Camerasysteem Service Plan

Serviceplan voor uw beveiliging

Een onderhoudscontract bij RRB-Security is veel meer dan alleen het schoonmaken van camera’s. Veel installateurs denken hier helaas anders over. Onderhoud is zowel op hard als software niveau van groot belang om uw camerasysteem goed te laten functioneren.

Bij ons bent u verzekerd van

Software & firmware updates
Geautomatiseerde “gezondheids monitor” voor uw systemen
1 Jaar contract daarna maandelijks opzegbaar
Alle kennis binnen onze eigen organisatie
✓ Premium hulp op afstand van de servicedesk
Vast contactpersoon op een directe lijn
 Gratis storingsmonteur bij defecte hardware
 *NIEUW* Remote firmware updates tegen beveiligingslekken 


Andere installateurs

X 3 tot 5 Jaar contracten
X Alleen fysieke schoonmaak
Lange wachtrijen & telefoonbandjes

X Ongespecificeerde kosten achteraf
X Servicedesk uitbesteed aan een andere organisatie

Bent u benieuwd naar onze setprijzen voor een camerasysteem?

Klik hier voor meer informatie

camerasysteem onderhoudscontract
serviceplan

Waarom een onderhoudscontract voor uw systeem?

Om uw systeem optimaal te laten functioneren, is het belangrijk dat het systeem regelmatig onderhouden wordt. Bij RRBSecurity kunt u hiervoor een onderhoudscontract af sluiten. Wij nemen dan de zorg van uw beveiligingssystemen op ons.
Voor een langere levensduur en een optimale werking van uw camerasysteem is het aan te raden om regelmatig onderhoud te laten plegen aan het systeem. Wanneer u een service / onderhoudscontract afsluit bent u er van verzekerd dat uw systeem goed onderhouden wordt. Het systeem wordt periodiek indien gewenst visueel gecontroleerd door een ervaren monteur. Wat veel bedrijven echter niet doen is het onderhouden van firmware en software achter het systeem.

Lekken in de beveiliging wordt namelijk niet tot zelfde naar gekeken. Bij ons heeft dit de allerhoogste prioriteit. Tevens bieden wij remote service support. Dit houdt in dat wij u op afstand kunnen ondersteunen bij het gebruik van uw systeem.

Met een onderhoudscontract bent u vaak voordeliger uit. U bespaart op hoge reparatiekosten, die u normaliter heeft wanneer er een monteur langs moet komen. Door regelmatig onderhoud wordt de kans op storingen ook minimaal. Als er toch een probleem is, dan wordt u snel geholpen. U wilt natuurlijk niet het risico lopen dat  belangrijke momenten niet op beeld staan, omdat uw systeem op dat moment niet correct functioneerde.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze monteurs komen ieder jaar op locatie komen om uw systeem te controleren. Er wordt contact met u opgenomen om een afspraak te maken voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Tijdens dit bezoek wordt de apparatuur volledig nagekeken.

De monteur controleert de software en firmware. De instellingen van de recorder worden nagelopen om te kijken of de opnames goed gaan. Ook worden de HDD, de ventilator en de temperatuur gecontroleerd. De monteur zal de aanwezige beveiligingscamera’s schoonmaken en zorgen dat deze weer ook spinvrij zijn. 

Als er problemen zijn met de apparatuur dan worden deze, indien mogelijk, direct opgelost. Na de controle brengt de monteur verslag uit van zijn bevindingen. Als u in de tussentijd problemen heeft met de werking van uw systeem, dan kunt u gebruik maken van onze hulp op afstand service.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in technische beveiliging. Onze expertise is gericht op maatwerk beveiligingstechniek. Waaronder camerabewaking, toegangscontrole en alarmsystemen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier