Camera Installatie Bedrijf

Gespecialiseerd in Camera Installaties

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogstaande camera installaties. Als gespecialiseerd camera installatie bedrijf leveren wij veel maatwerk.

van kleine network video recorder (NVR) systemen tot grote multi site video management systemen (VMS).

Wij verzorgen de gehele implementatie, tot en met de gebruikershulp en het onderhoud. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op locatie.

Maatwerk Oplossingen

Onze oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte voor camerabewaking op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in camera installaties op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Gespecialiseerd Camera Installatie Bedrijf

RRB-Security is gespecialiseerd op het gebied van camerabeveiliging.  ook wel te verstaan onder camerabewaking  / camera installatie. Al sinds 1995 voorzien wij bedrijven, instanties en huishoudens van camera installaties. Soms is zo’n beweegreden bijvoorbeeld een inbraak. Andere keren voor een proces optimalisatie.

Onze klanten verschillen van eenvoudige camera NVR oplossingen tot integraties met automatische kenteken herkenning, kassa systemen (POS), Video Content Analyse (VCA), Toegangscontrole en meer. Wij werken uitsluitend met A-merk beveiligingsapparatuur, Op deze manier minimaliseren wij onnodige storingen. Omdat wij met een select aantal camera fabrikanten werken kunnen wij u ook op afstand instrueren over het gebruik daarvan. Daarnaast bieden wij een overzicht van zelfgeschreven camera installatie handleidingen.

camera installatie bedrijf
camera installatie bedrijf

Professionele Apparatuur & Duurzame Relaties

Ons uitgangspunt voor onze klanten is het minimaliseren van problemen door alleen van hoog kwalitatieve apparatuur gebruik te maken. Ook ligt de focus bij de producten op de gebruikersvriendelijkheid. Deze speelt een grote rol bij de selectie van de juiste oplossing voor de desbetreffende situatie.
Standaard worden onze producten uitgerust met 3 jaar fabrieksgarantie. Gaat er een camera of een ander onderdeel in de installatie voortijdig stuk? Dan krijgt u een nieuwe met wederom 3 jaar garantie.

Of u dus nou op zoek bent naar 1 of meerdere camera’s, binnen of buiten, groot of klein, voor maatwerk van een camera installatie bedrijf bent u aan het juiste adres. Door middel van onze ervaring op het gebied ICT, metaalbewerking en installatietechniek voorzien wij in uniek maatwerk voor uw organisatie.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies & ontzorging m.b.t. al uw beveiligingsvragen. Wij leveren totaal oplossingen gericht op een langdurige samenwerking.

Meer informatie over camera installaties

camera installatie bedrijf
camera installatie

» Nachtzicht

Wanneer u een beveiligingscamera zoekt die beschikt over nachtzicht moet u kijken of de beveiligingscamera beschikt over infrarood. Dit is de functie op een camera die ervoor zorgt dat u ook in de nacht een video opname kan maken waarop u personen kunt zien en mogelijk zelfs herkennen. Let bij de aanschaf van een camera goed op de gespecificeerde afstand die de infrarood kan schijnen. Let op, de fabrieksspecificatie houdt dus niet in dat u ook daadwerkelijk tot die afstand iemand kunt herkennen. Als uw camera tot 40 meter zicht heeft, moet u rekenen dat u tot zo’n 15 meter afstand een persoon goed kan zien. Op deze afstand kunt u dan kenmerken zien. Als u opzoek bent naar beveiligingscamera’s met een nog beter nachtzicht, moet u letten op de term starlight, starfighter e.d. dit duidt aan dat de camera’s beschikken over een betere dan gebruikelijke infrarood.

» Gebruik van draadloze camera’s (WiFi)

Wij raden onze klanten altijd aan de beveiligingscamera’s te voorzien van bekabeling. Het is nou eenmaal een feit dat bekabelde camera’s een stuk minder storingsgevoelig zijn en stabieler functioneren als deze aangesloten zijn op een netwerk switch of recorder. Kijk goed of de beoogde camera PoE (power over ethernet) ondersteunt. Dit protocol zorgt ervoor dat de camera over een Cat5, Cat6 of Cat7 kabel spanning krijgt. Zo hoeft u geen externe spanningsbron te gebruiken voor het aansluiten van een camera installatie.

» Zijn beveiligingscamera’s wel veilig?

Camera installaties zijn vaak erg kwetsbaar voor kwaadaardige hackers op het internet. Daarom is het verstandig de installatie door een professional uit te laten voeren. Ga in overleg over hoe de installateur de installatie veilig houdt. Maak gebruik van een VPN en HTTPS / SSL. Dit zijn protocollen om een verbinding van en naar een camera te beschermen. Zorg dat de camera’s zijn voorzien van een sterk wachtwoord en maak deze niet voor iedereen toegankelijk op het internet.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camera installatie?

