Datanetwerk laten aanleggen

Datanetwerken
Van fysieke montage tot netwerkbeheer

Het aanleggen van een datanetwerk vereist een hoop verschillende expertises. Van netwerk design keuzes tot het afmonteren van bekabeling in patchruimtes. Zaken als redundantie en certificering komen allemaal aan bod.
datanetwerk aanleggen

Vrijblijvende Offerte

Een offerte per kabel van A naar B of een projectprijs. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een vrijblijvende offerte voor uw project.

Prijs - Kwaliteit

Hoge kwaliteit producten en een strakke afwerking. Uiteraard tegen een vriendelijke prijs.

Actief sinds 1995

Wij leveren onze diensten al sinds 1995. Door onze brede expertise op het gebied van datanetwerken en installatie techniek kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Beproefde oplossingen

Van het juiste type patchkast tot de gewenste datapunten. Wij zorgen ervoor dat uw organisatie klaar is voor de toekomst.

Wat voor diensten en producten bieden wij aan?

Netwerkapparatuur

Netwerk switches
Firewalls
Draadloze zenders

Randapparatuur

Patchkasten
UPS’en
Kabelgoten
Patchpanelen
Kabel management attributen

Transmissie

Glasvezel kabels
Media converters
SFP modules
DAC kabels

Implementatie en beheer

Wij verzorgen het gehele traject. Van offerte tot ontwerp, van configuratie tot beheer en onderhoud. Met onze oplossingen helpen wij u efficiënter en veiliger te werken.

Waarom RRBSecurity voor de aanleg van uw bedrijfsnetwerk?

Ervaring

RRBSecurity heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van datanetwerken. Wij hebben de expertise, kennis en middelen om aan de unieke behoeften van uw bedrijf te kunnen voldoen.

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat ieder bedrijf hun eigen unieke eisen en wensen heeft. Een goed georganiseerd netwerk en infrastructuur hoeft niet alleen geld te kosten, maar ook opleveren. Er zijn geen one-size-fits-all oplossingen. Daarom bieden producten en diensten die bij uw organisatie passen en meeschalen waar nodig.

Focus op continuïteit

Voor een datanetwerk is continuïteit de belangrijkste factor van allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk wordt gemonitord en waar nodig voorzien van belangrijke updates. Ook kunnen wij middels een SLA bepaalde onderdelen voor uw organisatie op voorraad houden of voorzien in (remote) support.

aanleg bedrijfsnetwerk

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.