Camerabeveiliging Rotterdam

Al sinds 1995 voorzien wij Nederland van camerabeveiliging

Offerte Aanvragen

Gespecialiseerd in camera beveiliging Rotterdam

Voor iedere omgeving een passende oplossing

In een persoonlijk gesprek overleggen wij graag onze referenties! Heeft u vragen of wilt u een afspraak plannen met onze adviseur? Vul ons contactformulier in of mail naar [email protected] tel: 010 3070819


» Geheel vrijblijvende offerte op locatie
» Installatie binnen 5 werkdagen
» Servicegericht & 24/7 support
» Service plannen
» Actief sinds 1995

Gratis offerte aanvraag

Geheel vrijblijvend advies & een scherp geprijsde offerte op locatie

Dezelfde werkdag geregeld!

010 3070819

Offerte Formulier

Enkele klanten waar wij met trots voor werken!

Waarom Camerabeveiliging Rotterdam? 

Heeft u camerabeveiliging Rotterdam nodig? Twijfel niet langer om dit zelf te regelen en schakel RRB-Security in. Al sinds 1995 zijn wij de expert op het gebied van camerabeveiliging in de regio Rijnmond. Wij zijn een ervaren partij met veel ervaring op het gebied van camerabewaking. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf en personeel voortaan veilig kunnen werken dankzij camerabewaking. Als specialist op het gebied van camerabeveiliging kunnen wij maatwerk regelen bij u op locatie. Wil u graag een partij die al uw zorgen wegneemt over de beveiliging? Denk dan direct aan RRB Beveiliging voor het regelen van uw camerabewaking in Rotterdam. U hoeft u geen zorgen meer te maken over de aanschaf en installatie van bewakingscamera’s. Dankzij onze ICT kennis en ervaring kunnen wij de bewakingscamera’s voor u installeren. U hoeft zelf helemaal nergens meer naar om te kijken. Eventueel kunnen wij ook constant de camera’s voor u monitoren. U heeft zo de zekerheid dat u 24 uur per dag beveiligd bent tegen inbraken en diefstallen. 

Waar moet u op letten bij aanschaf van een camerasysteem?

» Opnameduur

Hoe lang kan er worden opgenomen? Hoe lang moet u kunnen terugkijken bij incidenten? Bent u verplicht uw camerabeelden voor een bepaalde tijd vast te leggen?

» Terugkijken en live afspelen beelden

Hoe wilt u uw camerabeelden kunnen bekijken? Mag dit strikt alleen vanaf één vaste computer, of wilt u een “operation center” inrichten? Wilt u de camerabeelden via een app kunnen inzien?

» Soort camera’s

Maakt u nog gebruik van analoge camera’s? Dan kan HD over coax een zeer goede oplossing zijn. Of wellicht heeft u wel baat bij een IP camerasysteem? Onze adviseur komt hier graag met u over praten.

» Resolutie van de camera’s

Naar wat voor resolutie bent u opzoek? Wilt u een detailbeeld of juist overzicht? Dit zijn allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen

Regel uw camerabeveiliging Rotterdam snel en voordelig

Professionele camerabewaking Rotterdam hoeft echt niet meer met ouderwetse kabels die door de hele zaak getrokken worden. Wij begrijpen heel goed dat als u een mooi pand huurt u geen kabels wil zien. Tegenwoordig kunnen we in Full HD kwaliteit camerabeelden streamen. Heeft u geen stabiel WIFI netwerk? Geen probleem dankzij onze uitstekende ICT kennis gaan wij graag een stapje verder. Dit behoort tot één van onze aanvullende diensten waar u gebruik van kan maken. Als één van de weinige beveiligingsbedrijven bieden wij een uitgebreide ICT service bij de installatie van uw bewakingscamera’s.

Regel uw complete camerabeveiliging in Rotterdam

Bent u eigenlijk op zoek naar iemand die meer kan regelen dan alleen camerabeveiliging in Rotterdam? Wij ontzorgen u graag met alle problemen die te maken hebben omtrent de beveiliging van uw pand. Het maakt ons niet uit of u een zzp’er bent met een klein kantoorpand of u een groot bedrijf heeft. Wij komen graag bij u langs om te helpen om uw pand weer veilig te maken. Naast een bewakingscamera in Rotterdam installeren kunnen wij u helpen met de complete beveiliging van uw pand.

Vraag een vrijblijvende offerte voor camerabeveiliging Rotterdam

U wil weten wat camerabeveiliging Rotterdam kost? Aarzel niet langer en kom gerust bij ons langs in de showroom om de mogelijkheden met uw eigen ogen te bekijken. Heeft u geen tijd? Geen probleem wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een vrijblijvende offerte en advies over uw nieuwe beveiliging. Bent u van plan om te investeren in een beveiligingscamera Rotterdam? Zoek niet langer verder en haal meer dan 22 jaar ervaring in huis met RRB Security. Als beveiligingsinstallateur zorgen wij ervoor dat uw personeel zich veilig voelt op locatie. U kan voortaan met een gerust hart de zaak afsluiten omdat u weet dat het bedrijf in goede handen is. Als geen ander ontzorgen wij ondernemers en zorgen we ervoor dat u voortaan geen zorgen meer heeft over uw beveiliging!

Camerabeveiliging Hoogvliet, Waalhaven, Maasvlakte, Rhoon, Portugaal, Berkel en Roodenrijs & toebehorende gemeente