Vrijblijvende WiFi Offerte


Professioneel WiFi-netwerk

Gebruiksvriendelijkheid en optimale beveiliging

Het gebruik van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets is niet meer weg te denken. Ook al voorziet u uw medewerkers van bedrijfstelefoons & tablets, dan is het nog steeds belangrijk dat uw WiFi netwerk goed beveiligd is. Wij helpen u met het uitdenken, plannen, monteren & configureren van een professioneel bedrijfsnetwerk. Wij beschikken over alle kennis om uw netwerk optimaal en veilig in te richten.

Dekking door heel Nederland

Of het nu gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen graag een passende oplossing voor uw organisatie!

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in oplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Waar op te letten bij de aanleg van een WiFi-netwerk

U bent zich aan het oriënteren voor de aanleg en configuratie van een WiFi netwerk. Het voortraject is van groot belang voor een geslaagd project. Wij helpen u bij het analyseren van uw eisen en benodigdheden om het WiFi netwerk te laten voldoen aan alle eisen.

» De huidige inrichting

Hoe is deze nu vormgegeven? Is deze modern genoeg om de nieuwe WiFi hardware te ondersteunen? Is alle bekabeling al getrokken of moet dit nog gebeuren? Zijn de kabels genummerd en gecertificeerd?
Mede op basis van deze conclusies maken wij een plan voor de netwerk architectuur.

» Het gebruik van de WiFi

Wat wilt u precies bereiken met de WiFi? Hoeveel gebruikers moeten er worden ondersteund? Zijn er bepaalde integraties of koppelingen nodig?

» Site Survey

Is deze al uitgevoerd? Zo niet, is er een tekening op schaal of andere referentie punten? Op basis van een plattegrond kunnen wij een accurate WiFi projectie voor u maken.