Heatmapping Camera

Heatmapping Camera – Slimmer uw winkel inrichten

Heatmapping is een slimme oplossing waar vandaag de dag meerdere camera’s over beschikken. Met behulp van warmtesensoren wordt duidelijk op welke plaatsen mensen voorbijkomen en waar mensen zich veel ophouden. Dit is niet alleen handig om een goed inzicht te krijgen van het winkelgedrag van uw klanten, het kan ook worden ingezet als marketinginstrument wanneer u de gegevens optimaal benut. Zo kunt u onder andere een beter inzicht in de looproutes van uw klanten. Deze informatie helpt u bij het optimaliseren van uw winkelaanbod. Daarnaast krijgt u met heatmapping te zien waar mensen blijven hangen, maar vooral ook, waar niet. Hier kunt u op inspelen door de winkelinrichting te veranderen, acties te optimaliseren of te starten.

Heatmapping – Analyse & Verdiensten

Een andere mogelijkheid van heatmapping is het waarnemen van effecten van veranderingen. Wanneer u een verandering in de winkelinrichting heeft doorgevoerd om beter te voldoen aan de wensen van de klanten, is het prettig als het gewenste effect bereikt wordt. Met heatmapping ziet u hoe de klanten reageren op uw verandering.Met heatmapping krijgt u inzicht in de looproutes van uw klanten. Het is om meerdere redenen belangrijk om deze looproutes te visualiseren. Ten eerste geeft het u inzicht in de manier waarop uw winkel is ingericht of ingericht zou moeten zijn. Op een plek waar veel klanten komen, is het verstandig om belangrijke producten te plaatsen. U kunt hier bijvoorbeeld op inspelen met acties om de omzet te verhogen.

Ten tweede ziet u met heatmapping gelijk wanneer klanten een bepaald schap links laten liggen. Dit kan liggen aan de bewegwijzering of het aanbod van het schap. Zonder heatmapping of people counting zou het veel moeilijker geweest zijn om een dergelijke constatering te doen.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte Formulier