Alarm Installatie Laten Plaatsen

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Alarm installatie? Professioneel & compleet geïnstalleerd al vanaf €1285,- ex. BTW

Een modern alarmsysteem – gebruiksvriendelijke app | online overzicht

Alarm installatie? Professioneel & compleet geïnstalleerd al vanaf €1285,- ex. BTW

Een modern alarmsysteem – gebruiksvriendelijke app | online overzicht

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie

» Oplossingen voor zowel zakelijk als particulier

» Demo van het gehele systeem op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Via meldkamer en/of via telefoon app

» Borg klasse 2 en 3 certificaten

» Draadloze detectoren

» Geheel vrijblijvende offerte op locatie

» Oplossingen voor zowel zakelijk als particulier

» Demo van het gehele systeem op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Via meldkamer en/of via telefoon app

» Certificering voor de verzekering mogelijk

» Draadloze detectoren

Dekking door heel Nederland

Of het nu gaat om een bedrijfspand, woonhuis of garage. Wij verzorgen een passende alarm installatie die voldoet aan uw wensen en eisen.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Gebruiksvriendelijke App in de Cloud

Het alarmsysteem komt met een gebruiksvriendelijke app voor het algehele gebruik.

– Inschakelen / uitschakelen
– Overzicht in/uit schakelingen & alarmen
– Zones afhankelijk van elkaar in/uit schakelen
– Huisdiervriendelijk

Draadloze Componenten

Het systeem beschikt over draadloze detectoren, sirene met flitser, magneet contacten enzovoort. Idéaal voor installatie en onderhoud.

Om de 2 jaar worden de batterijen vervangen om de werking te kunnen blijven garanderen.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Moderne app met overzicht in de cloud

Het alarmsysteem is voorzien van een gebruiksvriendelijke app waarin alle meldingen eenvoudig te zien zijn. Zo weet u wanneer er problemen spelen of wanneer het systeem afgaat. Door de cloud integratie kunnen wij als installateur tevens op afstand bepaalde services verlenen. Zoals:

Beschiking over:

– In en uitschakelen van meerdere alarmsystemen vanuit de app

– Lijst met foutmeldingen

– Optie tot het toevoegen van een plattegrond

– Het schakelen van Inputs en outputs

– Gesproken meldingen activeren

– Integraties met thermostaat

– Automatische push notificaties bij alarmeringen

Draadloze Alarm Detectoren

Met behulp van draadloze alarm detectoren kan er vrijwel overal detectie plaats vinden. Of dit nou in uw schuur, garage of tuinkamer moet plaatsvinden. Is het bereik niet toereikend?

Dan kunnen wij een extender plaatsen om het signaal te verbeteren. Op deze manier heeft u alsnog het gewenste resultaat. Door de 865 Mhz frequentie zijn muren geen probleem!

Ook beschikt het systeem over huisdier vriendelijke detectoren. Wij maken dan gebruik maken van infrarood sensoren met dual detector technologie die ervoor zorgen dan huisdieren worden genegeerd. Ook heeft u de mogelijkheid om een magneet contact te gebruiken in plaats van een detector.

Beschiking over:

–   2-Weg Dual detector technologie
–   Gordijndetectie
–   Anti mask (tegen het bedekken van de detector)
–   12 x 100 graden of 8 x 100 graden
–   Diervriendelijk

Code bedienpaneel

Met het handige codebedienpaneel zoals te zien op de foto kan er eenvoudig een sleutel / druppel of pas worden aangeboden voor het in of uit schakelen van het alarmsysteem. Ideaal voor kinderen of personeel zodat de code niet hoeft te worden vergeven.

Het keypad is een 2-weg draadloos LCD keypad voor Smartliving. Het kan eenvoudig op de muur worden gemonteerd voor gebruik. Tevens kan het met de bijgeleverde app worden bediend.

Verschillende soorten alarm tags

Lederen Proximity Tag

RFID Druppel

RFID nCard

Proximity lezer (4 Standen)

Meldkamer of zelf via een app?

Een meldkamer kan een uitkomst zijn voor uw alarmsysteem aansluiting, echter heeft niet iedereen hier baat bij of behoefte aan. Daarom laten wij u zelf de keuze maken. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de do’s en dont’s. Wij helpen wij u de juiste afwegingen te maken. 

Hulp op afstand bij uw alarm installatie

Wij bieden onderhoudsovereenkomsten waar ook hulp op afstand in zit. Zo kunnen wij op afstand tags inleren en inschakel fouten van het alarmsysteem uitlezen. Kortom, een installateur met toegevoegde waarden. Daarnaast kunnen wij dit mooi met camerasysteem onderhoud combineren. Zo bespaard u ook meteen op uw andere beveiligingsservices.

Functies en mogelijkheden van een alarmsysteem

Alvorens de alarminstallateur langs te laten komen doe je er goed aan een eisenpakket samen te stellen voor de adviseur. Wellicht heeft u al bepaalde ideeën over de beveiliging van uw object. U kunt deze dan voorspreken met onze adviseur.

Detectie van het alarmsysteem

Om daders te detecteren bestaan er diverse mogelijkheden en dit voor zowel binnen als buiten. De eerste stap is schade voorkomen door de buitenkant te beveiligen. Dit kan door middel van een camerasysteem maar ook door bijvoorbeeld een bewegingsdetector van het alarmsysteem. Ramen en deuren beveiligen tegen geforceerd openen kan door middel van onder andere magneetcontacten. Breuken en hevige trillingen in het glas kunnen gesignaleerd worden door een glasbreukdetector. Ten slotte kan de binnenomgeving ook nog uitgerust worden met bewegingsdetectoren. Een goed werkend alarmsysteem bestaat meestal uit een combinatie van verschillende elementen.

Dieven afschrikken met uw alarmsysteem

Eens het alarmsysteem in werking treedt, zijn er diverse mogelijkheden om dieven af te schrikken. Zo is de meest gebruikte methode een binnen- of buitensirene. Ook een grote hoeveelheid licht rondom de woning kunnen zeker helpen. Kortom, een alarmsysteem is een essentieel onderdeel van uw beveiligingsplan. Of dit nou zakelijk of particulier is.

Meldingsmogelijkheden

Om zelf verwittigd te worden bij een inbraakpoging zijn er verschillende methodes beschikbaar. De meest gekende is de binnensirene die vooral ‘s nachts interessant is wanneer je slaapt. Bijkomstig kan je ook een buitensirene laten installeren die de buren waarschuwt. Dit is vooral interessant wanneer je niet thuis bent of er zich problemen voordoen. Daarnaast kan je ook automatisch verwittigd worden via sms en bestaat de mogelijkheid dat je systeem wordt doorverbonden met een alarmcentrale. Deze zal op hun beurt de politie verwittigen.

Prijs alarmsysteem laten installeren

Zoals wellicht al duidelijk is zijn er veel verschillende alarmsystemen verkrijgbaar. Hoe meer functionaliteiten er vereist zijn, hoe hoger de prijs zal zijn van de installatie. Voor een kwalitatief systeem op maat beginnen de prijzen vanaf ~ 1000 euro. Voor een gemiddelde woning kan je zeker rekenen op een prijs tussen de 1000 en 2500 euro. Wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op!

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier