Bosch Reseller

Bosch Reseller & Camera Installateur

RRBSecurity is gespecialiseerd in het installeren en integreren van Bosch producten. Al vele jaren zijn wij een Bosch reseller en tevens Bosch camera installateur. Wij streven naar 

bosch camera installateur

Vrijblijvende Bosch Reseller Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Wij denken mee met u als organisatie over de beste implementatiemogelijkheden bij het gebruik van Bosch hardware en software.

Bosch - Prijs / Kwaliteit

Bosch is een A merk op het gebied van hardware maar ook software. Standaard hebben de Bosch producten 3 jaar garantie. Dit is uitbreidbaar naar 5.

Slimme oplossingen gericht op geld besparen

Bosch is koploper op het gebied van intelligente bewakingscamera’s. Door middel van Bosch hun IVA (Intelligent Video Analytics) worden objecten real-time geanalyseerd.

bosch camera installateur

Bosch camera installatiebedrijf

RRBSecurity is een gespecialiseerd Bosch camera installatiebedrijf. Wij verzorgen het gehele traject van de camera installatie. Dat bewakingscameratraject begint altijd bij een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. Een Bosch adviseur kijkt samen met u naar de mogelijkheden en wensen die u heeft omtrent uw camera beveiligingsvraagstukken.

Na het offerte bezoek inventariseren wij alle informatie en maken op basis daarvan een voorstel. Als Bosch camera installatiebedrijf vinden wij het belangrijk het meeste uit iedere installatie te halen. Daarom bekijken wij iedere individuele situatie om het meeste uit een Bosch beveiligingscamera te kunnen halen. U ontvangst een individueel gespecificeerde offerte met alle kosten open en inzichtelijk gemaakt. Zo weet u precies waar u voor betaald.

bosch reseller
bosch camerabewaking
bosch camerabewaking

Bosch intelligente video analyse

Bosch is een toonaangevend camerabeveiligingsmerk in de wereld van camerabewaking. Bosch voert de meest geavanceerde video content analyse software die momenteel op de markt beschikbaar is. Door middel van deze software kunnen personen en objecten accuraat worden gedetecteerd. 

Vooruitstrevende technologieën

Bosch is een koploper op het gebied van VCA. door middel van VCA worden bewakingscamera’s steeds slimmer gemaakt. In de video hierboven is te zien wat die video content analyse nou daadwerkelijk inhoudt.

Zakelijke beveiligingscamera segment

Bosch richt zich met haar oplossingen op het hoog tot midden zakelijke segment.  Door het toepassen van de hoge kwaliteit hardware is er minder uitval en zijn de producten erg betrouwbaar.

Naast VCA op “normale” camera’s past Bosch deze ook toe op onder andere thermische camera’s. Deze modellen zijn extreem accuraat in het detecteren van personen en objecten. Deze worden dan ook gebruikt voor zaken als perimeter detectie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Bosch Camera Installateur

A-merk apparatuur en A-kwaliteit installateur

Als Bosch camera installateur dienen we onze naam eer aan te doen. De hoge kwaliteit Bosch camera installatie producten worden door ons ook professioneel geïmplementeerd. Bosch beveiligingscamera’s beschikken over de laatste technieken en snufjes. Als installateur installeren wij daarom ook graag dit mooie merk. Bent u opzoek naar een referentiecasus? Bekijk dan eens onze blogpost over Gemeente de Fryske Marren. Deze is over gegaan op een centraal video management systeem met uitsluitend Bosch hardware.

axis installateur

⭐ RRBSecurity als Bosch Reseller en Bosch Installateur

RRBSecurity specialiseert zich in Bosch producten. Wij zijn als Bosch reseller en Bosch camera installateur actief door heel Nederland.

⭐ Wat voor Bosch oplossingen installeren jullie als Bosch integrator?

Wij voorzien in Bosch beveiligingscamera’s, en Video Analytics (AI). Deze oplossingen worden vaak gebruikt waar er behoefte is aan hoge kwaliteit producten.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen.