Ajax Fibra is de bekabelde tegenhanger van Ajax Jeweller. Het Fibra protocol is een uniek protocol ontworpen door Ajax Systems.

Ajax Fibra 

Door gebruik te maken van Ajax Fibra kunnen componenten tot 2 kilometer afstand op de centrale worden aangesloten. Standaard wordt hier alarmkabel voor gebruikt tot 500 meter. Daarboven zijn twisted UTP kabels nodig om dit te kunnen maken. De Ajax Fibra detectoren, keypads, sensors en overige werken via een BUS verbinding op 24 volt. Alle beschikbare draadloze Jeweller componenten zijn beschikbaar in de bekabelde Fibra variant.

Ajax Fibra Hybrid Hub

Ajax Fibra heeft met de Hybrid Hub (centrale) een unicum. Met deze centrale kunnen zowel draadloze componenten van Ajax Jeweller worden aangesloten als Ajax Fibra componenten. Zo is er dus de mogelijkheid om draadloze componenten en bekabelde component door elkaar heen te gebruiken. De Hybrid Hub heeft een limiet van in totaal 100 componenten en 10 sirenes. 

Ajax Multitransmitter

Ajax Fibra beschikt tevens over een Multi transmitter. Hiermee kunnen bekabelde alarmcomponenten van andere merken eenvoudig worden gebruikt binnen het Ajax ecosysteem. Dit kan bij een migratie naar een Ajax Systems centrale bijdragen aan een aanzienlijke kostenbesparing.

Ajax Alarmsysteem geschikt voor BORG klasse 2

Ajax alarmsystemen zijn geschikt voor BORG klasse 2 certificeringen. Zo kunt u ook zakelijk gebruik maken van Ajax systems oplossingen.

 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen