Paxton 10 is een geavanceerd toegangscontrole- en gebouwbeheersysteem dat bekend staat om zijn geïntegreerde oplossingen voor beveiliging en sitebeheer. Het systeem combineert toegangscontrole, video management beheer en gebouwautomatisering binnen één eenvoudig te gebruiken platform. Paxton 10 maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een naadloze en geïntegreerde beveiligingsoplossing te bieden. Hierdoor kunnen gebruikers met één systeem zowel de toegangscontrole als de camerabewaking van hun faciliteiten beheren. Paxton 10 is een modern en strak ontworpen toegangscontrolesysteem met strakke paslezers en geavanceerde deurcontrollers.

Functies van Paxton 10

Geïntegreerde Toegangscontrole: Paxton 10 biedt geavanceerde toegangsbeheermogelijkheden, waardoor gebruikers eenvoudig toegangsrechten kunnen toewijzen, wijzigen en monitoren.

Video management beheer: Het systeem biedt mogelijkheden voor videobewaking, waardoor beveiligingsmedewerkers in realtime kunnen reageren op beveiligingsincidenten.

Gebouwautomatisering: Paxton 10 kan integreren met diverse gebouwbeheersystemen, waardoor gebruikers verlichting, verwarming, airconditioning en meer kunnen regelen.

Gebruiksvriendelijke Interface: De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface die eenvoudig te navigeren is, zelfs voor mensen die nieuw zijn in gebruik van toegangscontrole en gebouwbeheer software.

Geavanceerde Eigenschappen:

Schalbaarheid: Paxton 10 kan worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen, waardoor het schaalbaar is naarmate uw behoeften groeien.

Draadloze Deurbeslagen: De software ondersteunt de integratie met draadloze deurbeslagen, wat de installatie en het beheer vereenvoudigt.

Web-based Interface: Paxton 10 is toegankelijk via elke webbrowser, wat betekent dat gebruikers het systeem vanaf elk apparaat en elke locatie kunnen monitoren en beheren.

Integratie met derden: De software is ontworpen om naadloos te integreren met andere beveiligings- en gebouwbeheersystemen, waardoor een volledige oplossing wordt geboden die past bij de unieke eisen van elke faciliteit.

Voordelen voor Gebruikers:

Gecentraliseerd Beheer: Met één geïntegreerd platform kunnen gebruikers alles overzien, van toegangslogboeken tot live camerabeelden en gebouw automatiseringsinstellingen.

Real-time Alerts: Paxton 10 stuurt onmiddellijk meldingen bij beveiligingsbreuken of andere noodsituaties, waardoor de beheerders snel kunnen reageren op calamiteiten.

Toekomstbestendig: De software wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste beveiligingsnormen en technologische ontwikkelingen.

Conclusie: Paxton 10 gaat verder dan traditionele toegangscontrolesystemen door een alles-in-één beveiligingsoplossing te bieden die zowel veelzijdig als robuust is. Voor organisaties die op zoek zijn naar een geïntegreerd beveiligingssysteem dat gemakkelijk te beheren is en een uitgebreid overzicht biedt, staat Paxton 10 bovenaan de lijst van aanbevolen oplossingen. Het is een investering in gemoedsrust, veiligheid en efficiëntie voor elke faciliteit.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen