Beveiligingsadvies

Beveiligingsadvies op locatie

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte op locatie. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een hoogspanningslocatie. Met onze in-huis expertise van kleine tot hele grote installaties voorzien wij u graag van advies. Of dit nou is voor een adviesrapport of de complete installatie van een systeem.

Van multinationals tot particulieren

Al jaar en dag leveren en installeren wij camerabewaking systemen & bijkomende toebehoren aan onze klanten.  Met onze uitgebreide kennis over camerabewaking, toegangscontrole, video intercoms & video management systemen voorzien wij grote multinationals van hoogstaande oplossingen. Echter voorzien wij ook kleinere klanten, zelfs tot en met particulieren van beveiliging.

Een goede naam komt te voet & vertrekt te paard

Al sinds 1995 voorzien wij allerlei instanties en bedrijven van camerabewaking & beveiligingstechniek. Veel van onze klanten komen via het internet, maar een groot deel komt ook nog altijd via mond tot mond reclame. Niets is betere reclame dan een referentie van een klant. En zo zien wij het zelf ook maar al te graag. U bent voor ons een indirecte verkoper, en zo wordt u dus ook behandeld. Voor ons telt niet alleen een scherpe en snelle installatie, maar ook de service na de installatie.

Waarom u kiest voor RRB-Security

 Actief sinds 1995 Camerabewaking specialisten  Éen organisatie voor al uw beveiliging Gratis advies op locatie Eigen voorraad Eigen servicedesk ✓ Accountmanager ✓ Persoonlijke touch

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen

Onze corebusiness is beveiliging. En dat blijkt ook uit de expertise waarover ons team beschikt. Of het nou gaat over toegangscontrole, of een Milestone Video Management Software systeem. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Sony, Milestone, Mirasys, Axis, Samsung & meer. Onze filosofie is om klanten te voorzien van hoge kwaliteit apparatuur, maar wel betaalbaar & voorzien van een goede garantie.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen