Ubiquiti Networks

Ubiquiti Netwerk Apparatuur

Ubiquiti is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in draadloze apparatuur. Daarnaast produceren ze veel randapparatuur welke eenvoudig aansluit op hun productreeksen.

» Switches
» Routers
» WiFi hardware
» Straalverbindingsapparatuur
» Noodstroom accu’s
» Zonnepanelen
» VoiP telefoons

Ubiquiti | de allerkunner

Het doel van Ubiquiti is het verkleinen van de “digitale kloof”. Het bedrijf tracht dit doel te bereiken door wereldwijd communicatienetwerken te bouwen. De toonaangevende modellen, zoals airMAX, Unifi, airFiber, airVision, MFI en EdgeMAX, zijn een combinatie van innovatieve oplossingen, moderne technologie en een aantrekkelijke prijs. Deze aspecten ondersteunen gebruikers bij het oplossen van communicatieve problemen.

Ubiquiti levert universele oplossingen, gebaseerd op open architectuur. Dankzij het geavanceerde besturingssysteem Air OS kunnen apparaten volledig gebruikt worden. Tot de apparatuur behoren routers, switches, point-to-point stations, point-to-multiple-point stations en CCTV monitoringssystemen.

De apparaten van Ubiquiti beschikken over unieke functies, zoals regulatie van de gegevensstroom (ontvangen en versturen van de gegevens), PPPoE-client, afstellen van de kanaalbreedte (5/10/20 MHz) en QoS voor 802.11e inzake kwaliteit van de dienstverlening. Software Development Kit (SDK) is een andere interessante functionaliteit. SDK maakt het mogelijk om met behulp van een programma apparaten te modificeren en af te stellen op concrete behoeften.

Populairste producten

Ubiquiti UniFI –Access Point, eenvoudig in gebruik, werkzaam op de 2,4 Ghz band en 5 Ghz band;
Ubiquiti NanoBridge M – bescherming tegen interferentie, ontworpen voor buitenshuis gebruik;
Ubiquiti NanoStation – oplossing voor het bouwen van complexe draadloze bruggen;
Ubiquiti AirCam – een compacte IP-camera met PoE-voeding (Power over Ethernet);
Ubiquiti AirGrid – radiosysteem werkzaam op standaard 802.11 a/n.

Compleet WiFi netwerk voorzien van Ubiquiti

In enterprise-omgevingen of op andere grootschalige locaties is niet altijd WiFi aanwezig, of er is wel WiFi maar het bereik valt tegen of de verbinding is traag. In die gevallen maakt RRB-Security gebruik van Ubiquiti Unifi WiFi. Met de apparatuur van Ubiquiti zijn wij in staat om op grote schaal een veilige internetverbinding te leveren, zodat de connectiviteit van de verschillende devices optimaal is. De schaalbaarheid van deze hardware maakt WiFi geschikt voor grote groepen mensen op grote oppervlaktes.

Ubiquiti Wifi netwerk het beheer voor u voeren

Heeft u behoefte aan een goed werkend WIFI netwerk? Wij dragen daar graag zorg voor. Op afstand monitoren wij uw wifi netwerk, en zo kunnen wij ook snel mogelijke problemen of storingen oplossen of zelfs voorkomen.
Met de professionele zenders van Ubiquiti UniFi zetten wij een uiterst professioneel en snel, stabiel wifi netwerk voor u neer. Zorgeloos een echt stabiel netwerk, en een bedrijf wat u zal ondersteunen bij mogelijke problemen in de toekomst.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier