Over ons

Gedreven door onze gezamenlijke passie

Actief sinds 1995

Gedreven door techniek 

RRB-Security is al sinds 1995 actief als technische beveiligingsinstallateur. Onze expertiseveld is breed en geschikt voor grote internationale ondernemingen tot particulieren. Wij zijn gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen combineren tot één product. Binnen ons vak nemen wij cyberveiligheid extra serieus, iets waar niet alle installateurs evenveel waarde aan hechten. Wij combineren onze expertise op het gebied van zowel ICT als beveiligingstechniek binnen onze diensten. Dit zorgt ervoor dat wij unieke oplossingen kunnen aanbieden binnen onze branche. 

Een oplossing voor iedere situatie

Wij denken graag met u mee. Out of the box denken is waar wij goed in zijn. Ons team bestaat niet alleen uit kundige monteurs, maar ook uit metaalbewerkers & ICT specialisten. Samen zorgen we ervoor dat de oplossingen die wij verzorgen duurzaam en efficiënt werken. Onze visie is simpel, kwalitatieve oplossingen gebonden aan een goede service. Of u nou ’s weekends een probleem heeft of op maandagavond, wij staan voor u klaar.

Dezelfde werkdag Geregeld!

Waarom kiezen voor RRB-Security?

Wij doen graag een stapje extra voor onze klanten. Dit zegt uiteraard iedere organisatie, echter is dat één van onze drijfveren in onze organisatie. Door de grootte van ons bedrijf kunnen wij dynamisch en klantgericht te werk gaan. Denken met u mee en proberen onze agenda aan te passen aan die van u. Een goede naam komt ten slotte te voet, maar vertrekt te paard…
Interesse in een positie binnen ons team? Volg onze Linked-in pagina voor updates!

Statement: Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat volgens de laatste stand van de techniek de beveiliging van personen, goederen, objecten en processen realiseert. Deze norm kunnen wij uitsluitend realiseren op basis van gedegen toeleveranciers, een zorgvuldig gescreend personeelsbestand, een efficiënte werkwijze en hoge kwaliteitsnormen voor arbeid en materialen. Wij zijn ervan overtuigd dat een permanente kwaliteitsontwikkeling van onze mensen en middelen de beste bijdrage vormen aan een veilige omgeving. Zowel theoretisch, technisch, tactisch en praktisch streven wij het hoogste niveau na. In ons denken en handelen staat de klant centraal, elke opdrachtgever kan daarbij rekenen op een integere en doeltreffende aanpak.

Contactgegevens:
E-mail: [email protected]
Tel: 085 303 48 69

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 3
2992KB Barendrecht

Bedrijfsinformatie
Kvk: 24414776
Btw: NL817976899B01

Openingstijden
Ma t/m Vrij: 8:30 – 17:00
Zaterdag 8:30 – 17:00 (Alleen voor klanten met een service overeenkomst)
Zondag 8:30 – 17:00 (Alleen voor klanten met een service overeenkomst)