Alarm installatie

Alarm installatie voor zakelijke en particulieren klanten
Gebruiksvriendelijk en professioneel 

Bent u opzoek naar een hoogwaardige alarm installatie? RRBSecurity verzorgt in de behoefte voor slimme en betaalbare alarmsystemen. Door middel van onze fabrikant Ajax Systems. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een alarmsysteem!

Alarm installatie

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze Ajax apparatuur rust altijd 2 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Wij denken met u mee over de meest passende alarm oplossingen voor uw situatie

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Alarmsysteem Pakketten

✓ Inclusief complete installatie
Verschillende sets
Centraal via app
Geen kosten achteraf

Onze alarmsysteem pakketten zijn uitgerust met de laatste Ajax Systems componenten. Deze pakketten zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. 

alarmbeveiliging

Enkele opties welke een Ajax alarm installatie te bieden heeft

✓ Push notificaties met audio bij alarm
✓ In en uitschakelen van meerdere alarmsystemen vanuit de app
✓ Integratiemogelijkheden met de Ajax Brand en Water centrales.
Eenvoudig te koppelen met onze camerasystemen
 
Zones afhankelijk van elkaar in/uit schakelen
 
Huisdiervriendelijke detectie
 Het schakelen van verlichting, hekwerken en elektrische deuren

alarm installatie
alarm installatie

Gebruiksvriendelijke alarm app

Het alarmsysteem is voorzien van een gebruiksvriendelijke app waarin alle meldingen eenvoudig te zien zijn. Zo weet u wanneer er problemen spelen of wanneer de alarminstallatie afgaat in huis of uw bedrijfspand.

Daarnaast kunnen wij u eenvoudig op afstand helpen bij eventuele problemen aan het alarmsysteem. Dit voorkomt dan ook weer de nodige kosten van een service bezoek.

✓ Hulp op afstand
Tijdsschema’s voor automatische schakelingen
Aan en uit te zetten via de app
Foto verificatie bij alarm
 Log met alle meldingen en gebeurtenissen

Geheel draadloze alarm installatie

Het Ajax alarmsysteem werkt geheel draadloos. Dit zorgt ervoor dat de installatie van het alarmsysteem voordeliger kan worden gerealiseerd. Ook zijn detectiepunten eenvoudig te verplaatsen na een uitbouw of aanpassing in het gebouw. Door het enorme bereik van de alarm detectors kunnen deze overal in de woning en aangrenzende gebouwen worden geplaatst. Ideaal voor vrijstaande woningen of woningen met een grote schuur! Ook is het nog mogelijk om een extender te plaatsen wanneer het signaal de alarm installatie een grote afstand moet overbruggen. Door de 900 Mhz frequentie zijn muren geen probleem!

alarm installatie ajax

Alle Ajax alarm componenten opgesomd

 

alarm installatie

Ajax Code Bedienpaneel

Optioneel kan er een code bedienpaneel worden geïnstalleerd tijdens de alarm installatie. Deze is optioneel aangezien het tevens mogelijk is het alarmsysteem via de app te gebruiken. Het Ajax code bedienpaneel werkt volledig op CR123A batterijen en gaat tot wel 7 jaar mee

Ajax Alarm Bewegingssensor varianten

Ajax biedt verschillende soorten bewegingssensoren. Deze verschillen in prijsklasse en alarm functionaliteiten.

Ajax MotionProtect

Ajax MotionProtect sensor is een infrarood sensor. Deze sensor detecteert alleen beweging. Er is zowel een binnen als buitenuitvoering voor de MotionProtect. De MotionProtect kan tot 12 meter ver kijken en bied huisdierimmuniteit tot 20kg.

Ajax MotionCam

Zoals de naam al doet vermoeden, is de MotionCam uitgerust met infrarood en een foto verificatie functie. Wanneer het alarm is ingeschakeld en de MotionCam beweging ziet maakt deze 3 foto’s en stuurt deze door naar de app. U kunt via de push melding zelf zien wat de melding veroorzaakt. De maximale resolutie is 640×480 voor het doorsturen van de foto’s. 

Ajax MotionProtect Plus

De MotionProtect Plus is een Dual bewegingsmelder met PIR en MW sensor. Ook deze is huisdier bestendig tot 20kg en geschikt voor vrijwel alle soorten binnenruimtes. De MotionProtect Plus heeft een bereik van 12 meter.

Ajax MotionProtect Curtain

De Ajax MotionProtect Curtain is een narrowbeam binnen bewegingsmelder. Deze beschermt ramen, deuren en kostbaarheden. De narrowbeam kijkhoek zorgt ervoor dat er tot 15 meter ver kan worden gekeken. Deze heeft een detectieradius van 6°horizontaal en 90°verticaal.

ajax motionprotect plus alarmsysteem
alarm installatie buiten bewegingsdetector

Ajax Alarm HomeSiren

Geen enkel alarm is compleet zonder sirene. De stijlvolle Ajax alarmsirene is voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar. De sirenes zijn instelbaar van 80 tot wel 113 decibel!

Zo zorgt u er altijd voor dat zowel omwonenden als insluipers zich altijd bewust zijn van het alarmsysteem. Ook de sirene is volledig draadloos en werkt op CR123 batterijen.

ajax alarmsysteem sirene
ajax alarm glass break

Ajax Alarm Glasbreuk Protectors

De glasbreukprotector van Ajax is een smalle en compacte detector die direct registreert als er glas wordt ingeslagen. Er zijn ook weer 2 varianten beschikbaar.

De Ajax CombiProtect, deze detecteert zowel glasbreak als beweging. Deze Pir is dus een combinatie van de Ajax GlassProtect  en MotionProtect.

