Camerabeveiliging voor Logistiek

Camerabewaking voor Transport en logistiek

Cameratoezicht is onmisbaar voor iedere organisatie. In de transport en logistiek is het controleren en verbeteren van processen een belangrijk onderdeel. Camerabewaking speelt hier vaak een belangrijke rol in.

transport camerabeveiliging

Actief Sinds 1995

Al sinds 1995 zijn wij actief in de wereld van technische beveiliging. RRBSecurity plaatst en onderhoudt professionele camerabewakingssystemen door heel Nederland.

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen!

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Referentie camerabewaking logistiek:


Voor Den Hartogh Logistics hebben wij zowel in Nederland, Duitsland als België hun locaties beveiligd door middel van camerabewaking. Er is gekozen voor een Milestone XProtect installatie om meerdere locaties te kunnen koppelen aan elkaar. Door gebruik te maken van A-kwaliteit apparatuur zoals Bosch en Dell is een goede kwaliteit en garantie gewaarborgd. 

  Efficiëntie door middel van beveiligingstechniek
  Gebruiksvriendelijke software
  A-Kwaliteit apparatuur
✓  In te zetten voor meerdere doeleinden

camerabewaking logisitiek
camerabeveiliging transport

Combineer verschillende beveiligingsoplossingen voor transport en logistiek

RRBSecurity voorziet in verschillende soorten beveiligingstechnieken. De onderstaande diensten vormen een uitstekende aanvulling op het gebruik van camerabeveiliging voor transport of logistiek

Video Intercoms
Toegangscontrole
Alarm installatie

Al onze oplossingen zijn te combineren binnen één software pakket. Zo heeft u maar één omgeving waar u naar hoeft om te kijken bij calamiteiten of meldingen.

Kortom, wij ontzorgen uw organisatie van alle benodigde beveiligingstechnieken.

Heeft u vragen over het integreren van verschillende beveiligingssystemen? Wij kosten geheel kosteloos langs om u te voorzien van een implementatieadvies!

Landelijke dekking voor camerasystemen

Heeft uw organisatie meerdere vestigingen verdeeld over meerdere landen? Geen probleem. Onze klanten zijn verspreid door de gehele Benelux.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Maatwerk camerasystemen voor transport en logistiek

Één aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren, Slim én snel geregeld!

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier vrijblijvend in!

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in camerabewaking voor scholen
» Actief sinds 1995

Aandachtspunten aanschaf camerasysteem transport en logistiek

» Opnameduur en bekijken camerabeelden
Waar moeten de camerabeelden worden bekeken? Wie mag / kan deze bekijken? Welk niveau van autoriteit mogen deze gebruikers hebben? Kunnen deze de beelden opslaan, alleen live camerabeelden inzien of ook terugkijken?

» Technische afscherming camerasysteem
Hoe is de ICT technische beveiliging van het camerasysteem geregeld? Wie is de beheerder van het netwerk en de apparatuur? Wordt het camerasysteem systematisch voorzien van de laatste beveiligingsupdates?

» Vernieuwing van beveiligingscamera’s
Heeft u al beveiligingscamera’s hangen? Zijn deze nog toereikend? Hoeft er slechts een deel te worden vervangen of is alles toe aan vervanging? 

» Beeldkwaliteit van de beveiligingscamera’s
Hoe ver is de afstand waarop een persoon moet kunnen worden herkend? Wat zijn de lichtomstandigheden? Zijn er veranderende lichtomstandigheden? Wat wilt u in de nacht kunnen zien door middel van infrarood op de bewakingscamera’s? In veel situaties is maatwerk nodig om het ideale plaatje te kunnen generen. Afstellen, testen en nog meer testen. 

» Plaatsing en locatie
Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Moet er een externe lens worden gebruikt om dit te bereiken? Wat voor soort type camera kan er het best worden toegepast? Een 360 graden camera, dual lens of wellicht een thermische beveiligingscamera? Wij zorgen ervoor dat u heeft beste materiaal voor de situatie heeft.

» Omgeving
In wat voor omgeving hangen de beveiligingscamera’s? Moeten deze extra vandaalbestendig zijn of wellicht heel hoog hangen? Wat moet er worden bekeken door middel van de camerabeelden?

» Doeleinde
Wat is het doel van de camera’s? Wat wilt u ermee voorkomen of bereiken en hoe kan dat worden bewerkstelligt?

video content analyse
Logistiek en transport camerabewaking

Software koppelingen voor camerasystemen

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Object classificatie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.

⭐ Waarom RRBSecurity voor camerabewaking?

RRBSecurity is gespecialiseerd in maatwerk camerasysteem oplossingen. Wij realiseren oplossingen speciaal richt op de transport en logistieke sector. Dit kan van vrachtwagen transport tot containervaart zijn.

⭐Wat voor ervaring hebben jullie met camerabewaking installaties?

RRBSecurity is al sinds 1995 gespecialiseerd in camerabewaking. Wij werken in allerlei sectoren. Van petrochemie tot retail en de voedselindustrie. Met onze jarenlange ervaring leveren wij unieke oplossingen voor onze klanten. Wij werken uitsluitend met A merk apparatuur

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐Wat zijn de kosten voor een offerte?

Onze offerte en advies trajecten zijn altijd geheel vrijblijvend. Wij maken open offertes om duidelijk te laten zien wat u waar voor betaalt. Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan!