Camera installateur

Gespecialiseerde camera installateur

RRBSecurity is een professionele camera installateur gevestigd in Barendrecht. Wij focussen ons op de zakelijke markt. Wij bieden professionele camerasystemen gericht op allerlei sectoren. Naast camera installaties voorzien wij in aanvullende diensten zoals video intercoms, toegangscontrole, alarmsystemen en camera analytics.

camera installateur

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten. Wij werken met open offertes zodat de prijzen duidelijk en inzichtelijk zijn.

Prijs - Kwaliteit

RRBSecurity werkt met A-merk beveiligingsapparatuur. Op onze apparatuur rust minimaal 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Een 4G oplossing of systemen gekoppeld over meerdere locaties? Wij staan voor u klaar!

24/7 Service

Is er een probleem met uw camerasysteem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

camera installateur camerabewaking

Software koppelingen voor camerasystemen

Video management systemen
✓ Intelligente camera detectie
Kenteken herkenning (ANPR)

Video Content Analyse (VCA)
Gezichtsherkenning
✓ Alarmsystemen

Toegangscontrole
Mensen en auto detectie

Telefonisch contact opnemen? 085 303 48 69 Wij helpen u graag verder!

Geen kosten achteraf

Wij bij RRBSecurity houden net als u niet van verassingen achteraf. Daarom maken wij voor u graag een all-in prijs. 1 van onze specialisten op het gebied van beveiliging komt bij u langs, en maakt samen met u een overzicht van de wensen en eisen. Op basis daarvan krijgt u een accurate prijsschatting ter plaatse, en dezelfde werkweek nog een volledige all-in offerte! Uiteraard scherp geprijsd.

Vraag een vrijblijvende camera installateur offerte aan

Bent u benieuwd naar wat een camerasysteem ongeveer gaat kosten? Wij bieden u een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan op locatie. Wij komen langs, inventariseren samen met u de wensen en eisen van het systeem en kunnen ter plekke een accurate prijsschatting aan u geven. Onze standaard camera installatie pakketten inclusief complete installatieprijs geven u een helder beeld van de kosten en mogelijkheden.

camerainstallateur

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Een camera installateur die met u meedenkt

Waarom RRBSecurity als uw camera installateur? RRBSecurity is gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit camera oplossingen. Onder andere bieden wij advies aan corporaties m.b.t. beveiligingseisen & reguleringen. Wij zijn gespecialiseerd in de Video Management systemen zoals Milestone. Deze worden gebruikt voor grootschalige / professionele systemen voor zowel bedrijven als overheidsinstanties.

Camera Installaties van MKB tot multinationals

Met de komst van goedkopere camerasystemen leveren wij ook dagelijks systemen af bij kleinschalige bedrijven. Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat voor deze markt. Maatwerk prijzen & een ontzorging van uw beveiligingsvraagstukken.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort beveiligingscamera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de beveiligingscamera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

» Plaatsing en locatie

Waar moeten de camera’s worden geplaatst om zoveel als mogelijk te kunnen filmen? Welke lens moet er worden gebruikt om dit te bereiken?

» Omgeving

Moet de camera buiten hangen, dient deze waterdicht te zijn? Moet de camera kunnen omgaan met direct zonlicht? Hoe ver moet de camera ‘s nachts beeld kunnen opbouwen?

» Doeleinde

Wat is het doel van de camera’s? Wat wilt u ermee voorkomen & hoe kan dat worden bereikt?

» Camera software analytics (AI)

Zijn er situaties waar slimme camera’s geld voor uw organisatie kunnen besparen? Denk bijvoorbeeld aan kentekenregistratie, personen herkenning, slim parkeren e.d. Deze software toepassingen zijn veelal te vinden in hedendaagse beveiligingscamera’s

» Garantie

Over wat voor garantie beschikken de bewakingscamera’s? omruilgarantie of reparatieservice? Zorg dat u de risico’s kent als de camera installatie tijdelijk buiten werking is. Zo kunt u het risico beter afdekken.

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.