Axis Reseller

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

Gespecialiseerde Axis Reseller & Integrator

RRBSecurity is gespecialiseerd in het installeren en integreren van Axis producten. Al sinds 2005 zijn wij een gecertificeerd Axis reseller en partner. Wij zijn gespecialiseerd in Axis beveiligingscamera’s en de integratie van deze producten in systemen zoals video management systemen.

Axis Reseller

Vrijblijvende Axis Reseller Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Wij denken mee met u als organisatie over de beste implementatiemogelijkheden bij het gebruik van Axis apparatuur

Axis - Prijs / Kwaliteit

Axis is een A merk op het gebied van hardware maar ook software. Standaard hebben de Axis producten 3 jaar garantie. Dit is uitbreidbaar naar 5.

Slimme oplossingen gericht op geld besparen

Axis biedt een breed scala slimme video oplossingen door gebruik te maken van AI. Denk aan kentekenherkenning, parkeermanagement, mensen detectie e.d. 

Axis installateur

Als Axis installateur is er veel om enthousiast over te zijn. Axis is qua gebruik voor zowel de installateur als eindgebruiker het best vergelijkbaar met Apple, “It just works”. Axis besteed een hoop tijd en energie in hun softwarematige beveiliging, privacybescherming en gebruiksgemak. Onderwerpen waar wij als Axis installateur ook veel waarde aan hechten. Bij de installatie van Axis bewakingscamera’s is natuurlijk niet alleen de softwarematige kant van belang, maar ook zeker de montage zelf. Denk hierbij aan gebruik van de juiste Axis camera’s en benodigdheden. Wij ontzorgen u van deze vraagstukken als integrator. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor onze diensten.

Meer lezen over de handelswijze van Axis?
Axis over de AVG

axis installateur

Complete beveiligingsoplossingen met Axis

Axis bied dus niet alleen IP camera’s aan, maar een scala oplossingen geschikt voor de zakelijke markt. Door de uitstekende support, kennis & garantie van Axis word het merk veel gebruikt bij grote projecten voor bijvoorbeeld gemeentes, vliegvelden, casino’s & het openbaar vervoer.

Echter bied Axis ook een productlijn aan voor de kleinere installaties. Dit om te competitief te kunnen zijn op de “low end” markt.

Axis Installatiebedrijf – Hoge kwaliteit staat voorop

Bij een A-merk product hoort een A-merk installatiebedrijf. Dat is waar RRBSecurity voor staat. Wij zijn al sinds 1995 actief als beveiligingsspecialisten op het gebied van camerabeveiliging. Als Axis installatiebedrijf zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Axis beveiligingscamera’s en toebehoren. Bent u benieuwd naar referenties op het gebied van onze Axis installaties? Neem  contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen doen!

Axis installatiebedrijf

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Axis als koploper

Axis staat bekend om zijn hoge kwaliteit camera’s en uitgebreide functionaliteiten. Naast camera’s maakt Axis onder andere ook intercoms, en andere beveiliging gerelateerde producten. Axis stelt tevens gratis een VMS beschikbaar waar Axis camera’s gratis in kunnen worden opgenomen. Axis was een van de eerste fabrikanten met een degelijke HD IP camera variant. Axis is sinds een paar jaar onderdeel van de Cannon Group. Dit in combinatie met Milestone vormt een betrouwbare combinatie voor professionele camerabewaking.

Klein overzicht van Axis producten:

Netwerk IP Camera’s
Video Encoders
Netwerk Video Recorders
ANPR – Automatische Kentekenplaat Herkenning
Video Management Software
Toegangscontrole Systeem

Axis installaties – Net wat anders

Axis doet een paar dingen totaal anders dan de meeste camerabewaking fabrikanten. Axis heeft een erg westerse mindset en heeft een zeer goede helpdesk. Daarnaast denkt Axis echt met hun klanten en installateurs mee. Duidelijke producten, snel & goede garantie. “It just works”, dat is hoe je Axis het beste kan omschrijven. Axis maakt eigenlijk iedere denkbare soort camera in alle beschikbare kwaliteiten. Moet het goed gebeuren, overweeg dan Axis.

⭐ RRBSecurity als Axis Reseller

RRBSecurity specialiseert zich in Axis producten. Wij zijn als Axis reseller en Axis installateur actief door heel Nederland.

⭐ Wat voor Axis oplossingen installeren jullie als Axis integrator?

Wij voorzien in Axis beveiligingscamera’s, en Video Analytics (AI). Deze oplossingen worden vaak gebruikt waar er behoefte is aan hoge kwaliteit producten.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik bij jullie langskomen?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen.