Camerasysteem

Camerasysteem specialisten sinds 1995

Een camerasysteem is een slimme investering voor het beveiligen van uw organisatie. RRB Security voorziet in de behoefte van verschillende soorten beveiligingssoplossingen, waaronder camerasystemen.

Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende opties die een beveiligings camerasysteem bijvoorbeeld in combinatie met toegangscontrole kan bieden. .

Ook kunnen wij met slimme software het systeem nog verder uitbreiden Denk hierbij aan integraties met gezichtsherkenning of kentekenregistratie. Kortom er is meer mogelijk met een camerasysteem dan u denkt. Aarzel vooral niet en neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

camerasysteem

Maatwerk Oplossingen

Onze oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Offerte

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een offerte en persoonlijk advies voor een beveiligings camerasysteem. Dit proberen wij altijd dezelfde werkweek nog plaats te laten vinden.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze beveiligingscamera systemen rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in camerasystemen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waarom kiezen voor RRB Security?

Voor het laten plaatsen van een beveiligings camerasysteem kunt u natuurlijk bij ontzettend veel verschillende bedrijven terecht. Waarom zou u dan juist kiezen voor RRB Security?

Ervaring met beveiligingscamera systemen

Al sinds 1995 voorzien wij allerlei bedrijven en instanties van camerasystemen. Beveiligingscamerasystemen zijn ons specialisatie. Wij kunnen u helpen met de do’s and dont’s omtrent de techniek, regelgeving en andere aspecten die de apparatuur en oplossingen met zich meebrengen.

Diversiteit aan camerasysteem oplossingen

Beveiligingscamera systeem nodig die geschikt is voor uw situatie? Wij werken met verschillende fabrikanten en oplossingen. Op deze wijze kunnen wij een divers aanbod aan oplossingen bieden. Niet iedere oplossing past namelijk binnen een bepaalde situatie. Omdat wij ook grotendeels merkonafhankelijk zijn bieden wij aan wat het beste is voor uw specifieke situatie.

ICT Kennis voor camerasystemen

Wij specialiseren ons in camerasystemen vanuit een ICT perspectief. Bij ons staat veiligheid en een goede service bovenaan in ons lijstje. Niet alleen denken wij aan de fysieke installatie, maar ook de computertechnische installatie. Wij zorgen ervoor door middel van automatisering dat uw apparatuur up to date blijft. En dat uw apparatuur wordt voorzien van de laatste beveiligingsupdates, zodat uw beveiligings-camerasysteem optimaal werkzaam is.

Gespecialiseerd in maatwerk camerasystemen

Binnen RRB Security ligt onze focus op maatwerk. Zo hebben wij onder andere lassers, metaalbewerkers en ICTers om onze oplossingen net dat beetje extra vorm te kunnen geven en jouw te voorzien van een beveiligings-camerasysteem dat bij jouw situatie past.

Service plannen camerasysteem

Onze systemen kunnen altijd worden voorzien van een serviceplan. Zo bent u verzekerd van de snelste responsetijden, hulp op afstand en onder andere automatische meldingen bij uitval. Vraag onze medewerkers om de brochure over de service plannen voor de tarieven.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Camerasysteem als maatwerk oplossing

Maatwerk is bij de aanschaf van een beveiligings-camerasysteem ontzettend belangrijk. Geen enkele situatie is hetzelfde en daarom komen wij bij voorkeur altijd langs bij het maken van een offerte. Op deze wijze kunnen wij een goede inschatting maken van de benodigdheden en eisen die u aan het camerasysteem stelt.

Kortom, per installatie kijken wij wat voor u of uw organisatie van belang is. Of dit nou een simpele NVR oplossing is. Of een “Video Management Systeem” platform waarbij de mogelijkheden diverser zijn. Daarbij kijken we ook naar randzaken.

Als u bijvoorbeeld een oud coax gebaseerd camerasysteem heeft is deze soms te hergebruiken om kosten te kunnen besparen bij een installatie. Kortom, wij denken met u mee en geven advies over de beste opties voor uw organisatie met betrekking tot de plaatsing van een professioneel en volwaardig camerasysteem. 

camerasysteem
camerasysteem
camerasysteem

Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw beveiligings camerasysteem voor een bepaalde duur te laten opnemen? Het maximum aantal dagen wat u mag opnemen volgens de AVG wetgeving bedraagt 28 dagen.

Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerasysteem kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Zijn er Mac apparaten of moet alles volledig via een IOS of Android app functioneren? Zijn er vanuit uw ICT organisatie nog bepaalde wensen zoals een browser variant waarin geen plug-ins voor benodigd zijn? 

 

Soort Camerasysteem

Wanneer u een oud systeem heeft kunnen er wellicht componenten zoals bekabeling worden hergebruikt. Denk hierbij aan HD over coax (HDCVI) technologie. Naast HDCVI zijn er nog NVR, DVR, en VMS systemen. Deze werken allemaal op een andere manier. Video Management Systemen zijn vaak wat uitgebreider en complexer. Ook is er soms een licentiemodel aanwezig voor het gebruik daarvan.

Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Wanneer u grote ruimtes heeft zoals op de bijgevoegde foto’s kan het handig zijn om camera’s in hoge resolutie te nemen. Denk hierbij aan 8 tot 12 megapixel. Op deze manier kunt u het aantal camera’s benodigd voor het filmen van de ruimte verminderen. Ook scheelt dit natuurlijk in installatiekosten. Heeft u een licentie gebonden oplossing zoals Genetec, Milestone, Mirasys of Network Optix? Dan kan het zijn dat u tevens meer licenties moet aanschaffen.

camerasysteem

Plaatsing en locatie

Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken? Er zijn veel verschillende opties met betrekking tot de openingshoek van de lens. 2,8mm 3,6mm, <1,8mm. Ieder dient een bepaald doel. Gebruikelijk is een 2,8mm lens. Hiermee kunt u zo’n 108 graden breed kijken. Een andere optie zou nog een panoramische beveiligingscamera zijn, deze beschikt over een 360 graden zicht.

Omgeving

Moet het beveiligings camerasysteem buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moeten de camera’s kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moeten de camera ‘s nachts kunnen kijken? Kijk goed naar de IP (waterdichtheid) rating. Houdt zeker IP66 of zelfs 67 aan. Verder is het van belang dat uw camera beschikt over Wide Dynamic Range, BLC/HLC, ONVIF. Dit is voor de compensatie van zonlicht / tegenlicht e.d. Zou u deze functionaliteiten niet of beperkt hebben dan kan dat een serieus probleem vormen voor de kwaliteit van de beelden.

AVG

Voldoet het beveiligingscamerasysteem aan de AVG wet? Heeft u een huisregelement / privacy verklaring omtrent het gebruik van het camerasysteem? Allemaal vragen waar u bij stil kunt staan. Uiteraard is het van belang dat u deze regels goed naleeft. Zorg ervoor dat u zelfs als particulier toonbaar maakt dat u een camerasysteem heeft. Dit is namelijk verplicht.  Meer informatie over zakelijke camerasystemen en privacy? zie de website van autoriteit persoonsgegevens.

 

Aandachtspunten aanschaf camerasysteem

Een camerasysteem kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het vergaren van bewijslast van bijvoorbeeld fraude of vandalisme. Naast de mogelijkheden tot het verzamelen van bewijsmateriaal werkt een camerasysteem ook preventief. Criminelen, vandalen en misdadigers denken wel 2x na over het plegen van een strafbaar feit wanneer er een camerasysteem aanwezig is. Kortom, Camerabeveiliging is onmisbaar voor iedere hedendaagse organisatie. Denk bij de aanschaf van een camerasysteem na over onderwerpen zoals resolutie, prijs / kwaliteit, garantie, Wide Dynamic Range, Backlight Compensation, 3D Noise Reduction & Netwerk veiligheidsoverwegingen.

⭐ Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen?

Wij proberen altijd dezelfde werkweek een vrijblijvend offerte gesprek op locatie in te plannen voor u. Na het gesprek ontvangt u binnen enkele dagen een open offerte met alle prijzen gespecificeerd.

⭐ Werken de bewakingscamera oplossingen met een app?

Al onze DVR, NVR en VMS systemen werken met een mobiele app. Zo kunt u altijd en overal uw camerabeelden bekijken en alarmen ontvangen en bevestigen.

⭐ Wat is de garantietermijn?

Onze camera hardware is altijd voorzien van 3 jaar omruilgarantie wanneer deze defect is. Wanneer het component dus eerder stuk gaat ontvangt u wederom 3 jaar garantie op het product.

⭐ Wat zijn de kosten voor een camerasysteem?

Uiteraard verschilt dat aanzienlijk per systeem. Voor een basis NVR oplossing met 1 Full-HD camera inclusief installatie kunt u uitgaan van ongeveer 995 euro. exclusief btw.