Paxton Net2 toegangscontrole software is de koploper in Europa op het gebied van toegangscontrole. Paxton is populair door de gunstig geprijsde hardware en licentievrije software. Bij een defect binnen 5 jaar krijgt u een directe omruil met wederom 5 jaar garantie. De software is te gebruiken via een HTML5 browser, smartphone app op zowel Android als IOS en een Windows applicatie. Zo kunt u op iedere mogelijke wijze het beheer voeren over Paxton net2.

Paxton Net2 lite vs Paxton Net2 Pro

Paxton biedt een zeer uitgebreide gratis variant van hun software. Hiermee kunnen de meeste gebruikers prima mee uit de voeten. Tijdsprofielen, groepen, automatiseringen, ANPR koppelingen en meer zijn gratis te gebruiken wanneer u beschikt over één of meerdere ACU’s (Access Control Units). Enkele voordelen van Paxton Net2 Pro zijn:

Eigenschappen NET2|LITE NET2|PRO
Client software
Net2Online webbased client
Paxton Connect app
Kosteloze updates
CCTV Integratie
Plattegronden
Triggers en acties
Basis integratie met inbraaksysteem
Entry deurintercom ingratie
Biometrische integratie
Gebeurtenissen en rapporten
ANPR Kenteken ingratie
Uitgebreide rapportages
Gevanceerde beheerders bevoegdheden
Specifieke dagen
Timesheet en timeline
Kaart desginer
Roll call en aanwezigheidsoverzichts
Brandalarm integratie
Anti-passback
Multi-partitie inbraak integratie
Gebieden
Lockdown
Gepersonaliseerde welkomstpagina
Checkpoint controle
Personen tellen en bezet functie

Bezetting beheer

Hiermee ziet u precies hoeveel mensen er in iedere ruimte of faciliteiten aanwezig zijn. Vervolgens kunnen hier weer acties en triggers (automations) aan worden gekoppeld. Zo kunt u mensen automatisch weigeren als er teveel mensen in de ruimte aanwezig zijn. Maar wanneer er iemand weg gaat zal Net2 weer een extra persoon toelaten wanneer deze zijn RFID tag aanbiedt.

Checkpoint controle

Met Checkpoint controle reguleert en controleert hoe medewerkers en bezoekers een gebouw kunnen binnentreden. U kunt controlepunten instellen om zo medewerkers te controleren die bepaalde delen van het gebouw binnen willen. Denk bijvoorbeeld aan vliegvelden.

Tijdregistratie

Met tijdregistratie kunt u uw toegangscontrole systeem gebruiken als kloksysteem. Eenvoudig kunt u de in en uit klokmomenten gebruiken in uw payroll systeem. Zo kan er nooit discussie optreden over de gewerkte uren.

Kaart designer

Paxton Pro komt tevens met een ingebouwde kaart designer functionaliteit. Hiermee kan u creatieve en professionele bedrijfspassen maken geschikt voor allerlei soorten toepassingen.

Brandalarm integratie

Zo kunt u automatisch de deuren opensturen wanneer er brand in het pand is. Dit kan zelfs een vereisten zijn voor het veiligheidsprotocol bij grote organisaties.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen