Wat is de Milestone XProtect Smart Client?

De Milestone XProtect Smart Client is de eindgebruikersinterface voor het bekijken van de opgenomen camera’s binnen het Milestone XProtect VMS platform. Met de Smart Client kan er snel en gebruiksvriendelijk live worden gekeken naar camerabeelden of teruggekeken. Daarnaast kunnen er via een centrale functionaliteit alarmen worden bekeken / opgepakt. Daarnaast is er een metadata zoekfunctie die het mogelijk maakt om te zoeken op bepaalde waardes. Denk aan kenteken registratie, advanced AI, richting, kleur, gender, leeftijd en meer. Hiervoor zijn wel additionele servers / diensten vereist die kunnen worden geïntegreerd in Milestone XProtect.

Andere gebruikswijzes Milestone XProtect

Naast de Smart Client biedt Milestone de Mobile App (IOS / Android) en de Webclient. Deze werkt via HTML5 en kan op UNIX, MacOS, Windows en overige platformen worden gebruikt.

Milestone XProtect Smart Client installeren

Om gebruik te maken van de Smart Client is Windows 10 benodigd. Voor versies ouder dan 2020 r1 kan Windows 7 worden gebruikt. Milestone Smart Client is gebaseerd op het Windows NET Framework. Hierdoor kan de Smart Client niet worden gebruikt op UNIX systemen, waaronder Mac OS.

Milestone Smart Map

Met Milestone Smart Map kunnen er plattegronden en/of kaartdiensten zoals Google Maps en Openstreetview worden toegevoegd. Zo kan er eenvoudig door middel van een plattegrond op camera’s worden geklikt. Ditzelfde geldt voor video intercoms, toegangscontrole access units, audio devices, I/Os en meer.

Milestone Smart Client Authenticatie

Om de Smart Client in te kunnen loggen is een gebruikersprofiel nodig met rechten voor de Smart Client. Deze rechten moeten worden toegekend in de Milestone Management Client. Er is keuze uit twee soorten accounts. Een Basic user (SQL Based) of een Windows profiel (Local account of active directory user account).

Download Milestone Smart Client

De Milestone XProtect Smart Client kan worden gedownload van de Milestonesys.com website. Hier is een directe download link voor de Smart Client https://www.milestonesys.com/downloads?prod=3&type=11&lang=27

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen