Waarom kiezen voor een professionele installateur voor uw camerabewaking

Het installeren van een professionele camerabewaking is complex. Een professionele installateur heeft ervaring in het installeren van allerlei soorten camerasystemen. Bedrijven of particulieren proberen soms hun eigen camerasystemen aan te leggen, omdat dit veel kosten bespaard. Met als gevolg dat  dit in sommige  gevallen leidt tot slechte werking van de aangeschafte camerasystemen. Door een professionele installateur de installatie van de camerabewaking te laten voorkomt u deze technische  ongemakken.

 

RRB Security camerasysteem

 

Wat zijn de kosten voor een professionele installatie van uw camerabewaking?

De kosten van installatie van een professionele installatie verschilt per situatie, want iedere situatie is anders. De kosten van een professionele installatie zijn uiteraard wel duurder dan dat wanneer u zelf de installatie uitvoert. Bij een professionele installatie van uw camerabewaking betaald u uiteraard voor de uren dat er gewerkt wordt aan het aanleggen van de camerabewaking. Maar de kosten die u altijd maakt bij de aanschaf van een camerasysteem zijn de materialen. De benodigde camera’s, aanleg materiaal en opnameapparatuur. Het aanleggen van een professionele camerabewaking kost dus wel wat, maar dan is uw bedrijf of woning wel perfect beschermd tegen inbraak.

Waarom heeft u een professionele camerabewaking nodig?

Het hebben van camerabewaking wordt tegenwoordig steeds belangrijker voor bedrijven/instanties en particulieren. Op de website van het Centraal Bureau Statistiek (CBS) zijn van het jaar 2019 choquerende cijfers gepubliceerd met betrekking tot inbraken. In 2019 waren er 14.810 geregistreerde inbraken bij winkels en bedrijven, dit zijn gemiddeld 41 inbraken per dag. Het aantal geregistreerde inbraken bij woningen was in 2019 een stuk hoger namelijk, 39.480 geregistreerde inbraken. Dit komt neer op gemiddeld 108 geregistreerde inbraken in een woning per dag. Voor bedrijven/instanties en particulieren wordt het dus steeds interessanter om te kiezen voor de installatie van een camerasysteem.

Beveiliging op maat

De professionele installatie van camerabewaking is maatwerk. Iedere specifieke situatie vraagt om een andere manier van aanpak, omdat ieder bedrijf of organisatie andere wensen en eisen stelt aan de camerabewaking. Er zijn verschillende situaties waar andere soorten manieren van camerabewaking gevraagd wordt denk bijvoorbeeld:

Distributiecentrum
In een distributiecentrum is het van belang dat de medewerkers via de AVG richtlijnen hun aanwezigheid kunnen registreren.

Parkeergarage
– In een parkeergarage zijn camera’s nodig die kenteken van auto’s kunnen registreren, zodat het voor automobilisten eenvoudig is om de parkeergarage te verlaten.

Voetbalstadion
– Bij voetbalwedstrijden is het belangrijk dat supporters die een stadionverbod hebben uit de rij gehaald kunnen worden door middel van camera’s met gezichtsherkenning. 

Evenementenorganisatie
– Met het opbouwen van evenementen moeten de machines die gebruikt worden voor de opbouw ook beveiligd worden.

Wasstraat
– In een wasstraat kan door middel van een storing het hele proces stil komen te liggen, het is dan belangrijk dat er camera’s aanwezig zijn zodat de veiligheid van de klanten gewaarborgd kan blijven. 

RRB Security kan u – door jarenlange werkervaring – voorzien van een uitgebreid advies met betrekking tot uw specifieke situatie. Neem contact met ons op via telefoon, mail of vraag direct een offerte aan!

Camerabewaking VvE Den Haag

Camerabewaking VvE Den Haag

Camerasysteem voor VvE Den Haag Segbroekhof Soort Systeem:  CamerasysteemToepassing: Algemeen cameratoezicht, verbeterd gevoel van veiligheid, vandalismeRealisatie: 02-2024Per appartementencomplex (5x) een aparte camerasysteem opname oplossing  Gezien de grote...

Beveiliging voor Ruïne van Brederode

Beveiliging voor Ruïne van Brederode

Beveiligingsoplossingen voor Ruinë van Brederode Soort Systeem:  Camerasysteem, alarmsysteem, intercomToepassing: Verbeterde beveiliging, communicatiemogelijkheden en detectie ongewenste personenRealisatie: 07-2023Technische beveiliging onder uitdagende omstandigheden...

Deltares Vernieuwing Camerasysteem

Deltares Vernieuwing Camerasysteem

Cameratoezicht Realisatie Deltares Soort Systeem:  VMS oplossing Toepassing: Algemeen cameratoezicht terrein Realisatie: 08-2022 Optimaal cameratoezicht voor een bijzondere organisatie Deltares is een organisatie die onderzoeken doet naar water en ondergrond. Dat...

Video intercom voor Trading De Lier

Video intercom voor Trading De Lier

Scope: Video Intercom & CamerasysteemGebruikte merken: 2N, Dahua, UbiquitiToepassing: Algemeen toezicht, open sturen deur op afstand + 2 weg audioLocatie: De Lier     Beveiliging & eenvoudige communicatie door middel van bewakingscamera's en een video...

Nieuwe PTZ oplossing voor KVSA IJmuiden

Nieuwe PTZ oplossing voor KVSA IJmuiden

Camerabeveiliging voor terminal IJmuiden Scope: 11 Camera'sGebruikte merken: Dahua, MilestoneSoort Systeem:  VMS oplossingToepassing: Overzicht en registratie terminal en havengebiedLocatie: IJmuiden   Camerabeveiliging toezicht over de gehele terminal Niet...

Camerabeveiliging voor VvE in Barendrecht

Camerabeveiliging voor VvE in Barendrecht

Camerabeveiliging voor VVE Waardeburcht en Zuylenburcht Scope: 6x 4 Megapixel camera met objectclassificatie, 2x 4 Kanaals NVR, 4G toegang, StraalverbindingGebruikte merken: Dahua, UbiquitiSoort Systeem:  NVR Camerasysteem met 4G internet toegangToepassing: Algemene...