Ubiquiti Specialisten

Ubiquiti Netwerk Apparatuur

Ubiquiti is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in netwerk apparatuur. RRBSecurity is gespecialiseerd in Airmax, Edgemax en UniFi producten.

» Switches
» Routers
» WiFi access points
» Straalverbindingsapparatuur

ubiquiti specliasten

Ubiquiti netwerk beheerders

Heeft uw organisatie behoefte aan een netwerk beheerder? Als ondersteuning bij complexe vraagstukken of algeheel beheer? Wij kunnen u adviseren en helpen bij de aanleg van zakelijke netwerkoplossingen. Of het nou gaat om straalverbindingen, WiFi of glasvezel connectiviteit, wij kunnen voorzien in het gehele proces. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van een stabiel netwerk.

Compleet WiFi netwerk voorzien van Ubiquiti

In enterprise-omgevingen of op andere grootschalige locaties is niet altijd WiFi aanwezig, of er is wel WiFi maar het bereik valt tegen of de verbinding is traag. In deze gevallen vervangen wij deze voor de Ubiquiti Unifi WiFi hardware. Met de apparatuur van Ubiquiti zijn wij in staat om op grote schaal voor een degelijke prijs gehele WiFi netwerken te leveren. De schaalbaarheid en betaalbaarheid van deze hardware maakt Wi-Fi bereikbaar voor alle bedrijven.

unifi specialisten
ubiquiti specialisten

Ubiquiti | Van draadloze verbindingen tot 25 Gbps glasvezel oplossingen

Het doel van Ubiquiti is het verkleinen van de “digitale kloof”. Het bedrijf tracht dit doel te bereiken door wereldwijd communicatienetwerken te bouwen. De toonaangevende line ups zoals airMAX, Unifi, airFiber, airVision, MFI en EdgeMAX, zijn een combinatie van innovatieve oplossingen, moderne technologie en een aantrekkelijke prijs. Deze aspecten ondersteunen gebruikers bij het oplossen van communicatie problemen.

Ubiquiti levert universele oplossingen, gebaseerd op open architectuur. Dankzij het geavanceerde besturingssysteem Air OS kunnen apparaten volledig gebruikt worden. Tot de apparatuur behoren routers, switches, point-to-point stations, point-to-multiple-point stations.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen