Mirasys Reseller Camera Software

Gespecialiseerde Mirasys Reseller

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Servicegericht & 24/7 support
» Hoog kennisniveau
» Actief sinds 1995

 

Oneindig veel mogelijkheden met een video management platform

Mirasys is een Video Management Software platform met oneindig veel mogelijkheden voor schaalbaarheid en uit te breiden met diverse andere systemen. Daarnaast kunnen er diverse extra functies en toepassingen worden aangeschaft, zoals:

Smart Event Management of legacy Integratie Connectors
Video Content Analytics, VCA
Kenteken herkenning
Reporting +
Agile Video Matrix, AVM
H.265 / HEVC support

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen
Mirasys installateur

Mirasys installateur

RRBSecurity is een van de eerste en tevens oudste Mirasys installateurs van Nederland. Onze ervaring reikt van Mirasys versie 4 tot en met versie 9. Wij bieden een enorme berg aan ervaring op het gebied van multi-site Mirasys installaties. Als Mirasys installateur helpen wij u met het besparen van kosten door het implementeren van slimme kostenbesparende videobewaking oplossingen.

Op deze wijze betaald Mirasys zichzelf ook snel terug. Bent u benieuwd of wij als Mirasys installateur ook iets kunnen betekenen voor úw organisatie? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om de mogelijkheden met ons door te spreken. Wij adviseren u graag over Mirasys en hoe u dit het beste kunt implementeren in uw organisatie. Als Mirasys integrator kunnen wij u tevens helpen met een kostenplaatje om uw project tot een succes te maken

 

Waarom Mirasys?

Onze keuze voor IP Camera Software valt op Mirasys. Mirasys is een toonaangevende leverancier van hoge-resolutie IP-video en audio surveillance software voor professionele camerabewaking software. Door het succes en bewezen technologische innovaties biedt Mirasys toekomstvaste, schaalbare oplossingen met (grote) zakelijke waarde. Een open platform, uitgebreide functies & makkelijk te gebruiken voor surveillance en andere toepassingen.

Video Management Platform

Mirasys biedt een kwalitatief hoogstaand Video Management Software (VMS), geschikt voor projecten van elke orde en voor een competitieve prijs. De Mirasys producten zijn gebaseerd op standaard Microsoft Windows platformen en zijn gemakkelijk te gebruiken in combinatie met zowel IP camera’s als conventionele camera’s. Het VMS platform ondersteunt de meeste bekende cameramerken zoals Dahua, Axis, Hanwa, of Bosch. Mirasys biedt u een open-, toekomstvaste- en migreerbaar platform waarbij de hoogste kwaliteit gewaarborgd is.

Open Video Management Platform
Ondersteuning meeste gerenommeerde cameramerken zoals Dahua
Stabiele en schaalbare oplossingen
Ingebouwde video-analyse t.b.v. bewegingsdetectie en efficiënt terugzoeken
Mirasys NVR Professional geschikt tot maximaal 50 camera’s en 1 server
Mirasys NVR Enterprise geschikt tot maximaal 1000 camera’s en 100 servers
Gratis Spotter client ten behoeve van het uitkijken van de camerabeelden
Gratis app voor iOS en Android smartphones

Mirasys installatiebedrijf

Als Mirasys installatiebedrijf hanteren wij een vast protocol bij het opzetten van een ip camera software omgeving. Het is van groot belang dat vooraf de scope van het project duidelijk is om ongewenste kosten te voorkomen. Denk daarbij aan onderwerpen als:

Opslag camerabeelden

– Hoelang moeten de beelden worden opgeslagen? En is er ruimte voor eventuele uitbreiding van beveiligingscamera’s qua server en netwerkcapaciteit?
Moeten de beelden centraal worden bewaard of wellicht zelfs op meerdere locaties?

Logbestanden

– Is er in uw sector een verplichting om beelden of logbestanden voor een langere termijn op te moeten slaan? Zo ja hoelang en hoe gedetailleerd?

Wetgeving

– Moet uw organisatie voldoen aan ISO standaarden of NEN normen? Is de camera software daarop getoetst? Wie is er verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens?

Kortom, er zijn genoeg vraagstukken waar wij als Mirasys installatiebedrijf bij kunnen helpen. Het is belangrijk deze onderwerpen te bespreken met uw installatiebedrijf om onoverkomelijkheden in de toekomst te kunnen voorkomen!