Bewakingscamera systeem

Gespecialiseerd in professionele bewakingscamera systemen

Waarom bewakingscamera’s?

RRB-Security voorziet al sinds 1995 in bewakingscamera systemen. Zowel voor bedrijven, instanties als particulieren. 

Met onze ervaring het gebied van professionele bewakingscamera systemen  verzorgen wij alle oplossingen op het gebied van beveiliging. Hieronder valt uiteraard de bewakingscamera (‘s).

Maar denk ook aan toegangscontrole, alarmsystemen en deur intercoms. Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

bewakingscamera

Vrijblijvende Offerte

Wij komen geheel vrijblijvend langs voor een offerte en adviesgesprek. Na onze “site visit” stellen wij een open offerte voor u op met alle prijzen en informatie individueel gespecificeerd. 

Prijs - Kwaliteit

RRB-Security werkt alleen met A-merk producten. Onze apparatuur is daarom voorzien van 3 jaar garantie

24/7 Service

Is er een probleem met uw systeem? Indien nodig zijn wij dezelfde dag nog ter plaatse om uw probleem te verhelpen.

Maatwerk bewakingscamera oplossingen

Wij voorzien in maatwerk oplossingen. Is er laswerk, metaalbewerking of een integratie tussen meerdere bewakingssystemen nodig? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Enkele van onze klanten waar wij met trots voor mogen werken!

Waar moet u op letten bij aanschaf van een professionele bewakingscamera?

» Waterdichtheid bewakingscamera

Indien u de bewakingscamera buiten wil gebruiken is het van belang dat de camera een IP67 rating heeft. Dit geeft aan dat de camera tegen water en alle weersomstandigheden bestemt is. Zorg dat de camera wel altijd is voorzien van de rubberen pakkingen. Indien mogelijk, controleer na de installatie of de installateur alle gaten heeft gedicht met wartels, pakkingen e.d.

» Terugkijken en live afspelen bewakingscamera’s

Zorg dat u weet welke mogelijkheden uw bewakingscamera heeft om de camerabeelden af te spelen. Kan dit via een webbrowser? mobiele app? Windows of Mac applicatie?

» Netwerktechnische veiligheid

Zorg ervoor dat uw camerasysteem altijd is voorzien van de laatste firmware. Dit heeft een zeer positieve bijdrage aan de veiligheid van het systeem. Dit biedt bescherming tegen onder andere hackers en kwaadwillende.

 

bewakingscamera
bewakingscamera

» Resolutie van de bewakingscamera’s

Naar wat voor resolutie / beeld bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u over kunnen adviseren. Er zijn erg veel soorten professionele bewakingscamera’s met erg veel verschillende opties en eigenschappen. Een juiste bewakingscamera kiezen kan een hele opgave zijn.  

» Bewakingscamera systemen & de AVG wetgeving

Voldoet uw organisatie aan de nieuwe AVG wetgeving omtrent bewakingscamera (‘s)? Ook hierbij kunnen wij u assisteren. Zorg in ieder geval dat uw bewakingscamera’s niet meer dan 28 dagen opnemen. Dit is het gestelde maximum door de wetgeving.

Wat wilt u voorzien van een professioneel camerasysteem?

Bij RRB-Security voorzien wij dagelijks nieuwe klanten van een professioneel camerabewaking systeem. Soms zijn dit DVR of NVR oplossingen voor het simpelweg filmen van personen of voertuigen, echter hebben bedrijven of instanties soms ook gecompliceerdere wensen. Zoals kenteken herkenning, toegangscontrole /alarmsysteem integraties, kassa koppelingen, objecten herkenning of snelheidscontroles. Dit alles is eenvoudig te koppelen door ons video management platform Milestone. Deze koppelingen zijn onze specialisatie. Dit is voornamelijk interessant voor bedrijven in sectoren zoals: retail, warehousing, industrie, haventerminals Hierbij kunt u denken aan het koppelen van containers aan kentekens, inboeken automatiseren, heatmapping (overzicht waar de meeste activiteit plaatsvind), personen tellen, richtingsgevoelige detectie enzovoort.

Wat zijn de kosten van een professionele beveiligingscamera

Er zijn 2 soorten kosten voor een bewakingscamera
Variabele kosten & Vaste kosten
Variabele kosten zijn de installatie uren, wij maken een inschatting hoelang het werk in beslag neemt en maken een all-in installatie prijs. U krijgt deze samen met verdere informatie in uw mailbox in vaak nog dezelfde week. Onder de vaste kosten valt de hardware. Bewakingscamera’s, recorder, switches, installatie materiaal. Wij hanteren hiervoor scherpe prijzen en verwerken deze in een open offerte. Zo kunt u zien dat u geen excessieve prijzen betaald. Kortom, gewoon een eerlijke mooie prijs!

Geheel vrijblijvende bewakingscamera offerte op locatie

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. U bent uiteraard ook welkom bij ons op kantoor. Hier bieden we demo’s aan van verschillende systemen. Neem bij vragen gerust contact op! tel: 085 303 48 69 mail: info@rrbsecurity.nl

Professionele camerabewaking installatie of “Do-It-Yourself”?

Om kosten te besparen leggen sommige klanten zelf hun eigen camerasysteem aan. Indien u beschikt over de juiste kennis m.b.t ICT, montage techniek & technische afstelling apparatuur is dat soms voordeliger. Echter gebeurt het vaker dan niet dat mensen van een koude kermis thuis komen, dit vooral door slecht functionerende apparatuur / slechte beeldkwaliteit van de beveiligingscamera (’s) of bijvoorbeeld disfunctionerende apparatuur. Dit alles zijn slechts enkele redenen waarom wij adviseren altijd een camera installatie bedrijf in de arm te nemen. Zaken als garantie, technische vraagstukken en afstelling zijn lastig op te lossen.

Gratis offerte op locatie, voorzie uw bedrijf of huis van bewakingscamera’s

Wij komen graag bij u langs om u te voorzien van een gratis offerte op locatie, d.m.v. een accurate prijslijst kunnen wij direct aangeven wat u kwijt bent voor de apparatuur inclusief installatie. Wacht niet langer en laad u geheel vrijblijvend adviseren door één van onze professionele camerabewaking adviseurs!

Offerte aanvragen?

Vrijblijvend advies - scherp geprijsd
Offerte op locatie - d
ezelfde werkdag geregeld!

 

085 - 303 48 69   

Offerte aanvragen

Wat wij u te bieden hebben op het gebied van bewakingscamera’s

Wij voeren een breed assortiment aan verschillende oplossingen omtrent bewakingscamera’s. Van 360 graden camera’s, tot personen detectie. Camerabewaking heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen en is erg betaalbaar geworden. Wij bieden 2 verschillende bewakingscamera systemen aan

Video Management Software (VMS)

Een VMS oplossing is een breed software pakket met allerlei integraties en mogelijkheden om verschillende disciplines en oplossingen samen te brengen in 1 pakket. Dit systeem is superieur aan een NVR oplossing. Als grote organisatie, maar ook als particulier kunt u kiezen voor een VMS oplossing. Deze zijn wat duurder in aanschaf, maar werken gebruiksvriendelijker en zijn eenvoudiger in beheer. Kies voor een VMS oplossing als u bereid bent iets meer uit te geven voor een systeem dat eenvoudig intelligente camera’s kan koppelen. Alarmen kan ontvangen en bijvoorbeeld kentekenregistratie wil toepassen. VMS oplossingen schalen met u mee. Dit houdt dus in dat u ook als particulier zo’n oplossing goed kunt betalen. De eerste 8 camera’s zijn zelfs gratis in gebruik met ons software pakket, Milestone XProtect. Leider op het gebied van VMS systemen. U kunt 99% van alle camera’s koppelen met een VMS. Dit gebeurt door generieke drivers en protocollen zoals ONVIF, PSIA, RTSP.

Network Video Recorder (NVR)

Een NVR is een goede budget oplossing voor het plaatsen van bewakingscamera’s. Door het gebruik van een NVR kunt u op een eenvoudige manier de camerabeelden bekijken. Deze oplossing is voordeliger dan een VMS oplossing, maar tevens ook minder gebruiksvriendelijk en beschikt niet over de mogelijkheid om allerlei systemen op eenvoudige manier aan elkaar te koppelen. Veel particulieren kiezen voor een NVR oplossing. De meest voorkomende reden daarvoor is de prijs/kwaliteit verhouding. Veel voor weinig. Gratis software met hoge kwaliteit camera’s. Deze camera’s zijn dan wel weer lastiger terug te kijken dan wanneer u diezelfde bewakingscamera gebruikt in een VMS.

bewakingscamera
bewakingscamera

⭐ Waarop letten bij aanschaf van een bewakingscamera?

Een bewakingscamera heeft veel soorten criteria. Denk aan resolutie, WDR, BLC, HLC, IR, IP Rating en meer. Het is daarom van belang dat u goed advies inwint wanneer u over gaat tot het aankopen van een bewakingscamera systeem.

⭐ Hoeveel megapixel heeft een goede bewakingscamera?

Afhankelijk van de situatie, wensen en eisen kan dit ver uiteen lopen. Als u in een 20 m2 ruimte een Full-HD camera ophangt is dit goed genoeg om een persoon te identificeren. Als u een persoon wilt herkennen vanaf 40 meter afstand, is dit niet haalbaar. Kortom, geen 1 camera is geschikt voor alle situaties

⭐ Welke bewakingscamera's verkoopt RRBSecurity?

Wij werken met een select aantal fabrikanten van beveiligingsoplossingen. Onder andere Bosch, Dahua, Sony, Hikvision, Hanwah en Axis. Al deze merken hebben hun goede en slechte kanten. Per situatie gebruiken wij apparatuur die het best geschikt is voor de situatie.