Videobewaking

Videobewaking door heel Nederland

Of het nu gaat om een industrieterrein, container terminal of een prestigieus hoofdkantoor. Wij verzorgen graag een passende oplossing voor uw organisatie!

Vrijblijvende Offerte

Een gratis offerte op locatie. Advies op maat zodat u een passende oplossing kan verwachten.

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt met A-merk videobewaking apparatuur. Op al onze apparatuur rust 3 jaar garantie.

Beveiligingsspecialisten

Gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen op maat. Mede dankzij onze uitgebreide ICT kennis bouwen wij unieke oplossingen voor onze klanten.

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Videobewaking ter beveiliging

Videobewaking wordt steeds vaker ingezet voor het beveiligen van ruimtes, gebouwen en terreinen. De afgelopen jaren is er veel verandert mede door de ontwikkeling van nieuwe software. Bewakingscamera’s kunnen tegenwoordig veel meer dan alleen video’s opnemen. Intelligente camera’s kunnen ingezet worden om mensen te herkennen of om de meldkamer automatisch te waarschuwen bij een verdachte situatie. Dankzij deze extra mogelijkheden kiezen steeds meer bedrijven voor een geavanceerd videobeveiligingssysteem. Voor zo’n beveiligingssysteem kan u terecht bij RRB Security. Wij voorzien al sinds 1995 videobewaking installaties en beveiligingssystemen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kan vrijblijvend een offerte aanvragen en één van onze specialisten laten langskomen voor een offerte op maat.

Videobewaking – van MKB tot groot zakelijk

RRB Security is hét adres voor professionele videobewaking. U heeft bij ons al een professionele oplossing voor minder dan 1000 euro. Daarnaast zien wij erop toe dat er alleen kwaliteit geleverd wordt.  Onze camerasystemen leveren minimaal Full HD beelden en het is zelfs mogelijk om 8K beeldmateriaal op te nemen. Naast de installatie van camera’s kunnen wij als Milestone partner een compleet VMS systeem er omheen bouwen. Met Milestone krijgt u nog meer mogelijkheden met uw camera’s. U kan dit systeem bijvoorbeeld gebruiken voor toegangscontrole, kentekenregistratie van bezoekers, gezichtsherkenning of een automatisch alarmsysteem met meldkamer. De mogelijkheden met een VMS systeem zijn eindeloos. Dit systeem wordt vooral ingezet bij onze high end zakelijke klanten. Uiteraard kan u ons ook gerust bellen voor een DVR systeem met een enkeltal camera’s en een monitor.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

RRB Security is de specialist op het gebied van videobewaking. U kan bij ons terecht voor een vrijblijvend advies voor uw beveiliging. Wij komen graag bij u langs om een goed gesprek te voeren over de mogelijkheden. Doordat wij al sinds 1995 actief zijn, weten wij echt waar we het over hebben. Na afloop van ons gesprek ontvangt u binnen vijf werkdagen een vrijblijvende offerte. Onze offertes zijn altijd scherp geprijsd en voorzien van een goed advies. Aarzel vooral niet en vul vandaag nog ons contactformulier in om een afspraak te maken.

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Gespecialiseerd in videobewaking

Een beveiligingsbedrijf dat met u meedenkt

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar info@rrbsecurity.nl tel: 085 303 48 69

» Gratis offerte op locatie

» Installatie dezelfde werkweek

» Servicegericht & 24/7 support

Videobewaking van het hoogste niveau

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van videobewaking & beveiligingsoplossingen kunnen wij u uitgebreid adviseren over de mogelijke toepassingen binnen ons vakgebied. Of u nou opzoek bent naar een camerasysteem, toegangscontrole of alarmsysteem, wij helpen u graag & snel op weg! 

Wanneer u op zoek gaat naar een videobewaking oplossing moet u een aantal aspecten meenemen in uw uiteindelijke besluit.

– AVG wetgeving; Voldoet de apparatuur aan de wetgeving? Zo niet, weet de verkopende partij of dit het geval is? Wij zien veel Chinese video oplossingen die hier niet aan voldoen. Het is van belang dat u hiervoor de juiste apparatuur gebruikt! 

– Cybersecurity; Is uw systeem wel waterdicht? Kan niet iedereen zomaar op uw videobewaking oplossingen komen vanaf het internet? Vragen waar u absoluut rekening mee moet houden! Wij specialiseren ons in beveiliging, maar ook de beveiliging van uw beveiliging. Vraag bij ons vrijblijvend advies op over de de juiste werkwijze met betrekking tot de implementatie van netwerk technische veiligheid

– Specificaties; Is uw systeem goed genoeg voor uw doeleinden? Kan er goed worden meegekeken met de camerabeelden in de nacht? Hoe goed gaat uw videobewaking oplossing om met lastige lichtsomstandigheden? Wij adviseren hierin de juiste type camera’s. Denk aan een camera met Wide Dynamic Range, Backlight Compensation en Low Light oplossingen. De wereld van videobewaking is erg breed, en niet iedere camera is geschikt voor elke situatie.

Videobewaking laten plaatsen

U heeft nu een beeld van de mogelijkheden binnen videobewaking. U kunt een offerte aanvragen voor de apparatuur, plaatsing en onderhoud. Maar heeft uw organisatie tevens gedacht over de achterliggende problemen welke op de loer liggen?

– Wie heeft recht om de video bewaking beelden te exporteren? Of mogen de camera’s überhaupt in uw situatie wel worden opgenomen?

– Heeft u een overzicht van al uw beveiligingsdisciplines? Wie heeft waar rechten toe? Als u er niet bent, kan het alarm dan worden ingeschakeld en weet iemand anders de meldkamer afmeldcode? Zijn de sleutels van de serverkast opgeborgen op een plek waar er meer mensen bij kunnen? Allemaal omringende vragen waar wij u bij kunnen helpen! Wij stellen een beveiligingsplan op om te zorgen dat uw organisatie beter is beschermd en ingedekt tegen dit soort vraagstukken.

 – Wilt u meerdere panden in 1 overzicht kunnen beheren? Toegangscontrole, camera’s & alarm? Het is allemaal mogelijk! Binnen een video management systeem worden alle systemen gecombineerd voor een duidelijk overzicht!

Waarom kiezen voor RRBSecurity?

RRBSecurity specialiseert zich al sinds 1995 in netwerk en communicatie techniek. Onze expertise is gericht op maatwerk oplossingen. Daarnaast staat hoogstaande IT kennis centraal voor onze oplossingen en diensten.

Kan ik een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wij voorzien u graag van een gratis offerte op locatie. Afhankelijk van de grootte van de offerte, kunt u deze gemiddeld binnen enkele werkdagen verwachten.

Hebben jullie een fysieke locatie?

Jazeker! U bent bij ons welkom op ons kantoor in Barendrecht. Hier kunnen wij u het fijne van ons werk laten zien. Uiteraard onder het genot van een kop koffie.