Camera Installatie Bedrijf

Camera installatie is ons specialisme!

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogstaande camera installaties. Als gespecialiseerd camera installatie bedrijf leveren wij veel maatwerk. Van kleine network video recorder (NVR) systemen tot grote multi site video management systemen (VMS).

Wij verzorgen de gehele implementatie, tot en met de gebruikershulp en het onderhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op locatie.

camera installatie

Maatwerk Camera Installatie Bedrijf

Onze camera installatie oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Camera Installatie Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in camera installaties op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Camera installatie expertise

RRB-Security is gespecialiseerd in camera installaties. Ook wel te verstaan onder camerabeveiliging. Al sinds 1995 voorzien wij bedrijven, instanties, overheidsorganen maar ook huishoudens van camera installaties. Soms is zo’n beweegreden een inbraak, andere keren voor procesmonitoring of het waarborgen van regelgeving. Wij werken uitsluitend met A-merk beveiligingsapparatuur. Als camerabewaking bedrijf proberen wij een prettige afterservice te leveren met korte lijnen. Dit doen wij door bijvoorbeeld het leveren van een service plan, Maar ook telefonische nazorg of via hulp op afstand via de computer

camera installatie
camera installatie

Software koppelingen voor camera installaties

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Contact opnemen?  085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over camera installaties

camera installatie bedrijf

Nachtzicht van een camera installatie

Wanneer u een camera installatie zoekt is één van de belangrijkste eigenschappen van een bewakingscamera het nachtzicht. Het merendeel van de camera’s bereikt dit door het toepassen van infrarood licht. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op het camerabeeld wat wordt gegenereerd. Onderbelichting, overbelichting en lichtsporen zijn daarbij de meest voorkomende problemen. Sommige situaties vragen daarom om speciale configuraties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een jachthaven. Het reflecterende licht van de stalen boten in de nacht, in combinatie met water en heftige waterstand verschillen maakt een persoon herkennen tijdens nachtelijke uren een lastige opgave. Wij specialiseren ons in dit soort lastige omstandigheden en adviseren uw organisatie over de mogelijke technische oplossingen.


Lees hier meer over camerabeveiliging in de jachthaven van WSV Burghsluis 

Professionele camera installatie oplossingen

Ons uitgangspunt voor onze klanten is het minimaliseren van problemen door alleen van hoog kwalitatieve apparatuur gebruik te maken. Ook heeft gebruikersvriendelijkheid en cyber veiligheid een belangrijke rol bij het kiezen van de ‘juiste’ oplossing voor de desbetreffende situatie. Standaard zijn onze producten uitgerust met 3 jaar fabrieksgarantie. Gaat er een bewakingscamera of een ander type hardware in de installatie voortijdig stuk? Met onze omruilgarantie wordt er dezelfde dag nog een vervangend product geregeld. Zo hoeft u niet te wachten op een eventuele reparatie.

Door middel van onze ervaring op het gebied van ICT, metaalbewerking en installatietechniek voorzien wij in maatwerk oplossingen voor allerlei doeleinden. Onze beveiligingsadviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend offerte en adviesgesprek met betrekking tot al uw beveiligingsvragen. Ons uitgangspunt is het leveren van een camera installatie voorzien van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en adequate ondersteuning.

camera installatie bedrijf

Een camera installatie is een onmisbare schakeling in uw beveiligingsplan

De afgelopen jaren is er een grote stijgende lijn in het gebruik van camerasystemen te zien. Zowel in Nederland als eigenlijk wereldwijd is de groei exponentieel toegenomen. Mede omdat de apparatuur voor camerabewaking steeds goedkoper is geworden nemen nu ook veel particulieren & bedrijven die de aankoop van nieuwe camerabewaking systemen hebben uitgesteld wegens de prijs steeds vaker een nieuw en modern systeem. Met resoluties tot wel 4K UHD in doorsnee mini dome beveiligingscamera’s hebben we een punt bereikt waar de resolutie niet meer het struikelblok is voor een goede camera installatie. Camera beveiliging bedrijven maken niet altijd gebruik van de juiste camera’s in bepaalde omstandigheden. Vandaag de dag zijn er een stortvloed aan bedrijven die camerabeveiliging aanbieden. Echter is een groot deel van deze installateurs niet gespecialiseerd in camera installaties en worden niet altijd de benodigde parameters in acht genomen, Termen als; ‘wide dynamic range‘, ‘backlight compensation‘, of ‘shutter speed’ doen dan de ogen al fronsen. RRBSecurity is daadwerkelijk gespecialiseerd in professionele camera installaties. Wij leveren maatwerk voor de meest uiteenlopende casussen.

Nazorg voor u door een camerasysteem installatie bedrijf

U heeft reeds een camerasysteem laten installeren door ons en heeft vragen over de camera installatie? Wij kunnen u op afstand helpen d.m.v. een remote support sessie Zo hoeven wij niet altijd langs te komen, dit scheelt weer onnodige kosten. Kijk ook naar onze service plannen voor regulier onderhoud.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen
camera installatie bedrijf

Camera installatie en draadlooze componenten

Wij raden onze klanten altijd aan de beveiligingscamera’s te voorzien van bekabeling. Het is nou eenmaal een feit dat bekabelde bewakingscamera’s minder storingsgevoelig zijn en stabieler functioneren als deze aangesloten zijn op een netwerk switch of recorder. Kijk goed of de beoogde camera PoE (power over ethernet) ondersteunt. Dit protocol zorgt ervoor dat de camera over een Cat5, Cat6 of Cat7 kabel spanning krijgt. Zo hoeft u geen externe spanningsbron te gebruiken voor het aansluiten van een camera installatie. Vermijd ethernet over stroom (powerline) adapters en WiFi waar mogelijk.

Camera installaties en cyber security

Camera installaties kunnen kwetsbaar zijn voor kwaadwillenden op het internet. Daarom is het verstandig de installatie door een professional uit te laten voeren. Ga in overleg over hoe de installateur de installatie veilig houdt. Maak gebruik van een VPN en encryptie waar mogelijk. Zorg dat de bewakingscamera’s zijn voorzien van een sterk wachtwoord en maak deze niet voor iedereen toegankelijk op het internet. Daarnaast adviseren wij altijd alle apparaten een individueel wachtwoord te geven. Dit is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken van een password manager zoals 1password

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camera installatie?

Opnameduur camera installatie

Hoelang wilt u de camerabeelden kunnen vastleggen? En mag u überhaupt beelden opslaan? Geheel afhankelijk voor het doeleinde en de sector waarin u werkzaam bent kan dit per situatie anders zijn. De AVG Wetgeving schrijft dat er een maximum van 28 dagen mag worden vastgelegd. Dit geldt voor algemene situaties. Zowel particulier als zakelijk.

Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Vrij standaard kunt u tegenwoordig de camerabeelden bekijken via een app of programma op uw computer of laptop. Houdt er rekening mee bij aanschaf van het systeem dat niet alle camera installaties goed werken voor Apple / MacOS computers. Wel kunnen de camerabeelden vaak via een internet browser zoals Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge worden bekeken.

 

camera installatie bedrijf

Resolutie van de bewakingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Grote ruimtes profiteren vaak meer van hoge resolutie camera’s doordat er ver kan worden gekeken. Kleine ruimtes hebben minder hoge resolutie nodig om een persoon of object scherp in beeld te kunnen brengen omdat de camera simpelweg dichterbij hangt. Een minimale scherpte van Full-HD, 2 Megapixel wordt ten zeerste aangeraden!

Fabrieksopgaves specificaties

Bij de aanschaf van camera installatie producten kijkt u uiteraard als eerst naar de specificaties. Megapixels, infrarood, lux, Power over Ethernet en andere zaken. Een belangrijk onderdeel om niet te vergeten is dat al deze specificaties zijn onder ideale omstandigheden. Zo zien wij vaak dat veel klanten bij de fabrieksspecificaties van infrarood, de opgegeven 40 meter zicht  aanhouden voor herkenning van personen. Overdag op 40 meter afstand iemand herkennen is al zeer lastig, laat staan in het complete donker in de nacht. U moet rekenen dat u tot zo’n ~15 meter afstand een persoon goed kan zien. Op deze afstand kunt u dan kenmerken van een persoon zien en onderscheiden (pet, baard, schoenen, type uiterlijk). Laat u daarom vooraf informeren over de daadwerkelijke capaciteiten van de apparautur!

Camera installatie advies op locatie

Een camera installatie offerte is zo geregeld. Neem contact met ons op en plan meteen een gratis en geheel vrijblijvende afspraak in. Wij bieden een breed portfolio aan camera installatie opties. Variërend van eenvoudige network video recorders tot redundante video management systemen. Niet voor niets zijn camera installaties onze passie en specialiteit. Wat voor organisatie u ook bent, de veiligheid van uw personeel en de beveiliging van uw goederen en waardevolle gegevens hebben altijd prioriteit. Een camera installatie draagt daar absoluut aan bij. Vraag nu een vrijblijvende camera installatie offerte op locatie aan voor meer informatie

Camerasysteem koppelingen en mogelijkheden

Video Content Analyse

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera's slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Automatische kentekenregistratie 
Object classificatie
Gezichtsherkenning

Al deze functionaliteiten kunnen binnen 1 softwareoplossing kunnen worden gekoppeld

Video Management Software

Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk. Een video management systeem is een oplossing gericht op bedrijven die regelmatig moeten terugvallen op camerabeelden.

Daarnaast zorgt een video management oplossing dat allerlei zaken zoals video content analyse, toegangscontrole, brand en nog vele andere binnen één software pakket te bedienen en integreren zijn. Een must voor grote organisaties waar veiligheid een belangrijke rol speelt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude. Ook functionaliteiten als ANPR zijn eenvoudig te integreren.

Camera installatie richtlijnen

Als installateur van bewakingscamera (‘s) zijn wij op de hoogte omtrent de wetgeving van de privacy en dataverwerking (algemene verordening gegevensbescherming). Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij de implementatie van bewakingscamera’s en de eventuele verwerking van persoonsgegevens die daar uit voort kunnen komen. Geheel afhankelijk van de sector waarin uw organisatie actief is kunnen er regels zijn die niet overal gelden. Denk bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg (NEN 7513). Of wellicht is uw organisatie zelfs wel ISO 14001 gecertificeerd. Welke stappen dient u in zo’n geval allemaal te nemen om te kunnen voldoen aan de regelgeving? Wij staan u als organisatie hierin bij en adviseren u waar nodig. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een bewakingscamerasysteem en camera installatie advies.
RRBSecurity – Installateur bewakingscamera (‘s)

Keuze voor het juiste type camera voor uw camera installatie

Wanneer u overgaat tot de plaatsing van een camera installatie is het belangrijk dat er een uitgestippeld plan op tafel ligt. Zo voorkomt u dode hoeken, onhaalbare verwachtingen, technische tekortkomingen en meer. Stel dat u een beveiligingscamera gaat laat plaatsen welke zicht moet hebben op uw toegangspoort. Heeft u overwogen wat deze camera dan allemaal moet doen om aan uw verwachtingen te kunnen doen?

Moet deze camera mensen kunnen identificeren?
Moet de camera een kenteken kunnen lezen van een voertuig?
Moet het kenteken ook rijdend te lezen kunnen zijn?
Wat moet er tijdens een nachtelijke situatie te zien kunnen zijn?
Moet de camera installatie bijvoorbeeld kunnen filteren op meldingen zoals personen, auto’s of vrachtwagens?

Al deze onderwerpen zijn eenvoudig te realiseren maar moeten wel bij uw installateur van te voren duidelijk zijn. Dit voorkomt een hoop kosten achteraf wanneer u nieuwe producten moet gaan vervangen. Een camera installatie vandaag de dag kan ontzettend veel. Alarmsysteem koppelingen, toegangscontrole, gezichtsherkenning, smart parking en nog zoveel meer.  Deze functionaliteiten kunnen u geld, moeite en tijd besparen.

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als Camera Installateur?

RRBSecurity is al sinds 1995 actief als camera installatie bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en integreren van camerabewaking en aanvullende beveiligingsdiensten.

⭐ Wat zijn de kosten voor een camera installatie?

De kosten zijn gebaseerd op de aantal installatie uren en de camerabewaking apparatuur. Wij geloven niet in verplichte abonnementen. U kunt wel optioneel gebruik maken van onze service plannen voor onderhoud en additionele ondersteuning.

⭐ Kan ik een gratis offerte ontvangen?

Wij maken gratis offertes op locatie. Deze voorzien wij van persoonlijk advies en maatwerk. Als u via onze website een offerte aanvraagt proberen wij dezelfde week nog langs te komen voor een advies en offerte gesprek.