Camerabewaking voor Slachterijen

Camerasysteem voor Slachterijen

Hedendaags is een camerasysteem onmisbaar iedere slachterij. Door het inzetten van camerabewaking kan het slachtproces goed
in beeld worden gebracht en kunnen misstanden sneller én efficiënter worden opgelost. Wij bieden camerasysteem oplossingen speciaal voor slachterijen. Deze zijn gebaseerd op A-Kwaliteit apparatuur, diensten en software toepassingen.

beveiliging slachterij

Oplossingen Gericht Op Slachterijen

RRB-Security is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van camerasystemen. Wij bieden camera oplossingen gericht op het professioneel monitoren van het slachtproces.

Camerabewaking Offerte voor Slachterijen

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Wegnemen Van Misstanden

Door het implementeren van beveiligingscamera’s kunt u misstanden voorkomen en aantonen hoe uw organisatie omgaat met het welzijn van de dieren.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw camerasysteem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Referentie camerabeveiliging slachterij: Exportslachterij Clazing


Voor Exportslachterij Clazing in Zevenhuizen hebben wij een groot en vooral op maatwerk gebaseerd camerasysteem in onderhoud. Het video management software platform is op basis van Milestone XProtect. Hiermee kunnen in alle ruimtes waar nodig de camerabeelden worden bekeken. Exportslachterij Clazing probeer zo transparant als mogelijk is om te gaan met hun werkzaamheden. Mede daarom worden alle processen bewaakt door onder andere beveiligingscamera’s. Deze beelden zijn ook beschikbaar voor alle autoriteiten op locatie om een duidelijk beeld te krijgen van alle handelingen. Vanwege de grote hoeveelheid data en benodigde resources van alle apparatuur zijn er hypermoderne werkstations speciaal voor gebruik van het camerasysteem om alles tot in detail te kunnen volgen.

✓  Controle van al uw processen vanaf vaste werkplekken
  Optionele toegang voor medewerkers van het NVWA
✓  Maatwerk oplossingen op het gebied van netwerk en security
✓  Waterdichte oplossingen tegen hoge drukspuiten met zuren
✓  Te combineren met uw algehele oplossingen voor security / backoffice

camerabeveiliging slachthuis
camerabewaking slachterij
camerasysteem slachterij

Voordelen van professionele camerabeveiliging voor slachthuizen

Slachthuizen hebben vaak onterecht een slechte naam. Een goede naam is dan ook helaas snel verdwenen. Dit is een van de redenen waarom steeds meer slachterijen vrijwillig het (gehele) proces monitoren door middel van bewakingscamera’s.

Combineer al uw beveiligingssystemen 

RRB-Security voorziet in verschillende soorten beveiligingsdisciplines. Naast het opzetten van camerasystemen voor slachterijen voorzien wij tevens in:

Video intercom oplossingen
Toegangscontrole systemen
WiFi netwerken
Alarm installatie

Al onze oplossingen zijn te combineren binnen één software pakket. Zo heeft u maar één omgeving waar u naar hoeft om te kijken bij calamiteiten of meldingen.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Vrijblijvende offerte voor het implementeren van een camerasysteem voor slachterijen

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Actief sinds 1995
» Gespecialiseerd in beveiligingscamera oplossingen voor slachthuizen

Aandachtspunten aanschaf camerabeveiliging slachthuis

» Opnameduur en bekijken camerabeelden
Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Welke personen in de supermarkt moeten toegang hebben tot de camerabeelden? Moeten de camerabeelden inzichtelijk zijn voor een particuliere alarm centrale?

» Afscherming rechten camerasysteem
Mag iedereen die toegang heeft tot het camerasysteem de beelden exporteren? Zijn er camera’s die niet voor iedereen zichtbaar mogen zijn?

» Reeds bestaande beveiligingscamera’s in uw slachterij
Heeft u al beveiligingscamera’s in de slachterij? Kunnen deze worden gebruikt in het nieuwe camerasysteem, of zijn deze echt aan vervanging toe?

» Resolutie van de beveiligingscamera’s
Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

» Plaatsing en locatie
Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

» Omgeving
Moet de camera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de beveiligingscamera in het donker nog een persoon kunnen herkennen?

» Doeleinde
Wat is het doel van de camera’s? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

camerabewaking slachterij
supermarkt

Software koppelingen voor camerasysteem slachterij

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Object classificatie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.

⭐ Waarom Camerabewaking van RRBSecurity voor onze slachterij?

RRBSecurity is gespecialiseerd in camerasysteem oplossingen voor slachterijen. Naast camerasystemen leveren wij beveiligingssystemen voor video intercoms, alarmsystemen en toegangscontrole.

⭐ Wat is er voor nodig om in onze slachterij camerabewaking te implementeren?

Naast een algemeen huis regelement en het zichtbaar maken door middel van stickers en/ of borden zijn er nog een aantal technische aspecten. Deze technische aspecten helpen wij u graag mee verder.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Hebben jullie fysieke locaties?

Jazeker! In onze showroom in Barendrecht kunnen wij onze referenties in persoon met u bespreken. Tevens kunnen wij een demo laten zien van de systemen die operationeel zijn bij slachterijen.