestone XProtect Professional+

XProtect Professional+ is perfect voor het beheren van camerabeveiliging bij middelgrote tot grote organisaties. Deze versie ondersteunt een onbeperkt aantal camera’s en meerdere recording servers. Daarnaast werkt het systeem ook met Remote Retrieval en SD kaart opname, de beelden kunnen van een SD kaart rechtstreeks in Milestone worden geïmporteerd. XProtect Professional+ kan echter nog veel meer. Bekijk hiervoor de comparison chart!- Onbeperkt aantal camera’s – Meerdere locaties te koppelen – Nog meer functionaliteiten dan Express+ – Failover recording server voor High Availability 

Milestone XProtect Expert

Met XProtect Expert worden een onbeperkt aantal camera’s, servers en gebruikers beheert in een centraal systeem. grote organisaties maken veel gebruik van deze versie. Door het uitgebreide centrale beheer kunnen er veel koppelingen en acties centraal worden aangestuurd. Mede hierom wordt Expert veel gebruikt

– Onbeperkt aantal camera’s

– Uitgebreid centraal beheer

– Voor-geconfigureerde profielen voor gebruikers

– Clustermogelijkheden 

Milestone XProtect Corporate

XProtect Corporate is het meest uitgebreide video management systeem van Milestone, en tevens koploper op het gebied van VMS oplossingen wereldwijd. Milestone Corporate word veel gebruikt door bedrijven met controle kamers / security operation centers, Particuliere alarmcentrales. Verder word het toegepast bij bedrijven die geen moment zonder camerasysteem kunnen of waar de uitvoering niet zonder kan. De smart wall (video wall) functionaliteit zorgt ervoor dat camerabeelden zonder menselijke interactie uit zichzelf naar voor komen bij problemen of calamiteiten. Milestone Corporate kan tevens net zoals Export gebruik maken van GPU rendering (Hardware Acceleratie).

– Onbeperkt aantal camera’s

– Uitgebreid centraal beheer

GPU Rendering (Hardware Acceleratie)

– Clustermogelijkheden 

– Video Smart Wall

Milestone Reseller

RRBSecurity is een gecertificeerde ‘Milestone Gold Partner’. Dit houdt concreet in dat wij alle Milestone XProtect oplossingen kunnen en mogen installeren en beheren. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in Milestone XProtect en veel van de community integrations die het platform te bieden heeft. Wij nemen onze status als Milestone reseller dan ook erg serieus. Veel van onze opdrachten worden ingevuld met Milestone XProtect door de uitstekende werking en kwaliteit van de software oplossingen die Milestone te bieden heeft. Werkt er een keer iets niet? Dan biedt Milestone een hoogstaande technical support afdeling waar ze zelfs voor je klaarstaan als je geen Milestone reseller bent. Ook kunnen wij als Milestone reseller u eenvoudig in contact brengen met Milestone Benelux. Hier werken de mensen die zich richten op speciale invulling van klanten die meer willen dan het standaard pakket dat Milestone levert met XProtect. Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen? Wij helpen u graag op weg hiermee! Kom vrijblijvend bij ons langs of wij verzorgen een kosteloze site visit op uw locatie. Vervolgens bespreken wij alle wensen en eisen met u om een passend advies met een passende offerte neer te leggen

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.