Contact - RRB Security - Barendrecht

Contactgegevens:
E-mail: info@rrbsecurity.nl
Tel: 085 303 48 69

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 3
2992KB Barendrecht

Bedrijfsinformatie
Kvk: 24414776
Btw: NL817976899B01

Openingstijden

Maandag       8:30 – 17:00
Dinsdag          8:30 – 17:00
Woensdag     8:30 – 17:00
Donderdag    8:30 – 17:00
Vrijdag            8:30 – 17:00
Zaterdag:       Alleen voor klanten met een service plan
■ Zondag:          Alleen voor klanten met een service plan

Actief sinds 1995

Hoe RRBSecurity begon

RRBSecurity (oorspronkelijk Rijnmond Risico Beheersing) is al sinds 1995 actief als technische beveiligingsinstallateur.

Onze directeur Marc begon met het plaatsen van verborgen camera’s in de tijd dat deze techniek nog voornamelijk werd gehuurd. Deze dienst is later uitgegroeid naar algehele beveiligingstechniek met een specialisatie voor camerabewaking.

Onze expertiseveld is erg breed wat betreft beveiligingstechniek. Ons klantenbestand varieert van grote internationale ondernemingen tot de slager om de hoek en particuliere installaties. 

Maatwerk beveiliging

Wij denken graag met u mee. Out of the box denken is waar wij goed in zijn. Ons team bestaat niet alleen uit kundige monteurs, maar ook uit metaalbewerkers & ICT specialisten. Samen zorgen we ervoor dat de oplossingen die wij verzorgen duurzaam en efficiënt werken. Onze visie is simpel, kwalitatieve oplossingen gebonden aan een goede service. Of u nou ‘s weekends een probleem heeft of op maandagavond, wij staan er wanneer dat nodig is.

 Gecertificeerde monteurs
 Snelle service
 Eigen voorraad
 Showroom
 Vrijblijvende offertes
Specialisten in beveiliging
 Oplossingen op maat
 Rechtstreeks contact

over ons rrbsecurity

Waarom kiezen voor RRB-Security?

Door de grootte van ons bedrijf kunnen wij dynamisch en klantgericht te werk gaan. Denken met u mee en proberen onze agenda aan te passen aan die van u. Een goede naam komt ten slotte te voet, maar vertrekt te paard…

Focus op cybersecurity

Wij zijn gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen combineren tot één product. Binnen ons vak nemen wij cyberveiligheid extra serieus, iets waar niet alle installateurs evenveel waarde aan hechten. Wij combineren onze expertise op het gebied van zowel ICT als beveiligingstechniek binnen onze diensten. Dit zorgt ervoor dat wij unieke oplossingen kunnen aanbieden binnen onze branche.

Contact met ons opnemen

Maak kennis met ons als organisatie! Kom langs in onze showroom in Barendrecht of vraag een offerte op uw gewenste locatie aan. Wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

rrbsecurity

Wij nemen z.s.m contact met u op!

Statement: Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat volgens de laatste stand van de techniek de beveiliging van personen, goederen, objecten en processen realiseert. Deze norm kunnen wij uitsluitend realiseren op basis van gedegen toeleveranciers, een zorgvuldig gescreend personeelsbestand, een efficiënte werkwijze en hoge kwaliteitsnormen voor arbeid en materialen. Wij zijn ervan overtuigd dat een permanente kwaliteitsontwikkeling van onze mensen en middelen de beste bijdrage vormen aan een veilige omgeving. Zowel theoretisch, technisch, tactisch en praktisch streven wij het hoogste niveau na. In ons denken en handelen staat de klant centraal, elke opdrachtgever kan daarbij rekenen op een integere en doeltreffende aanpak.