Camerabewaking Industrieterrein

Camerabewaking Industrieterrein

Voor iedere omgeving een passende oplossing
Professionele camerabewaking systemen voor MKB tot groot zakelijk

RRB-Security voorziet al sinds 1995 bedrijven, instanties & particuliere klanten van camerabewakingssystemen. 

 Unieke oplossingen & maatwerk installaties
 Geheel vrijblijvende offerte
  Koppelingen met PAC (meldkamer)

 Camerabewaking voor iedere vorm van bedrijventerreinen
 Kentekenregistratie & slimme camera’s
  Servicegericht & 24/7 support
  Ook overname van bestaande systemen
  Koppelingen met toegangscontrole & alarm

camerabewaking industrieterrein

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Referentie Camerabewaking Industrieterrein: Amstel Gateway

Voor Amstel Gateway implementeren en onderhouden wij het camerasysteem van het industrieterrein. Naast cameratoezicht is er een directe koppeling met een particuliere alarmcentrale. Ook wordt er gebruik gemaakt van Paxton voor de toegangscontrole van het terrein.

Al deze oplossingen gecombineerd maken het een modern en streng beveiligd terrein. Door automatisering van de hekken worden geautoriseerde gebruikers eenvoudig toegelaten op het terrein buiten algemene werktijden.

industrieterrein camerabewaking

Industrieterrein camerabewaking advies & oplossingen op maat

Cameratoezicht is vandaag de dag onmisbaar bij het verhalen van schades & oplossen van misdaad. Ook voor een industrieterrein is camerabeveiliging een absolute must. Er zijn uiteraard veel verschillende soorten oplossingen in verschillende prijsklassen.

Wij, als beveiligingsspecialisten op het gebied van camerabewaking / camerabeveiliging kunnen u als onderdeel van een industrieterrein / bedrijventerrein / bedrijvencollectief adviseren over de beste aanpak om de pakkans van misdadigers zo groot mogelijk te maken.

Wij zetten ons in voor een onafhankelijk bewakingscamera advies. Met of zonder meldkamer een camerabewakingssysteem?

Opvolging van een particuliere alarmcentrale? Push notificaties of actieve monitoring op alle componenten?

Wij zorgen ervoor dat ieder beveiligingsproject een succes wordt. Door onze jarenlange ervaring in de beveiligingssector, gecombineerd met onze ICT expertise op het gebied van VMS oplossingen gaan wij verder & dieper dan de grootste beveiligingsreuzen van Nederland. Onze camerabewaking oplossingen voor industrieterreinen zijn uniek & altijd op maat!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Camerabewaking industrieterrein / bedrijventerrein

Een camerasysteem voor een industrieterrein is geen overbodige luxe. Dagelijks wordt er bij bedrijven van groot tot klein ingebroken. Een collectief camerasysteem voor iedereen onderdeel van een bedrijventerrein is een ware uitkomst.

Niet alleen kunnen de kosten worden gedeeld maar kan er tevens niet aan het cameratoezicht worden ontkomen.
Naast de registratie van voertuigen d.m.v. “normale” camerabeelden kan er tevens ANPR (Automatisch Number Plate
Recognition) worden toegepast. Dit zorgt ervoor dat auto’s op kenteken zijn terug te zoeken op verschillende camera’s, geheel automatisch.

Een echte uitkomst voor het direct terugzoeken van incidenten & het verzamelen van informatie over verdachte voertuigen. Met één druk op de knop krijgt u alle momenten dat een voertuig is gepasseerd, inclusief de datum en tijd. Vervolgens draait u eenvoudig een rapport uit van alle momenten + bijbehorende foto’s van het voertuig.

camerabewaking industrieterrein

Slimme camerabewaking toepassen op een industrieterrein

Slimme camerabewaking zorgt ervoor dat de pakkans van misdadigers significant wordt verhoogd. Dit kan worden bereikt door software oplossingen te gebruiken die op industrieterreinen van meerwaarde zijn. Denk bijvoorbeeld aan de kentekenregistratie zoals hierboven, maar ook functionaliteiten op beveiligingscamera’s zoals autotracking. Autotracking is een functie die een object of persoon kan volgen terwijl deze door het beeld beweegt. Deze functionaliteit is inmiddels een beproefde methode voor veel van onze klanten. Ook is object classification (auto’s, personen e.d.) inmiddels een techniek die veel al wordt toegepast op grotere terreinen. Met deze technieken kunnen bewakingscamera’s objecten classificeren. Op basis hiervan kunnen dan wel of geen meldingen worden toegestuurd. Dit verlaagd het aantal valse meldingen voor particuliere alarmcentrales met een groot aantal.

Camerabewaking beelden industrieterrein als beheerder op een veilige wijze inzien

Het bekijken van camerabeelden via het internet kan in veel gevallen als onveilig worden aangemerkt. Daarom is het van belang dat deze camerabewakingsbeelden via een veilige verbinding kunnen worden bekeken. Onze oplossingen zorgen ervoor dat u via een VPN / versleutelde verbinding de camerabeelden kan inzien. Uiteraard alleen als u bevoegd bent dit ook te doen. Bent u niet bevoegd? Dan stuurt ons systeem automatisch een e-mail naar de beheerder met de melding dat onbevoegde personen het systeem proberen te bekijken.

Uw partner in hoogwaardige video management / industrieterrein camerabeveiliging

Video Management Systemen zoals Milestone zijn speciaal ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitgebreide beveiliging. Hierbij worden intelligente bewakingscamera’s en software geïnstalleerd. Deze zijn geschikt voor professionele doeleinden. Voor de installatie van een VMS systeem zijn wij officieel partner van Milestone. Met Milestone kunnen we innovatieve beveiligingsapplicaties installeren. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontrole, gezichtsherkenning, kentekenregistratie, slagbomen en een eigen alarmcentrale met meldkamer.

Vraag gratis en vrijblijvend advies op maat voor uw industrieterrein

Wilt u graag uw eigen VMS systeem? Of bent u op zoek naar een camerabewakingssysteem met slechts één camera? Ongeacht uw wensen wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat. Wij bekijken graag uw situatie persoonlijk. Op basis van uw wensen schrijven we direct een all-in offerte uit. U komt zo nooit voor onverwachte kosten te staan als u voor onze offerte kiest. Aarzel vooral niet en vul ons contactformulier in om een afspraak in te plannen.

⭐ Camerabewaking op een industrieterrein toepassen

RRBSecurity is gespecialiseerd in het toepassen van slimme camerabewaking oplossingen voor industrie en bedrijventerreinen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u als beheerder.

⭐ Bedrijven verzamelterreinen zijn een doelwit voor criminelen

Door het ontbreken van vaste beveiligingsambten en een medewerker die zich bezig houdt met de algehele beveiliging van het terrein valt dit vaak in het water. Wij fungeren als aanspreekpunt voor uw beveiligingskwesties.

⭐ Vrijblijvende offerte en advies op locatie

Wij komen vrijblijvend langs voor een adviesgesprek om uw wensen en behoeftes op te nemen. Vervolgens zetten wij een beveiligingsplan op en implementeren deze. Op deze wijze werken wij naar een waterdicht plan voor uw beveiliging toe.