Camera Installateur

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van beveiliging

Offerte Aanvragen

Gespecialiseerde camera installateur

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819

» Camerasystemen voor het MKB, & Retail tot Industrie
» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie dezelfde werkweek
» Service contracten op maat
» Actief sinds 1995

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Een offerte aanvragen in minder dan 1 minuut. Wij nemen z.s.m contact met u op!

Een camera installateur die met u meedenkt

Waarom RRBSecurity als uw camera installateur? RRBSecurity is gespecialiseerd in het leveren van hoge kwaliteit camera oplossingen. Onder andere bieden wij advies aan corporaties m.b.t. beveiligingseisen & reguleringen. Wij zijn gespecialiseerd in de Video Management systemen zoals Milestone. Deze worden gebruikt voor grootschalige / professionele systemen voor zowel bedrijven, overheidsinstanties als high-end particulieren.

Camera Installaties van MKB tot multinationals
Met de komst van goedkopere camerasystemen leveren wij ook dagelijks systemen af bij kleinschalige bedrijven. Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat voor deze markt. Maatwerk prijzen & een ontzorging van uw beveiligingsvraagstukken.

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Geen kosten achteraf

Wij bij RRBSecurity houden net als u niet van verassingen achteraf. Daarom maken wij voor u graag een all-in prijs. 1 van onze specialisten op het gebied van beveiliging komt bij u langs, en maakt samen met u een overzicht van de wensen en eisen. Op basis daarvan krijgt u een accurate prijsschatting ter plaatse, en dezelfde werkweek nog een volledige all-in offerte! Uiteraard zeer scherp geprijsd.

Vraag een vrijblijvende camera installateur offerte aan

Bent u benieuwd naar wat een camerasysteem ongeveer gaat kosten? Wij bieden u een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan op locatie. Wij komen langs, inventariseren samen met u de wensen en eisen van het systeem en kunnen ter plekke een accurate prijsschatting aan u geven. Een standaard camera installatie met Dahua NVR Recorder incl. Full-HD camera’s kunt u rekenen op €1200 tot €1400 euro. U krijgt dan alle toebehoren voor het systeem inclusief de gehele installatie erbij!

Een camera installateur die kijkt naar uw situatie met een persoonlijk advies Bent u opzoek naar een scherp geprijsd camerasysteem voor uw onderneming? RRBSecurity is al sinds 1995 gespecialiseerd in de aanleg van camerasystemen. Tegenwoordig installeren veel bedrijven beveiligingscamera’s, echter is er een groot verschil tussen een camera installateur en een persoon welke camera’s ophangt. Vaak ontbreekt het aan kennis over de werking & optimale inzet van camera’s. Mede daarmee onderscheid een camera installateur zich bijvoorbeeld van een elektra monteur.

Voordelen van een gespecialiseerde camera installateur

» Duidelijke camerabeelden

» App voor IOS, Android & Windows

» 3 Jaar garantie

» Professionele producten

» Eigen support afdeling

» Na akkoord binnen 5 werkdagen geplaatst

» Oplossingen op maat

» Schaalbare software

» Koppelingen met alarm, toegang, kentekens e.d.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen