4G Camerabeveiliging

4G Camerabeveiliging maatwerk oplossingen

Bent u opzoek naar 4G LTE based camerabeveiliging? RRBSecurity bouwt IoT oplossingen op basis van 4G voor instanties en bedrijven. Onze oplossingen zijn op maatwerk gebaseerd en zijn afneembaar vanaf een enkel tal tot vele honderden 4G beveiligingscamera’s.

4g camera beveiliging

Veilig en overzichtelijk

Onze 4G camerabeveiliging oplossingen worden afgeschermd van het internet. Wij maken hiervoor gebruik van een afgesloten IoT netwerk

Landelijke 4G dekking voor camerabeveiliging

Onze oplossingen maken gebruik van meerdere telecom providers. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke dekking bieden.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

4g camerabeveiliging

4G Camerabeveiliging situaties

4G camerabeveiliging wordt voor allerlei verschillende doeleinden ingezet. Niet alleen het bedrijfsleven maar ook de overheid maakt gretig gebruik van het stabiele 4G netwerk dat Nederland te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan flitspalen, mobiel cameratoezicht op overlastplekken, bouwplaats beveiliging, proces monitoring en evenementen toezicht.

Het is daarom ook van groot belang dat de 4G oplossingen robuust en veilig kunnen worden ingezet. Mede hierom werken wij met een afgesloten oplossing zodat alleen de klant en belanghebbenden de camerabeelden kunnen inzien wanneer dat nodig is.

 

Al sinds medio 2012 voorzien wij Nederland van 4G Camerabewaking

Benieuwd wat wij voor úw organisatie kunnen betekenen?

U bent welkom bij ons op kantoor om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Wij geven u een inkijk in onze werkwijze en de mogelijkheden die ons platform aan u kan bieden.

paxton reseller

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen