Genetec Installateur

RRB-Security is gespecialiseerd in de implementatie van video management oplossingen. Genetec is een professioneel video management platform geschikt voor grote bedrijven en instanties met veel wensen, eisen en mogelijkheden tot integraties. 

Genetec Security Center

RRB-Security voorziet organisaties, van klein tot zeer groot van professionele camerabewaking oplossingen. Genetec Security Center speelt daar een grote rol bij. Door de vele mogelijkheden die Genetec biedt in combinatie met partners kan er eindeloos worden gecombineerd. 

Genetec Omnicast

Genetec Omnicast is het videobewaking onderdeel binnen Genetec Security Center. Omnicast is beschikbaar in verschillende versies om de software schaalbaar te houden voor allerlei soorten bedrijven.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Geheel vrijblijvend, dezelfde werkdag geregeld. Wij helpen u graag verder met uw beveiligingsvraagstukken!

genetec installateur
genetec installateur

Secure by Design

De hoogste gradatie beveiliging / data integriteit / data privacy

Integriteit

Genetec detecteert als data is gemodificeerd of vervalst tijdens een transfer

Autorisatie

Alleen geregistreerde en geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot de data

Encryptie

Alle data wordt versleuteld verstuurd en bewaard

Authenticatie

100+ verschillende lockdown opties, zo komen alleen de juiste personen bij de data

Combineer uw beveiligingsoplossingen met Genetec

Voeg extra waarde toe aan uw beveiliging door alles te integreren binnen één platform

Genetec AutoVu

Het Security Center AutoVu ANPR-systeem (automatische nummerplaatherkenning) waarschuwt u als er een gezocht of onbevoegd voertuig wordt gedetecteerd, zelfs als u er niet naar op zoek bent. Deze oplossing geeft u realtime inzicht in uw omgeving en helpt uw team efficiënter te werken. U kunt kiezen tussen vaste en mobiele ANPR-apparaten of een combinatie ervan installeren. U kunt de AutoVu-oplossing ook combineren met videobewaking en andere systemen voor een volledig beeld van elke situatie.

Omnicast

Security Center Omnicast  is een IP-gebaseerd VMS waarmee u met behulp van video slimmer kan werken. Met een duidelijker inzicht in wat er gebeurt, kunt u sneller reageren en weloverwogen beslissingen nemen. De flexibele architectuur en efficiënte streaming verbeteren de opslagcapaciteit en zorgen voor een lagere netwerkbelasting. Bovendien kan Omnicast gemakkelijk worden opgeschaald, maakt het gebruik van de modernste camera’s en analysetools en biedt het operationele inzichten. Omnicast is onderdeel van ons Genetec™ Security Center-platform, waardoor videotools eenvoudig kunnen worden geünificeerd met toegangscontrole, inbraakdetectie, communicatie en nog veel meer.

Synergy

Security Center Synergis IP-toegangscontrole biedt een moderne aanpak. Het volledig open systeem kan worden aangesloten op een groot en groeiend aantal toegangscontroleapparatuur van derden. Deze oplossing is naadloos geünificeerd met videobewaking en andere beveiligingssystemen voor operationele inzichten in uw beveiliging, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en de bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Stratocast

Genetec Stratocast™ is een uniek cloudgebaseerd videomanagementsysteem. Het biedt u de flexibiliteit om zelf de camera’s te kiezen die aan uw behoeften voldoen en voorziet u van professionele mogelijkheden om verschillende locaties te bewaken. En door videobeelden rechtstreeks naar de cloud te sturen zonder dat u servers of apparaten op locatie nodig hebt, kunt u uw locaties altijd en overal in de gaten houden.

Genetec certified

RRBSecurity is gecertificeerd voor de installatie, configuratie en integratie van Genetec producten. Als VMS specialisten vinden wij het belangrijk om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden voor hun beveiligingskwesties. 

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.