Toegangscontrole combineren met camerabewaking

Eenvoudig gekoppeld

RRB-Security voorziet in het integreren van toegangscontrole met cameratoezicht. Onze voorkeurdaarvoor is de koppeling tussen Milestone XProtect en Paxton net2 toegangscontrole. Deze koppeling is naast voordelig erg betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.

Vanuit het camerasysteem deuren open sturen
Meldingen bij het aanbieden van tags op ongebruikelijke tijden
Camerabeeld direct bij de toegangsdeur
Periodieke automatische rapporten
Eenvoudig overzicht met alle toegangsdeuren en momenten

Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring met beide platformen realiseren wij oplossingen op maat in veel verschillende soorten sectoren. 

Duidelijk overzicht en betaalbare software

De Milestone en Paxton koppeling tussen de toegangscontrole en camerabewaking applicatie is één van de beste in zijn soort. De koppeling zelf kost slechts eenmalig 49 euro per deur. Het Milestone Video Management Software pakket biedt de bekende Smart Client interface in combinatie met de Access Control module voor Paxton net2.

RRB-Security is een partner en toegangscontrole integrator

RRB-Security is een Pro Paxton en Gold Milestone Partner. Wij zijn gespecialiseerd in Milestone oplossingen in kleine tot zeer grote uitgebreide configuraties met meerdere soorten koppelingen. Daarnast maken wij al meer dan 10 jaar deel uit van het Paxton partner programma en installeren / onderhouden wij veel toegangscontrole systemen.      

 

Wij nemen z.s.m contact met u op!

Vrijblijvend advies en een verse blik op de situatie 

RRB-Security opereert landelijk in plaatsing & beheer van geavanceerde beveiligingsoplossingen. Heeft u maatwerk nodig? Wij helpen dit te realiseren voor uw organisatie.

Beveiliging hoeft namelijk niet altijd een kostenpost te zijn, in veel situaties kan een correct functionerende beveiligingsoplossing juist geld voor u verdienen.

Dit kan zijn bijvoorbeeld in de vorm van minder beveiligers, slimme toepassingen die menselijke fouten of functies overnemen of bijvoorbeeld het verhalen van kosten.

Wij denken maar al te graag met u mee on u verder te helpen met uw beveiligingsvraagstukken.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen