Toegangs Controle nodig voor uw bedrijf?

Voor meer informatie kunt u bellen met (010) 307 0819 of (0180) 699436

toegangscontrole

Wat is toegangscontrole?:

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw. • Eenvoudig • Modern • Volledige controle • Flexibele beveiliging Wij begrijpen maar al te goed dat toegangscontrole niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze toegangscontrolesystemen zijn professioneel en klaar voor gebruik. De systemen van Paxton zijn zo gebruiksvriendelijk dat ze minimale instructies vereisen en ze zijn ontworpen om het gebruik zo aangenaam mogelijk te maken voor u. Ze zijn zo handig dat u zich afvraagt waarom u ooit voor een andere methode heeft gekozen.

 

Waarom kiezen voor toegangscontrole in plaats van sloten en sleutels?

• Handig

• Economisch

• Modern

• Veilig

Net2 PaxLock

Totale controle over uw toegangscontrole

Grote bossen met sleutels vormen geen uitzondering voor de toegang van gebouwen, maar stelt u zich voor hoeveel sloten er vervangen zouden moeten worden als u de sleutelbos verliest. De kosten hiervan kunnen zeer hoog oplopen. Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- en sleutelsysteem

Net2 PaxLock

toegangscontrole

Druppels / Tags

toegangscontrole

Kaartlezers

toegangscontrole

Alle toegangsdeuren worden direct beheerd vanaf één of meerdere PC’s

• U kunt meteen vanaf uw PC de toegangsrechten aanpassen

• Stel zones in voor gebieden die alleen toegankelijk zijn voor bepaalde gebruikers

• Bekijk waar personeel en bezoekers zich bevinden binnen het gebouw

• Controleer de aanwezigheidstijden van het personeel Als het idee van toegangscontrole u tot nu toe wel bevalt, maar u wilt gebruik kunnen maken van meerdere systeemmogelijkheden, dan kunt u kiezen voor een PC gebaseerd systeem, voor nog meer voordelen. De software van Paxton is ontworpen voor eenvoudig gebruik. In minder dan twee uur kunnen beheerders de software helemaal onder de knie hebben.

U kunt ons bellen op (010) 3070819 of (0180) 699436 voor meer informatie. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug.
Wij maken graag een afspraak om op locatie te komen kijken.
Of u nou 1 deur heeft of 400, wij maken de scherpste prijs.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment