Wat is Milestone XProtect Corporate? Milestone XProtect Corporate is de meest uitgebreide versie van het XProtect software pakket. Hierin zitten onder andere functionaliteiten zoals de Milestone Smart Wall, Forensic Search, Milestone Interconnect en Milestone Smart Maps.

Wanneer wordt Milestone XProtect Corporate toegepast?

Milestone XProtect Corporate word voornamelijk toegepast voor zeer grote camera systemen of voor systemen waar de Smart Wall benodigd is. De Smart Wall wordt toegepast bij meldkamers, controlekamers e.d. Met de Smart Wall kunnen meerdere schermen worden bediend via meerdere Smart Clients. Ook kunnen I/O’s, Events en andere triggers naar de Smart Wall worden gestuurd. Ook kan er worden gekozen voor een Federated architecture. Hiermee kunnen meerdere systemen aan elkaar worden gekoppeld. Wel blijven de Milestone systemen los functioneren wanneer er geen verbinding is met de boomstructuur omgeving.

Milestone Interconnect vs Federated Architecture

Milestone Interconnect en Federated Architecture zijn beide bedoeld om een centraal systeem te maken waar camerabeelden van meerdere locaties op één plek kunnen worden bekeken. Het grote verschil is dat in een FA opstelling de camerabeelden ook zonder connectie naar de andere Milestone servers blijven werken. De lokale recording server zal de camerabeelden opnemen en wanneer de verbinding weer is hersteld kunnen de camerabeelden weer worden bekeken. Een Milestone Interconnect infrastructuur is bedoeld voor een omgeving waar één grote site is en een paar kleine die moeten worden gekoppeld aan de grote. Met Milestone Interconnect is dit goedkoper en eenvoudiger dan via Federated Architecture. Ook zijn er verder nog technische verschillen en is er een ander licentiemodel actief. Meer informatie over Milestone XProtect

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen