Camerabeveiliging Jachthaven

Camerabeveiliging onmisbaar voor jachthavens

Hedendaags is diefstal, vandalisme en criminaliteit in alle uithoeken van onze samenleving merkbaar geworden. Ook voor jachthavens kan camerabeveiliging een onmisbare rol spelen bij het opsporen en vervolgen van misdaad.

camerabeveiliging jachthaven

Actief Sinds 1995

Al sinds 1995 zijn wij actief in de wereld van technische beveiliging. RRBSecurity plaatst en onderhoudt professionele camerabewakingssystemen door heel Nederland.

Vrijblijvende offerte Voor jachthaven

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen!

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Referentie camerabeveiliging Jachthaven:

Voor Watersportvereniging Burghsluis hebbe wij een video management systeem geïmplementeerd dat zich richt op een optimaal beeld generen van de algehele haven. Alle in en uitgangen zijn voorzien van cameratoezicht. Ook is een detailbeeld erg belangrijk om in één oogopslag te kunnen zien wat er in de haven speelt voor de havenmeester van dienst. Door gebruik te maken van metadata, gegeneerd door de camera’s, wordt de zoektijd naar de juiste camerabeelden drastisch verminderd.

  Efficiëntie door middel van beveiligingstechniek
  Gebruiksvriendelijke software
  De juiste camerabeelden in een handomdraai gevonden
  In te zetten voor meerdere doeleinden

  SLA voor responstijden
  Software oplossingen gericht op het volgen van processen
  Combineren van verschillende beveiligingstechnieken
  Oplossingen speciaal gericht op jachthavens

camerabeveiliging jachthaven
camerabeveiliging jachthaven

Camerabeveiliging koppelingen voor jachthavens

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Object classificatie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Aandachtspunten camerabeveiliging jachthaven

» Specifieke uitdagingen voor jachthavens
Jachthavens zijn een lastig object om te beveiligen. Er zijn vaak meerdere toegangswegen tot het terrein. Ook speelt de grootte van de haven een rol in het beveiligingsplan. Daarnaast zijn er ook veel technische uitdagingen. Denk daarbij aan netspanning, het trekken van bekabeling of juist gebruik maken van draadloze straalzenders, het gebruik van bewegingsdetectie onder veranderende omstandigheden (waterstand, hoogte van steigers). Ook speelt corrosie een veel grotere rol dan bij het gemiddelde camerasysteem. Het zoute water tast de hardware dusdanig aan dat extra onderhoud noodzakelijk is. Soms worden er ook speciale behuzingen toegepast welke bestand zijn tegen corrosie.

» Opnameduur en bekijken camerabeelden
Waar moeten de camerabeelden worden bekeken? Wie mag / kan deze bekijken? Welk niveau van autoriteit mogen deze gebruikers hebben? Kunnen deze de beelden opslaan, alleen live camerabeelden inzien of ook terugkijken?

» Technische overwegingen camerasysteem
Hoe is de ICT technische beveiliging van het camerasysteem geregeld? Wie is de beheerder van het netwerk en de apparatuur? Wordt het camerasysteem systematisch voorzien van de laatste beveiligingsupdates?

» Vernieuwing van beveiligingscamera’s
Heeft u al beveiligingscamera’s hangen? Zijn deze nog toereikend? Hoeft er slechts een deel te worden vervangen of is alles toe aan vervanging?  Kan de huidige bekabeling worden hergebruikt?

 

camerabeveiliging jachthaven

» Beeldkwaliteit van de beveiligingscamera’s
Hoe ver is de afstand waarop een persoon moet kunnen worden herkend? Wat zijn de lichtomstandigheden? Zijn er veranderende lichtomstandigheden? Wat wilt u in de nacht kunnen zien door middel van infrarood op de bewakingscamera’s? In veel situaties is maatwerk nodig om het ideale plaatje te kunnen generen. Afstellen, testen en nog meer testen. 

» Plaatsing en locatie
Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Moet er een externe lens worden gebruikt om dit te bereiken? Wat voor soort type camera kan er het best worden toegepast? Een 360 graden camera, dual lens of wellicht een thermische beveiligingscamera? Wij zorgen ervoor dat u heeft beste materiaal voor de situatie heeft.

» Omgeving
In wat voor omgeving hangen de beveiligingscamera’s? Moeten deze extra vandaalbestendig zijn of wellicht heel hoog hangen? Wat moet er worden bekeken door middel van de camerabeelden?

» Doeleinde
Wat is het doel van de camera’s? Wat wilt u ermee voorkomen of bereiken en hoe kan dat worden bewerkstelligt?

Beveiliging voor jachthaven bij één partij

Één aanspreekpunt voor al uw beveiliging & toebehoren, Slim én snel geregeld!

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier vrijblijvend in!

» Gratis offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Gespecialiseerd in camerabewaking voor scholen
» Actief sinds 1995

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

⭐ Waarom RRBSecurity voor de implementatie van camerabewaking van een jachthaven?

RRBSecurity is gespecialiseerd in maatwerk camerasysteem oplossingen. Wij realiseren oplossingen speciaal geschikt voor (jacht)havens.

⭐Wat voor ervaring hebben jullie met camerabewaking installaties?

RRBSecurity is al sinds 1995 gespecialiseerd in camerabewaking. Wij werken in allerlei sectoren. Van petrochemie tot retail en de voedselindustrie tot scheepvaart. Met onze jarenlange ervaring leveren wij unieke oplossingen voor onze klanten.

⭐ Zijn er abonnementen nodig voor jullie diensten?

Wij geloven niet in gedwongen abonnementen. Wel bieden wij optionele service plannen voor onderhoud en ondersteuning.

⭐Wat zijn de kosten voor een offerte?

Onze offerte en advies trajecten zijn altijd geheel vrijblijvend. Wij maken open offertes om duidelijk te laten zien wat u waar voor betaalt.