Camerasysteem Service Plan

Serviceplan voor uw beveiliging

Een onderhoudsovereenkomst bij RRB-Security is veel meer dan alleen het schoonmaken van bewakingscamera’s. Onderhoud is zowel op hardware als software niveau van groot belang om uw camerasysteem goed en veilig te kunnen laten functioneren. Beveiligingsupdates voor bewakingscamera’s en network video recorders worden in de praktijk maar zelden uitgevoerd.

Dit brengt risico’s met zich mee waar veel klanten zich onbewust van zijn. Niet alleen beveiligingsupdates maar ook verbeteringen in software of het toevoegen van functionaliteiten kunnen door updates eenvoudig worden toegepast.

Nog te vaak wordt beveiligingsapparatuur gezien als een ‘install and forget’ product. Waar een telefoon of computer voortdurend wordt voorzien van updates worden beveiligingsproducten vergeten, en dat is jammer! Wij benaderen dit vanuit een breder perspectief en zorgen ervoor dat naast de fysieke staat ook software updates keurig worden uitgevoerd.

camerasysteem onderhoudscontract

3 Verschillende service plannen

Service BasicService PlusService Solid
Verhoogde prioriteit bij storingenAlle speerpunten van Service BasicAlle speerpunten van Service Plus
Hulp bij exporteren camerabeeldenAutomatische alarmering bij software en hardware problemenPeriodieke controle werking systeem
Bij storing altijd binnen 7 werkdagen een monteur op locatieBij storing altijd binnen 3 werkdagen een monteur op locatieBij storing altijd binnen 1 werkdag een monteur op locatie
Veelvoorkomende reserve componenten op voorraadJaarlijks onderhoud op locatieReal-time monitoring
Directe omruilgarantieOptionele verlenging garantie
Jaarlijkse cameraprojectie controle
Uitrol van software updates op afstand

Service Custom
Service op maat voor bedrijven en instanties

Voor organisaties met service behoeften die verder gaan dan onze standaard pakketten bieden wij Service Custom. Met Service Custom kunt u al uw wensen en eisen contractueel met ons vast leggen. Enkele voorbeelden van maatwerk opties die wij al reeds aanbieden:

Monteur binnen 4 uur op locatie
Weekenden en feestdagen
24/7 storingslijn
✓ Periodieke penetratietests

1 t/m 5 jaar contracten
Vaste monteurs en contactpersonen

Vragen? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw casus persoonlijk te bespreken

Met een service plan bent u verzekerd van

Software & firmware updates
Geautomatiseerde “gezondheids monitor” voor uw systemen
Alle kennis en kunde zit binnen onze eigen organisatie
✓ Kosteloze hulp op afstand van onze servicedesk

Vast contactpersoon op een directe lijn
Gratis storingsmonteur bij defecte hardware
Remote firmware updates tegen beveiligingslekken
1 tot 5 Jaar overeenkomsten, voor particulieren na 1 jaar maandelijks opzegbaar

Wat kunt u van ons verwachten?

> Onze monteurs komen ieder jaar op locatie komen om uw systeem te controleren. Er wordt contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens dit bezoek wordt de apparatuur volledig nagekeken.

> De monteur controleert de software en firmware. De instellingen van de recorder worden nagelopen om te kijken of de opnames goed gaan. Ook worden de HDD, de ventilator en de temperatuur gecontroleerd. De monteur zal de aanwezige beveiligingscamera’s schoonmaken en zorgen dat deze weer ook spinvrij zijn. 

> Betreft het systeem een video management systeem? Dan zal het software onderhoud wat langer duren. Mogelijk wordt het vanaf afstand uitgevoerd op een gunstig tijdsstip. Dat is één van de voordelen van een VMS oplossingen.

> Als er problemen zijn met de apparatuur dan worden deze, indien mogelijk, direct opgelost. Na de controle brengt de monteur verslag uit van zijn bevindingen. Als u in de tussentijd problemen heeft met de werking van uw systeem, dan kunt u gebruik maken van onze hulp op afstand service.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen