Axis Camerabewaking

Axis als merk

Axis staat bekend om zijn hoge kwaliteit camera’s en uitgebreide functionaliteiten. Naast camera’s maakt Axis onder andere ook intercoms, en andere beveiliging gerelateerde producten. Axis stelt tevens gratis een VMS beschikbaar waar Axis camera’s gratis in kunnen worden opgenomen. Axis was een van de eerste fabrikanten met een degelijke HD IP camera variant. Axis is sinds een paar jaar onderdeel van de Cannon Group. Dit in combinatie met Milestone vormt een betrouwbare combinatie voor professionele camerabewaking.

Klein overzicht van Axis producten:

Netwerk IP Camera’s

Video Encoders

Netwerk Video Recorders

ANPR – Automatische Kentekenplaat Herkenning

Video Management Software

Toegangscontrole Systeem

RRB-Security – Axis Partner

Axis staat bovenaan onze lijst als het gaat om betrouwbare apparatuur. Wij hebben jarenlange ervaring in het gebruik van Axis, weten over alle ins en outs van de Axis productlijn. Heeft u een Axis project wat u wilt realiseren? Laat ons een vrijblijvende offerte opstellen! Wij denken graag met u mee.

Complete beveiligingsoplossingen met Axis

Axis bied dus niet alleen IP camera’s aan, maar een scala oplossingen geschikt voor de zakelijke markt. Door de uitstekende support, kennis & garantie van Axis word het merk veel gebruikt bij grote projecten voor bijvoorbeeld gemeentes, vliegvelden, casino’s & het openbaar vervoer.

Echter bied Axis ook een productlijn aan voor de kleinere installaties. Dit om te competitief te kunnen zijn op de “low end” markt.

Axis – net wat anders dan de rest

Axis doet een paar dingen totaal anders dan de meeste camerabewaking fabrikanten. Axis heeft een erg westerse mindset en heeft een zeer goede helpdesk. Daarnaast denkt Axis echt met hun klanten en installateurs mee. Duidelijke producten, snel & goede garantie. “It just works”, dat is hoe je Axis het beste kan omschrijven. Axis maakt eigenlijk iedere denkbare soort camera in alle beschikbare kwaliteiten. Moet het goed gebeuren, overweeg dan Axis.

Verder beschikt Axis ook nog over:

Video Intercoms

Cloud opslag diensten

Milestone Integraties

Mirasys Integraties

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier