Camera Installatie Bedrijf

Camera installatie is ons specialisme!

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogstaande camera installaties. Als gespecialiseerd camera installatie bedrijf leveren wij veel maatwerk. Van kleine network video recorder (NVR) systemen tot grote multi site video management systemen (VMS).

Wij verzorgen de gehele implementatie, tot en met de gebruikershulp en het onderhoud. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op locatie.

camera installatie

Maatwerk Camera Installatie Bedrijf

Onze camera installatie oplossingen komen voort uit maatwerk. Wij werken met een select aantal A-Kwaliteit fabrikanten waar wij een goede en jarenlange ervaring mee hebben. Op deze manier kunnen wij écht achter de producten staan die wij dagelijks installeren.

Vrijblijvende Camera Installatie Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in camera installaties op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor werken!

Camera installatie expertise

RRB-Security is gespecialiseerd in camera installaties. Ook wel te verstaan onder camerabewaking / camerabeveiliging. Al sinds 1995 voorzien wij bedrijven, instanties, overheidsorganen maar ook huishoudens van camera installaties. Soms is zo’n beweegreden bijvoorbeeld een inbraak. Andere keren voor een procesoptimalisatie.

Wij werken uitsluitend met A-merk beveiligingsapparatuur, Op deze manier minimaliseren wij onnodige storingen. Omdat wij met een select aantal camera fabrikanten werken kunnen wij u ook op afstand instrueren over het gebruik daarvan. Daarnaast bieden wij een overzicht van zelfgeschreven camera installatie handleidingen.

camera installatie
camera installatie

Software koppelingen voor camerasystemen

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69
Wij helpen u graag verder!

Meer informatie over camera installaties

camera installatie bedrijf

Camera installatie Nachtzicht

Wanneer u een camera installatie zoekt die beschikt over nachtzicht moet u kijken of de beveiligingscamera beschikt over infrarood. Dit is de functie op een camera die ervoor zorgt dat u ook in de nacht een video opname kan maken waarop u personen kunt zien en mogelijk zelfs herkennen. Let bij de aanschaf van een camera goed op de gespecificeerde afstand die de infrarood kan schijnen.

Let op, de fabrieksspecificatie houdt dus niet in dat u ook daadwerkelijk tot die afstand iemand kunt herkennen. Als uw camera tot 40 meter zicht heeft, moet u rekenen dat u tot zo’n ~15 meter afstand een persoon goed kan zien. Op deze afstand kunt u dan kenmerken zien. Als u opzoek bent naar beveiligingscamera’s met een nog beter nachtzicht, moet u letten op de term starlight, starfighter e.d. dit duidt aan dat de camera’s beschikken over een betere dan gebruikelijke infrarood.

Professionele Camera Apparatuur & Duurzame Relaties

Ons uitgangspunt voor onze klanten is het minimaliseren van problemen door alleen van hoog kwalitatieve apparatuur gebruik te maken. Ook ligt de focus bij de producten op de gebruikersvriendelijkheid. Deze speelt een grote rol bij de selectie van de juiste oplossing voor de desbetreffende situatie.
Standaard worden onze producten uitgerust met 3 jaar fabrieksgarantie.

Gaat er een camera of een ander onderdeel in de installatie voortijdig stuk? Dan krijgt u een nieuwe met wederom 3 jaar garantie. Onze camera installatie monteur komt dan bij u langs. Of u dus nou op zoek bent naar 1 of meerdere camera’s, binnen of buiten, groot of klein, voor maatwerk van een camera installatie bedrijf bent u aan het juiste adres. Door middel van onze ervaring op het gebied ICT, metaalbewerking en installatietechniek voorzien wij in uniek maatwerk voor uw organisatie.

Onze adviseur komt graag bij u langs voor een vrijblijvend advies & ontzorging m.b.t. al uw beveiligingsvragen. Wij leveren totale camera beveiliging installatie oplossingen gericht op een langdurige samenwerking.

camera installatie bedrijf

Camera installatie en draadlooze componenten

Wij raden onze klanten altijd aan de beveiligingscamera’s te voorzien van bekabeling. Het is nou eenmaal een feit dat bekabelde camera’s minder storingsgevoelig zijn en stabieler functioneren als deze aangesloten zijn op een netwerk switch of recorder. Kijk goed of de beoogde camera PoE (power over ethernet) ondersteunt. Dit protocol zorgt ervoor dat de camera over een Cat5, Cat6 of Cat7 kabel spanning krijgt. Zo hoeft u geen externe spanningsbron te gebruiken voor het aansluiten van een camera installatie.

is een camera installatie technisch wel veilig?

Camera installaties kunnen kwetsbaar zijn voor kwaadwillenden op het internet. Daarom is het verstandig de installatie door een professional uit te laten voeren. Ga in overleg over hoe de installateur de installatie veilig houdt. Maak gebruik van een VPN en HTTPS / SSL waar mogelijk. Dit zijn protocollen om een verbinding van en naar een camera te beschermen. Zorg dat de camera’s zijn voorzien van een sterk wachtwoord en maak deze niet voor iedereen toegankelijk op het internet.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camera installatie?

» Opnameduur camera installatie

Hoelang wilt u de camerabeelden kunnen vastleggen? En mag u überhaupt beelden opslaan? Geheel afhankelijk voor het doeleinde en de sector waarin u werkzaam bent kan dit per situatie anders zijn. De AVG Wetgeving schrijft dat er een maximum van 28 dagen mag worden vastgelegd. Dit geldt voor algemene situaties. Zowel particulier als zakelijk.

» Terugkijken en live afspelen camerabeelden

Vrij standaard kunt u tegenwoordig de camerabeelden bekijken via een app of programma op uw computer of laptop. Houdt er rekening mee bij aanschaf van het systeem dat niet alle camera installaties goed werken voor Apple / MacOS computers. Wel kunnen de camerabeelden vaak via een internet browser zoals Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge worden bekeken. 

» Resolutie van de bewakingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Grote ruimtes profiteren vaak meer van hoge resolutie camera’s doordat er ver kan worden gekeken. Kleine ruimtes hebben minder hoge resolutie nodig om een persoon of object scherp in beeld te kunnen brengen omdat de camera simpelweg dichterbij hangt. Een minimale scherpte van Full-HD, 2 Megapixel wordt ten zeerste aangeraden!

Camera installatie is een onmisbare schakeling in uw beveiligingsplan

De afgelopen jaren is er een grote stijgende lijn in het gebruik van camerasystemen te zien. Zowel in Nederland als eigenlijk wereldwijd is de groei exponentieel toegenomen. Mede omdat de apparatuur voor camerabewaking steeds goedkoper is geworden nemen nu ook veel particulieren & bedrijven die de aankoop van nieuwe camerabewaking systemen hebben uitgesteld wegens de prijs steeds vaker een nieuw en modern systeem. Met resoluties tot 8K is hedendaags niets meer te gek. Voor een paar honderd euro koopt u al een 4K bewakingscamera.

Een resolutie 4x deze van de gemiddelde 40 inch TV van A-merken. Camera beveiliging bedrijven maken niet altijd gebruik van de juiste camera’s in bepaalde omstandigheden. Vandaag de dag monteert jan en alleman camerabewaking. Echter weet een groot deel van de installateurs niet waar ze precies mee bezig zijn. Termen als: wide dynamic range, backlight compensation, shutter speed zijn al gekke vragen. RRBSecurity is daadwerkelijk gespecialiseerd in professionele camera installaties.

Al sinds 1995 voorzien wij dan ook professionele instanties en ondernemingen van cameratoezicht. Wij werken voor multinationals zoals Samsung Electronics tot de bakker om de hoek. Wij bieden een ruimschoots assortiment aan oplossingen aan. Onze lijst met referenties is ruimschoots, in een confidentieel gesprek kunnen wij deze met u indien nodig overleggen.

Heeft ook uw organisatie baat hierbij? vraag dan uiteraard geheel vrijblijvend camerabewaking aan! Wij komen voor een gratis offerte op locatie, nemen met u de speerpunten door, schatten in hoelang wij met de installatie bezig zullen zijn en kunnen dan ter plekke de prijs voor u bepalen. Bel met 085 303 48 69 voor meer informatie. of mail naar info@rrbsecurity.nl

Nazorg voor u door een camerasysteem installatie bedrijf

U heeft reeds een camerasysteem geïnstalleerd en heeft vragen over het systeem? Wij kunnen u op afstand helpen d.m.v. een remote support sessie Zo hoeven wij niet altijd langs te komen, dit scheelt onnodige camera installatie en onderhoud kosten. Heeft u een storing te melden? stuur deze naar storing@rrbsecurity.nl zodra u hier uw storing heeft heen gemeld kunnen wij uw storing in behandeling nemen en deze z.s.m. verhelpen.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier

Extra opties voor uw camerasysteem

Video Content Analyse

 

Video content analyse (VCA) wordt ingezet om camera’s slimme functionaliteiten te geven.

Voorbeelden hiervan:
Snelheidsmetingen – Line Crossing Detection

People Counting – Object Identification

VCA functionaliteiten worden in VMS omgeving gekoppeld voor proactief beheer.

Video Management Software

 
 Schaalbaar, flexibel en uitermate gebruiksvriendelijk.

 Met een VMS oplossing kunt u al uw beveiligingssystemen in één platform koppelen en proactief alarmen ontvangen.

✓  Specialisten in Video Management Software

Toegangscontrole

 

Toegangscontrole oplossingen zoals Paxton, Salto en Keyprocessor kunnen eenvoudig worden gecombineerd met camerabeveiliging.

Op deze wijze kunt u op criteria zoals: tijdstip, toegangspas, deur en naam zoeken waar tags zijn aangeboden.

Dit in combinatie met camerabeelden maakt het een zeer effectief middel tegen identiteitsfraude.

 

Camera installatie advies op locatie

Een Camera installatie offerte is zo geregeld. Neem contact met ons op en plan meteen een gratis en geheel vrijblijvende afspraak in. Wij bieden een breed portfolio aan camera installatie opties. Variërend van eenvoudige network video recorders tot redundante video management systemen. Niet voor niets zijn camera installaties onze passie en specialiteit. Wat voor organisatie u ook bent, de veiligheid van uw personeel en de beveiliging van uw goederen en waardevolle gegevens zijn altijd van prioriteit. Een camera installatie draagt daar absoluut aan bij. Vraag nu een vrijblijvende camera installatie offerte aan bij ons camera installatie bedrijf.

Camera installatie expertise

Als installateur van bewakingscamera (‘s) zijn wij op de hoogte omtrent de wetgeving van de privacy en dataverwerking (algemene verordening gegevensbescherming). Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij de implementatie van bewakingscamera’s en de eventuele verwerking van persoonsgegevens die daar uit voort kunnen komen. Geheel afhankelijk van de sector waarin uw organisatie actief is kunnen er regels zijn die niet overal gelden. Denk bijvoorbeeld aan de gezondheidszorg (NEN 7513). Of wellicht is uw organisatie zelfs wel ISO 14001 gecertificeerd. Welke stappen dient u in zo’n geval allemaal te nemen om te kunnen voldoen aan de regelgeving? Wij staan u als organisatie hierin bij en adviseren u waar nodig. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een bewakingscamerasysteem en camera installatie advies.
RRBSecurity – Installateur bewakingscamera (‘s)

Keuze voor het juiste type camera installatie

Wanneer u overgaat tot de plaatsing van een camera installatie is het belangrijk dat er een uitgestippeld plan op tafel ligt. Zo voorkomt u dode hoeken, onhaalbare verwachtingen, technische tekortkomingen en meer. Stel dat u een beveiligingscamera gaat laat plaatsen welke zicht moet hebben op uw toegangspoort. Heeft u overwogen wat deze camera dan allemaal moet doen om aan uw verwachtingen te kunnen doen? Moet deze camera mensen kunnen identificeren? Moet de camera een kenteken kunnen lezen van een voertuig? Moet het kenteken ook rijdend te lezen kunnen zijn? Wat moet er tijdens een nachtelijke situatie te zien kunnen zijn? Moet de camera installatie bijvoorbeeld kunnen filteren op meldingen zoals personen, auto’s of vrachtwagens? Al deze onderwerpen zijn eenvoudig te realiseren maar moeten wel bij uw installateur van te voren duidelijk zijn. Dit voorkomt een hoop kosten achteraf wanneer u nieuwe producten moet gaan vervangen. Een camera installatie vandaag de dag kan ontzettend veel. Alarmsysteem koppelingen, toegangscontrole, gezichtsherkenning, smart parking en nog zoveel meer.  Deze functionaliteiten kunnen u geld, moeite en tijd besparen.

⭐ Waarom kiezen voor RRBSecurity als Camera Installateur?

RRBSecurity is al sinds 1995 actief als camera installatie bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en integreren van camerabewaking en aanvullende beveiligingsdiensten.

⭐ Wat zijn de kosten voor een camera installatie?

De kosten zijn gebaseerd op de aantal installatie uren en de camerabewaking apparatuur. Wij geloven niet in verplichte abonnementen. U kunt wel optioneel gebruik maken van onze service plannen voor onderhoud en additionele ondersteuning.

⭐ Kan ik een gratis offerte ontvangen?

Wij maken gratis offertes op locatie. Deze voorzien wij van persoonlijk advies en maatwerk. Als u via onze website een offerte aanvraagt proberen wij dezelfde week nog langs te komen voor een advies en offerte gesprek.