Gespecialiseerd in Video Intercoms

Video Deur Intercom Oplossingen

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Waarom kiezen voor een Video intercom?

Een Video deurintercom is een hele mooie toevoeging aan bijvoorbeeld uw camerasysteem en algehele veiligheid. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen veel baat bij een goede intercom hebben.

» Audio

2 Way audio, u kunt tegen de persoon praten aan de deur en de aanbellende persoon tegen u. Daarnaast kunt u er voor kiezen door middel van een app of knop op afstand de deur open te doen.

» Herkenning

Door middel van een intercom kunt u eenvoudig zien wie er aanbelt. Mocht u de persoon toegang willen verlenen kan dat ook, dit door middel van een elektronisch slot. De ideale combinatie.

» Integratie

U kunt uw intercom eenvoudig integreren in uw camera software pakket. Zo heeft u één programma voor alle toegangscontrole en camerabeelden.

» Melding op uw telefoon

Wilt u een melding op uw telefoon ontvangen van de intercom? Geen punt. Mocht u niet thuis zijn dan gaat de intercom over op uw telefoon en kunt u communiceren met de persoon die aanbelt.

» Opname beeld

De camerabeelden gemaakt door uw intercom kunnen worden opgenomen in het camerasysteem. Zo maakt de deurintercom zich dubbel nuttig

Betaalbare Video Intercoms

Wat is makkelijker dan een deurintercom die direct naar uw mobiele telefoon belt. Waar u zich ook bevindt, altijd er overal direct communiceren via een gebruiksvriendelijke app.Ook voor bedrijven waar men over meerdere ingangen beschikt is een intercom systeem ideaal.
Daarnaast kunt u eenvoudig te deur openen via dezelfde app.

Voorbeeld gebruik deurintercom installatie
Waar u ook bent, in uw huis of bedrijf, de deur openen via de meegeleverde app is een fluitje van een cent. Een deurintercom is uitstekend geschikt voor:

 Recepties

✓ Woonhuizen

 Portiek woningen

✓ Appartementen

Instanties & bedrijven

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een deurintercom zonder abonnementskosten 

Een goede deurintercom hoeft niet duur te zijn! Al vanaf €560,- heeft u een deurintercom inclusief monitor in uw woonkamer of gang. De deurintercom beschikt over een Full-HD camera en 2 spraaksverbinding. Wij maken alleen gebruik van abonnementsvrije video intercoms.

Een deurintercom betekent een flinke toename aan veiligheid en comfort in uw woning. Wij leveren diverse top merken video intercomsystemen, ontwikkeld vanuit verschillende technieken en designs. Met een video deurbel intercom hoeft u nooit meer de deur te openen zonder te weten wie er aanbelt. Deze systemen zijn zowel geschikt voor grote bedrijven als woningen.

 Scherm in uw gang met het camerabeeld van de intercom
 Meegeleverde app voor het bedienen van de deurintercom
Opname van de beelden – Optioneel
 2 Spraaksverbinding, u kunt eenvoudig met de persoon die aanbelt helder communiceren.

Waarom bestaat de installatie uit?

Kabels trekken

Configuratie intercom op telefoons / computers

 Montage van intercom

Afwerking van hardware & bekabeling

Eigenschappen van een deur intercom

Zeer heldere spraak & luisterverbinding

 Volledig geïntegreerde beveiligingscamera in de intercom

 Audiovisuele identificatie d.m.v. de ingebouwde beveiligingscamera

 Remote deuren openen (optionele oplossing)

 Direct inloggen om mee te kijken met de camera

 Bij sabotage verstuurd de intercom onmiddellijk een push melding