Deur Intercom

Professionele intercom installaties

Bent u opzoek naar een intercom oplossing? Of het nou gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen maatwerk camerabeveiliging oplossingen voor allerlei bedrijven organisaties en instanties.

deur intercom

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

2n video intercom

Waarom kiezen voor een intercom installatie?

Een Video deurintercom is een hele mooie toevoeging aan bijvoorbeeld uw camerasysteem en algehele veiligheid. Wij werken uitsluitend met oplossingen zonder verplichte abonnementen. 

» 2 Way Audio

2 Way audio, u kunt tegen de persoon praten aan de deur en de aanbellende persoon tegen u. Daarnaast kunt u er voor kiezen door middel van een app of knop op afstand de deur open te doen.

» Openen van deuren & slagbomen

Door middel van een intercom kunt u eenvoudig zien wie er aanbelt. Mocht u de persoon toegang willen verlenen kan dit door middel van een elektronische koppeling met bijvoorbeeld een deur of slagboom. Op deze wijze kan bijvoorbeeld een receptie personen binnen laten.

» Integratie met Alarmsysteem

Heeft u een alarmsysteem? Het is mogelijk deze te integreren met uw video intercom oplossing.

» Integratie met VMS systemen

U kunt uw intercom eenvoudig integreren in uw camera software pakket. Zo heeft u één programma voor alle toegangscontrole en camerabeelden.

» Melding op uw telefoon

Wilt u een melding op uw telefoon ontvangen van de intercom? Geen punt. Mocht u niet thuis zijn dan gaat de intercom over op uw telefoon en kunt u communiceren met de persoon die aanbelt.

» Eenvoudig te koppelen met uw telefooncentrale

Onze video intercom bieden de mogelijkheid om te koppelen met uw telefoniecentrale door middel van een SIP account. Zo kunt u ook al grotere organisatie eenvoudig uw receptie of beveiligingsbeambten gebruik laten maken van de intercom. 

2n intercom

Intercom installatie

Een intercom installatie oplossing zorgt voor inzicht in aanbelmomenten en vooral ook gemak en een gevoel van veiligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld een receptie voorzien van intercom om personen binnen te kunnen laten of juist te weigeren. De receptioniste stuurt dan alleen de deur open via de intercom als zij op de knop daarvoor drukt.

Deze koppeling is eenvoudig te realiseren met onze 2N intercoms. Een ander veelvoorkomende koppeling is die van een video intercom installatie naar een “Video Management Systeem” zoals Milestone XProtect. Deze koppeling zorgt ervoor dat vanuit de Milestone Smart Client software de deur kan worden open gestuurd en daarnaast kan ook de video en audio worden opgenomen.

Zo gebruikt u de intercom installatie dus ook nog als een beveiligingscamera. Zoals al eerder benoemd kan de intercom ook worden verboden met een VoIP telefoniecentrale. Door gebruik te maken van een SIP account kan deze eenvoudig worden gekoppeld aan vrijwel alle telefoniecentrales.

Als intercom installateur kunnen wij uw organisatie ondersteunen met de implementatie van een intercomsysteem. Dit is tevens toe te passen op meerdere locaties. Zo creëert u een centraal platform voor al uw intercomsystemen.

Intercom installatie

Een intercom installatie oplossing zorgt voor inzicht in aanbelmomenten en vooral ook gemak en een gevoel van veiligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld een receptie voorzien van intercom om personen binnen te kunnen laten of juist te weigeren. De receptioniste stuurt dan alleen de deur open via de intercom als zij op de knop daarvoor drukt. Deze koppeling is eenvoudig te realiseren met onze 2N intercoms. Een ander veelvoorkomende koppeling is die van een video intercom installatie naar een “Video Management Systeem” zoals Milestone XProtect. Deze koppeling zorgt ervoor dat vanuit de Milestone Smart Client software de deur kan worden open gestuurd en daarnaast kan ook de video en audio worden opgenomen. Zo gebruikt u de intercom installatie dus ook nog als een beveiligingscamera. Zoals al eerder benoemd kan de intercom ook worden verboden met een VoIP telefoniecentrale. Door gebruik te maken van een SIP account kan deze eenvoudig worden gekoppeld aan vrijwel alle telefoniecentrales. Als intercom installateur kunnen wij uw organisatie ondersteunen met de implementatie van een intercomsysteem. Dit is tevens toe te passen op meerdere locaties. Zo creëert u een centraal platform voor al uw intercomsystemen.

Intercominstallatie kosten

De kosten van een intercom installatie kunnen erg uiteen lopen. Geheel afhankelijk van de wensen en eisen aan een systeem kan dit van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s variëren. Een kostenpost die vaak over het hoofd wordt gezien is een elektrische deurschoot. Als deze nog niet aanwezig is kan het achteraf soms erg lastig zijn om deze alsnog in te bouwen. Vooral deuren met een aluminium of kunstof profiel zijn vaak obstakels. Zorg daarom dat u al voordat u gaat verbouwen of een nieuw pand gaat intreden u een installateur een offerte laat maken. Dit kan al snel zomaar duizend euro per deur schelen. Wij maken onze intercominstallatie kosten offertes in een open structuur. Zo weet u precies waar u voor betaald en bent u op de hoogte van de producten. Ons uitgangspunt is altijd het gebruik van A-merk apparatuur. Zo ervaren wij minder storingen en calamiteiten en heeft u meer plezier van uw intercominstallatie. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor úw intercomsysteem!

Intercom installatie bedrijf

RRBSecurity is al sinds 1995 gespecialiseerd in beveiligingstechniek. Wij verzorgen als intercom installatie bedrijf niet alleen de ondersteuning op de apparatuur zelf, maar denken ook met u mee over de implementatie en hoe u de kosten kunt drukken door het gebruik van slimme technieken. Als erkende partner van de grootste intercom producenten als Paxton, 2N, en Axis zorgen wij voor een strakke installatie en een ijzersterk resultaat. Als intercom installatie bedrijf is het van belang dat je meedenkt met je (toekomstige) klanten. Wij werken daarom met een team van specialisten met ieder hun eigen vakgebied om zo tot een passende oplossing te komen. Niet alleen onze buitendienst monteurs helpen bij zo’n intercom installatie, maar ook onze ijzerwerkers, ict’ers en helpdesk. Een echte team effort waar we trots op zijn!

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.