» Opnameduur

Hoelang wilt u de camerabeelden kunnen vastleggen? En mag u uberhaupt beelden opslaan? Geheel afhankelijk voor het doeleinde en de sector waarin u werkzaam bent kan dit per situatie anders zijn. De AVG Wet schrijft dat er een maximum van 28 dagen mag worden vastgelegd. Dit geldt voor algemene situaties. Zowel particulier als zakelijk.

» Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Vrij standaard kunt u tegenwoordig de camerabeelden bekijken via een app of programma op uw computer of laptop. Houdt er rekening mee bij aanschaf van het systeem dat niet alle camera installaties goed werken voor Apple / MAC computers. Wel kunnen de camerabeelden vaak via een internet browser zoals Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge worden bekeken. 

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Grote ruimtes profiteren vaak meer van hoge resolutie camera’s doordat er ver kan worden gekeken. Kleine ruimtes hebben minder hoge resolutie nodig om een persoon of object scherp in beeld te kunnen brengen omdat de camera simpelweg dichterbij hangt. Een minimale scherpte van Full-HD, 2 Megapixel wordt ten zeerste aangeraden!

Beveiligingscamera’s zijn een onmisbare schakel in uw beveiliging

De afgelopen jaren is er een grote stijgende lijn in het gebruik van camerasystemen te zien. Zowel in Nederland als eigenlijk wereldwijd is de groei exponentieel toegenomen. Mede omdat de apparatuur voor camerabewaking steeds goedkoper is geworden nemen nu ook veel particulieren & bedrijven die de aankoop van nieuwe camerabewaking systemen hebben uitgesteld wegens de prijs steeds vaker een nieuw en modern systeem. Met resoluties tot 8K is hedendaags niets meer te gek. Voor een paar honderd euro koopt u al een 4K bewakingscamera.

Een resolutie 4x deze van de gemiddelde 40 inch TV van A-merken. Camera beveiliging bedrijven maken niet altijd gebruik van de juiste camera’s in bepaalde omstandigheden. Vandaag de dag monteert jan en alleman camerabewaking. Echter weet een groot deel van de installateurs niet waar ze precies mee bezig zijn. Termen als: wide dynamic range, backlight compensation, shutter speed zijn al gekke vragen. RRBSecurity is daadwerkelijk gespecialiseerd in professionele camerabewaking systemen.

Al sinds 1995 voorzien wij dan ook professionele instanties en ondernemingen van cameratoezicht. Wij werken voor multinationals zoals Samsung Electronics tot de bakker om de hoek. Wij bieden een ruimschoots assortiment aan oplossingen aan. Onze lijst met referenties is ruimschoots, in een confidentieel gesprek kunnen wij deze met u indien nodig overleggen.

Heeft ook uw organisatie baat hierbij? vraag dan uiteraard geheel vrijblijvend camerabewaking aan! Wij komen voor een gratis offerte op locatie, nemen met u de speerpunten door, schatten in hoelang wij met de installatie bezig zullen zijn en kunnen dan ter plekke de prijs voor u bepalen. Bel met 010 3070819 voor meer informatie. of mail naar [email protected]

Nazorg voor u door een camerasysteem installatie bedrijf

U heeft reeds een camerasysteem geïnstalleerd en heeft vragen over het systeem? Wij kunnen u op afstand helpen d.m.v. een remote support sessie Zo hoeven wij niet altijd langs te komen, dit scheelt onnodige kosten. Heeft u een storing te melden? stuur deze naar [email protected] zodra u hier uw storing heeft heen gemeld kunnen wij uw storing in behandeling nemen en deze z.s.m. verhelpen.

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als Camera Installateur?

RRBSecurity is al sinds 1995 actief als camera installatie bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en integreren van camerabewaking en aanvullende beveiligingsdiensten.

⭐ Wat zijn de kosten voor een camera installatie?

De kosten zijn gebaseerd op de aantal installatie uren en de camerabewaking apparatuur. Wij geloven niet in verplichte abonnementen. U kunt wel optioneel gebruik maken van onze service plannen voor onderhoud en additionele ondersteuning.

⭐ Kan ik een gratis offerte ontvangen?

Wij maken gratis offertes op locatie. Deze voorzien wij van persoonlijk advies en maatwerk. Als u via onze website een offerte aanvraagt proberen wij dezelfde week nog langs te komen voor een advies en offerte gesprek.