GlassProtect
Deze is uitsluitend voor glasbreukdetectie en kan tot 9 meter ver kijken. De sensor is ook weer voorzien van een CR123A batterij en gaat tot 7 jaar mee.

Ajax Alarm DoorProtect

Als laatste heeft Ajax de DoorProtect. De Doorprotector is een draadloos magneetcontact geschikt voor ramen en deuren. Zodra de deur of het raam opengaat wordt de verbinding tussen de magneten onderbroken en wordt er een alarmmelding gemaakt. Ook deze componenten werken weer voelledig draadloos op batterijen. De DoorProtect is een stijlvolle melder en is in zowel zwart als wit beschikbaar.

Ajax DoorProtect Plus

De DoorProtect Plus heeft naast de magneetcontact sensor een tril en schok sensor. Zo wordt er tijdens het forceren van een raam of deur al een melding gegenereerd. Dit zorgt er dus voor dat het alarm al afgaat voordat inbrekers binnen zijn.

Ajax Doorprotect alarm installatie

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier

Particuliere alarm centrale of zelf meldingen ontvangen?

Een meldkamer kan een uitkomst zijn voor uw alarmsysteem aansluiting, echter heeft niet iedereen hier baat bij of behoefte aan. Daarom laten wij u zelf de keuze maken. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de do’s en dont’s van een alarmsysteem. Wij helpen wij u de juiste afwegingen te maken voor het kiezen van de juiste alarminstallatie. Zo bied het Ajax alarmsysteem een ontzettend mooie app om de doormeldingen d.m.v. pushmeldingen zelf te ontvangen. Wilt u de kosten van een meldkamer mijden? Dan is dit een goed alternatief!

Hulp op afstand bij uw alarm installatie

Wij bieden onderhoudsovereenkomsten waar ook hulp op afstand in zit. Zo kunnen wij op afstand uw alarm systeem uitlezen en op afstand aanpassingen maken wanneer er zich calamiteiten voordoen. Zo voorkomen wij onnodige bezoeken voor storingen. Een slim alarm systeem anno nu kan dit natuurlijk allemaal op afstand.

Functies en mogelijkheden van een alarm installatie

Alvorens de alarminstallateur langs te laten komen doe je er goed aan een eisenpakket samen te stellen voor de adviseur. Wellicht heeft u al bepaalde ideeën over de beveiliging van uw object. U kunt deze dan voorspreken met onze adviseur.

Detectiemogelijkheden van alarm installaties

Alarminstallaties bieden diverse mogelijkheden om daders te detecteren en dit voor zowel binnen als buiten. De eerste stap is schade voorkomen door de buitenkant te beveiligen. Dit kan door middel van een camerasysteem maar ook door bijvoorbeeld een bewegingsdetector van het alarmsysteem. Ramen en deuren beveiligen tegen geforceerd openen kan door middel van onder andere magneetcontacten. Breuken en hevige trillingen in het glas kunnen gesignaleerd worden door een glasbreukdetector. Ten slotte kan de binnen omgeving ook nog uitgerust worden met bewegingsdetectoren. Een goed werkend alarmsysteem bestaat meestal uit een combinatie van verschillende elementen.

Dieven afschrikken met uw alarm installatie

Eens het alarmsysteem in werking treedt, zijn er diverse mogelijkheden om dieven af te schrikken. Zo is de meest gebruikte methode een binnen- of buitensirene. Ook een grote hoeveelheid licht rondom de woning kunnen zeker helpen. Kortom, een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan. Of dit nou zakelijk of particulier is.

Meldingsmogelijkheden alarmsysteem

Om zelf verwittigd te worden bij een inbraakpoging zijn er verschillende methodes beschikbaar. De meest gekende is de binnen sirene die vooral ’s nachts interessant is wanneer je slaapt. Bijkomstig kan je ook een buitensirene laten installeren die de buren waarschuwt. Dit is vooral interessant wanneer je niet thuis bent of er zich problemen voordoen. Daarnaast kan je ook automatisch verwittigd worden via de push notificaties. Ook kun uw alarmsysteem eenvoudig worden doorverboden met een meldkamer. RRBSecurity werkt zelf met Alarmmeldnet als partner. Het voordeel van een alarmcentrale, ook wel PAC of particuliere alarm centrale genoemd is dat deze bij een indicatie van een insluiper of ongewenste activiteit direct de de Politie kunnen inschakelen die dan met een Prio 1 melding ter plaatsen komen.

Prijs alarmsysteem laten installeren

Zoals wellicht al duidelijk is zijn er veel verschillende alarmsystemen verkrijgbaar. Hoe meer functionaliteiten er vereist zijn, hoe hoger de prijs zal zijn van de installatie. Voor een kwalitatief systeem op maat beginnen de prijzen vanaf ~ 500 euro exclusief BTW. De installatie daarvan kost met het Ajax alarmsysteem niet langer dan enkele uren in een reguliere situatie. Meer informatie over onze alarmbeveiliging pakketten? Lees daar hier meer over.

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als uw alarm installatie partner?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in maatwerk oplossingen. Wij hebben klanten door de hele Benelux in allerlei sectoren. Wij staan garant voor een snelle service en hoge kwaliteit oplossingen.

⭐ Wat zijn de kosten van een alarmsysteem?

Een alarm installatie inclusief de installatie begint vanaf circa €700 euro. Dit is dan op basis van een starterset met magneetcontact, bewegingsmelder, centrale en complete installatie.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐ Kan ik het alarmsysteem eerst bekijken?

Wij hebben een showroom in Barendrecht waar wij al het mooie over ons vak onder het genot van een kop koffie kunnen vertellen. U kunt het systeem in actie zien in onze showroom demo.