CCTV Installatie

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging  

CCTV installatie op maat

RRBSecurity is gespecialiseerd in alles omtrent een cctv installatie. Wij brengen een kosteloze offerte uit voor uw organisatie voor de implementatie, service en andere vormen van nazorg.

cctv installatie

Kosteloze CCTV Installatie Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open cctv installatie offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt uitsluitend met A-merk apparatuur. Op al onze apparatuur rust altijd minimaal 3 jaar garantie.

Gespecialiseerd in CCTV Installaties

Gespecialiseerd in cctv beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Wat is CCTV?

CCTV is een afkorting voor “Closed Circuit Television”. CCTV is hedendaags een redelijk verouderde term voor de grote menigte. Meestal wordt er met CCTV camerabewaking bedoeld.

CCTV installatie voor uw woning

Een cctv installatie is hedendaags goed betaalbaar voor particulieren. Door de massale productie van Hisilicon chips is de prijs een stuk voordeliger uitgevallen. Meer weten over de actuele prijzen van een cctv installatie? Bekijk onze cctv set prijzen.

CCTV installatie voor zakelijke doeleinden

Cctv installaties zijn vandaag de dag “wide spread” bij ondernemers. Vrijwel alle winkels en kantoorpanden worden van camerasystemen. RRBSecurity levert al sinds 1995 hoogwaardige cctv installatie oplossingen. Wij verzorgen het gehele proces. Van de offerte tot de nazorg. U kunt bij ons terecht voor zowel nvr als vms oplossingen.

Stroomvoorziening voor CCTV

Camera’s gebruiken net zoals ieder ander apparaat stroom. Dit is vrijwel altijd 12 of 24 volt. Deze kunnen tevens via een PoE switch (Power Over Ethernet switch) worden gevoed. De stroom komt dan ook via de CAT5 of CAT6 signaal kabel. Dit is in de meeste gevallen van moderne camera’s het geval. Mede omdat dit installatietijd en kosten scheelt.

cctv installatie
cctv installatie

Onze Merken

cctv camera systeem
cctv camera systeem

Het gebruik van infrarood bij een CCTV installatie

CCTV camera’s zijn vaak uitgerust met infrarood LED’s. Infrarood-licht is door het menselijke oog niet zichtbaar, maar wel voor een cctv camera. Zodoende kan een camera “zien” in volledige duisternis. Ziet u zelf niets meer, dan geeft de camera nog wel goed beeld. ‘Nachtzicht’ is het bereik van de infrarood LED’s in een cctv camera’s. Het bereik wordt tot stand gebracht door de hoeveelheid LED’s en de grootte ervan. Hoe groter en hoe meer LED verlichting, des te verder er kan worden gekeken door de camera in het donker. De opvolger van Infrarood is er ook al, de technologie is wel duur maar vindbaar onder de naam laser focus. Bijvoorbeeld van Axis Communications.

Verschil tussen DVR en NVR

DVR staat voor Digital Video Recorder & NVR staat voor Network Video Recorder. Het enige verschil tussen deze twee is vaak dat DVR camera’s worden bekabeld met coax kabel, en NVR camera’s met UTP kabel, of ook wel CAT5 of CAT6 kabel genoemd.

DVR Camera Systeem

De DVR was het eerste soort camera systeem voor de grote markt. Op de DVR worden analoge camera’s aangesloten die vervolgens op de DVR recorder kunnen worden bekeken via een VGA kabel op een video monitor. Een fabrikanten van de vroege vorm van DVR oplossingen (circa 1982~) is bijvoorbeeld Dedicated Micros. Deze systemen waren ondanks hun leeftijd zeer robuust. Zo was het niet ongebruikelijk dat Dedicated Micros recorders het soms langer dan 10 jaar uithielden. Het prijskaartje was dan echter wel tot in verhouding van de leeftijd. Circa 10000 euro per DVR recorder.

NVR Camera systeem

De NVR kwam in de tijd na de DVR. De NVR is eigenlijk een DVR maar dan met het voordeel dat deze op internet kon worden gezet. Zo werden de camera’s op afstand beschikbaar gemaakt. Dit was een zeer handige functionaliteit. Met name grote bedrijven met veel vestigingen maakte hier graag gebruik van.

 

Het gebruik van P2P diensten voor CCTV installaties

Merken als Hikvision en Dahua maken gebruik van Peer 2 Peer verbindingen voor de werking van de app in hun camerasystemen. Peer 2 Peer oplossingen zorgen ervoor dat er geen ports te hoeven geforward in routers om de camerabeelden via een app te kunnen bekijken. Het voordeel hiervan is mede dat dit provider onafhankelijk is. Wisselt u van provider en behoudt u dezelfde interne IP range? Dan kunt de camera’s blijven bekijken zonder deze door een installateur aan te laten passen. Een groot nadeel hiervan is dat fabrikanten de beelden in theorie zouden kunnen inzien.

CCTV als IoT (Internet of Things) device

Een camerasysteem heeft net zoals een computer updates nodig om veilig op het internet te kunnen functioneren. Helaas wordt er maar zelfde door gebruikers zelf deze updates uitgevoerd. Mede omdat het erg gebruiksonvriendelijk is om dit te doen. Het risico is echter groot dat kwaadwillende een DVR of NVR recording eenvoudig kunnen overnemen. Ons advies is dan ook om altijd een installateur te zoeken welke dit serieus neemt en in een overeenkomst met u dit voor u regelt.

 

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

CCTV camera systeem

Een CCTV camera systeem brengt dus zoals u heeft gelezen vele voordelen met zich mee. Niet alleen op basis van techniek maar ook een veilig gevoel voor uw organisatie of gezin. Door middel van een onze cctv camera systeem oplossingen zorgen wij voor een eenvoudig te bedienen camera systeem waar u op ieder gewenst moment aanspraak op kunt maken. Op deze manier heeft u meer controle over de situatie.

CCTV camera systeem opslag

Een cctv camerasysteem kan op verschillende wijze camerabeelden opslaan. Dit kan via de bekende weg van een network video recorder /  digital video recorder, maar ook steeds meer cloud gerelateerde diensten komen met volwaardige oplossingen voor opslag in de cloud. Nou klinkt dat natuurlijk geweldig, opslaan in de cloud. Maar wat heeft uw CCTV camera systeem nou daadwerkelijk aan cloud opslag? En is het goedkoper?

Het antwoord is eigenlijk vrij simpel. Nee, cloud opslag is niet goedkoper. Een harde schijf met een capaciteit van 4 terabyte koopt u tegenwoordig al onder 100 euro. Deze verdient u binnen een jaar terug. Daarnaast heeft u meer controle over de opnames als u deze lokaal opslaat. Dit kan ook een goed argument zijn waarom lokale opslag op een harde schijf mogelijk beter geschikt is voor een simpele camerasysteem oplossing. Kortom, zorg dat u de beweegredenen weet wanneer u gebruik wilt maken van een cloud opslag platform. Ken de risico’s, voordelen en nadelen daarvan.

CCTV camera installatie

Wilt u een CCTV camera installatie laten uitvoeren? Zorg dan dat u een goed beeld heeft van wat u precies wilt kunnen zien. Een aantal belangrijke factoren opgesomd:

Nachtbeeld: een CCTV camera installatie moet natuurlijk beschikken over kwalitatieve nachtbeelden. Daarom is het van belang dat de camera over een sterke wide dynamic range en backlight compensation filter beschikt. Deze zorgen er namelijk voor dat het object wat u door het beeld ziet bewegen geen “motion blur” vertoond. Motion blur zorgt er voor dat uw cctv installatie niet goed meer zichtbaar is omdat het object wazig is. Dit gebeurt voornamelijk wanneer deze beweegt. De cctv camera heeft namelijk tijd nodig om te stellen. Hier is de shutter speed ook weer enorm van bij belang.

Opslag: Bij aanschaf van uw CCTV camera installatie moet u zich van te voren bedenken hoelang u de camerabeelden wil gaan bewaren. Het wettelijk maximum is 28 dagen. Zorg er natuurlijk wel voor dat u geen tuinen, deuren of andere objecten van buren filmt! Dit is namelijk niet toegestaan.

Resolutie: De resolutie is van groot belang wanneer u een hoog kwalitatief cctv camera beeld nodig heeft. Raadpleeg daarom altijd de installateur bij advies. 4K of zelfs 8K camera’s zijn van geweldige kwaliteit maar niet altijd nodig. Als uw CCTV camera installatie een camerabeeld van uw voordeur maakt kan dit met Full-HD ook al goed worden opgevangen. Dit komt natuurlijk omdat de voordeur slechts enkele meters is verwijderd van de camera (mits de cctv camera bij de deur hangt). Hierdoor gaat er weinig detail verloren

Garantie: Zorg dat uw CCTV camera installatie voorzien is van goede garantie voorwaarden. Denk hierbij vooral aan de lengte van de garantie en de soort garantie. Omruilgarantie, fabrieksgarantie e.d.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.